חוזרים לפורום!

../images/Emo41.gifחזרתי מהטיול כוכב../images/Emo41.gif

יווווו אחד הטיולים הכי מצחיקים שהיו לא בחיים אני יכתוב לכםם כמה שאני יכולהה היא ממש ממש קורע מצחוק.... ביום הראשון: נכון אמרתי לכם שהיינו צריכים לצאת ב-4 וחצי??? בסוף העבירו קשר שנצא ב-4 במקום ב-4 וחצי אז באנו ואז ישר היינו צריכים לעזור עם הציוד השבטי ויצאנו רק ב-6. חחחחחחחחחחחח אתם קולטים בדרך עשינו עצירה ופגשנו שם את האוטובוס של שבט רמת חן כי הם איתנו בהנהגה. ואז התחלנו לצעוק להם דברים מהאוטובוס ואז אתם קולפים הבנים שם התחילו להורויד את המכנסיים והתחתונים ולהראות לנו את התחת ואני הייתי בטוחה שאני מדמיינת. טוב אז עברנו מסלול ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קשה של 8 שעות הליכה ברגל ועוד עם מלאא מלא עליתו וסלעיםם וגם סחבנו היה סיוטט... בער5ב הצוות שלנו אירגן לנו ליל סדר קטן והכינו הגדה של פסח לגדוד והמדריכים התחילו להגיד לנו שהם לא ידעו אם לשכפל לכולם או לא ובסוף הם שיכלפלו לכולם ואז הם אמרו לנו בשקט"אבל את ההגדה את מבטיחים לנו שאתם לא מראים להורים שלכם"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אההההה ושכחתי אתם זוכרים את שבט אורנית שהם היו ב"לא נפסיק לשיר" בקבוצה של אגם אז הם גם בהנהגה שלנו והם איתנו בכל הטיולים ואתם צריכים לראות כל השירים שלהם על תרנגולים...... חחחחחחחח כמו שהם שרו בלא נפסיק לשיר "אורנית שרים בקול הכל בשביל התרנגול כי רק אותך אני אוהב וקוקוריקו מכל הלב" והתחלנו מזה לצחוק הם שרו את זה 800 פעם. ביום השני: בבוקר הייתי קבוצה של ילדים שלא הסכימו להתעורר ואני הייתי בניהם אז הזיזו לנו את השקי שינה וראשגדית שלי התחילה להגיד לנו לקוםם ובסוף לא קמנו אז שיגעו אותנו והיה ממש דאחקות אחר כך היינו בעוד מסלול מעצבן ונחשו עם מי היינו? עם שבט אורניתת!! והם היו ממש קצת ילדים-27 אז התחלנו לשיר להםם"הם חוזרייייייייים במיניבוססססס" והתחלנו לרדת עליהם אהההה ואז בסוף המסלול מלא ילדים נירדמו מתי שחיכינו לאוטובוסים אז חברה שלי באה עם מים וכם מי שישן היא שפכה עליוו וואי כמה צחקתיי פשוט כולם צעקו עליההה והיא המשיכה לחהשפריץ ולתצחוקק... ביום השלישי: אל תשאלו מה היום בבוקר עשו ליי..... שפכו עלי מים בפנים בשביל להעיר אותי וקמתי בעצביםם רק הרמתי את הראש וצעקתי עליהם ואז חזרתי לישון ובא איזסה מדריך מטומטם וניגן לי עם תוף באוזן ממש חזקקקקק והמשכתי לישון ואז באא עוד מדריך וכמו מטומטם פתח לי את השק שינהוהיה לי ממש קפואא אז קמתי... אהההה והיינו בקייקיםם היה ממש מצחיקקק... טובב יש לי עוד מלא מלא מלא מה לספרר ואני יעשה את זה עוד מעט אני הולכת לאכול שווארמה לא אכלתי כל הטיולל

זיוו2

New member
מאמיי שמחיםםם שחזרתת1!!../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אני רואה היה לךך אחלהה טיולל.. שמחה שנהנתת התגעגענווו

זיוו2

New member
אילושלוששש

גמםםם אלייךךך געגעתי המוןןן!!
שמחהה שחזרתתתת
ודהרי איתי במסן

אביחי 33

New member
חחחחחחח איזו חמודה../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

געגעתי מאמי
ונשמע שהיה אחלה דווקא

תודהההה חחחחחחח עוד תא פיתחתי את

התמונות אני ינסה לסרוקק טוב אני יספר לכם ממש בקצרה עוד כמה דברים מצחיקיםם שההינו בקייקים אז היינו 6 בנות ואנחנו מתחילות לשוט פתאום אנחנו רואות ילד מהקבוצה של הבנים בתוך המים.. מסכן הוא נפל ישר העלנו אותו לקייק שלנו ואני עד עכשיו לא מצליחה להבין מה היינו עושים בלעדיו לא היינו מגיעים לסוף בחיםם כי הוא מזה עזר לנו הוא גם ידע אך משיטים וגם הוא קפץ למים כל כמה זמן ומשך את הקייקק... וואיייי ואיזה נהג אוטובוס משוגע היה לנו הוא לא הפסיק לצעוק עם המדריכים ועל הראשגדית היפה שלי רק בגלל שיצאנו אחרוניםם הוא ממש היה נהג משוגעע ולא נורמליי

2ניצי

New member
אתמול חזרתי מאילת../images/Emo203.gif

טוב אני יספר לכם מה היה בטיול ביום הראשון: קמתי ב7 וחצי עד 8 ועשרה התארגנתי ואז אמא שלי ודודה שלי לקחו אותי ואת בן דוד שלי למועדון(מקום שבו כיתות ז עד יב נפגשים בערך כל יום ) אכלנו ארוחת בוקר במועדון ויצאנו בערך בשעה 9 וחצי היינו אמורים לצאת ברבע לתשע בדרך עצרנו באיזה מקום עם ארומה ותחנת דלק עם שירותים שירותים נכון יש את המכונות שמוציאות את הדברים האלו לפלאפון של החיות אז קניתי אחד ויצא לי דולפין כחול מזה מאמי הגענו לאילת והלכנו לאכסנייה התארגנו ואז הלכנו לים ולקניון שיש ליד הים בקניון מצאתי חנות של אינטימה ולקחתי קטלוג איזה יפה הוא בערב הכלנו באיזו מסעדה שקוראים לה בית הדייג היא לא היתה משהו ואז נסענו לאיזה מקום שיש בו גלידה מעולה ואכלנו גלידה וגם ראינו ארץ נהדרת כי הייתה מן טלוויזיה קטנה היום השני: קמתי בערך בשעה 8 וחצי כדי לאכול ארחות בוקר בחדר אוכל באכסנייה אחר כך חיכו לנו שלושה ג'יפים מחוץ לאכסנייה ועלינו עליהם ונסענו איזה שלוש שעות אחר כך הביאו אותנו למקום שהיה שולחנות ושטיחים ואגלנו פיתות וחומוס והיה גם לאפות אחר כך נסענו לאכסנייה ובערב אכלנו במסעדה ברזילאית מעולה היום השלישי: קמתי בשעה 8 וחצי והתארגנתי עם התיקים ואז שמנו אותם במיניבוס אחר כך אכלנו ארוחת בוקר ואז נסענו לחוף חנניה (חוף באילת) והיה בננות ,אבובים , סירות מנוע וסירות פדלים אבל אני עשיתי רק את הסירות מנוע וסירות פדלים הביאו לנו המבורגרים של מיק דויד ואז הלכתי עם חברה לקנות לאחים שלי מתנות וקניתי להם דברים כאלה של ים אחר נסענו חזרה הביתה

למעלה