חזרתי מאילתתת ../images/Emo3.gif
ואיי היהה טיולל הכי כיףף בעולםםםם!! אז ככה הגענו בשבע לבצפר כמובן ששוב אחרנו
כמו תמידד ויצאנו בערך ב8 מבאר שבע לכיון אילת בדרך עצרנו באיזה דיונות ענקיותת של חוללל והתגלגלנו שםם כמו חיות חחחחח היה מצחיק אחר כךךך הגענוו לאאילת לקחו אותנו לראות את הגבול של סיני סתם משעמם ואז לקחו אותנו לראות דגיםם חחח
משועממיםם הגענו למלון בסביבות השעה 2 מלון סבבהה קטן רצח אבל סבבה לטיול מהבצפרר
התארגנווו אנחנו היינו 5 בחדר הביאו לנו חדר קטן הלכתי למורה שליי והיא אוהבת אותיי וזהה הביאה לנוו סוייטהה חדרר ענקי
התארגנו וירדנו לבריכההה כמה השזפנו בבריכה יש לי מלא מלא תמונותת כמה הצטלמתי ואווו
אחר כך הלכנו לחדרים להתארגן ויצאנו ב7 לטיילת אמרו לנו להסתובב עד 2 חזרנו ב12 וחצי כי כבר לא היה כל כך מה לעשותת ואני וחברה שלי שיחקנו סנוקר במלוןןן חח ניצחתי אותהה
וקניתי חולצה ממקסטרו חולצה מזארה וחולצה מפוקס וחצאית מהטיילת ושתי צמידים ועשיתי קעקוע חינה יש לי תמונה שלוו
ואממ אהה קניתי תיקק ולאחותי הקטנהה חולצה של השמינייה חחח
וזיהוו ניראליי ואז שאני וחברה שלי סיימנו לשחק סנוקר עליתי לחדר הלכנו לישון ב3 בערךך וכמובןן שאני הפרעתי לכולם לישון היו לי אנרגיות חחח שיגעתי אותן הן לא נירדמו איזה שעה בגלליי חחח מסכנותת
אני הלכתי לישוןן בכלל ב4 ורבע ניראליי ואז קמנו בבוקר היה אוכללל מגעיל שתיתי רק שוקווו כי הכל היה כשר אז היה מצות ודברים מגעיליםם ואז הלכנו ליםם היההה מזה כיףף שחיתי עד המצוףף אהה איזה אמיצה אני חח
ואז חברות שלי עשו אבובים אבל אני ועוד חברה רצינו מצנח אז עשיתי זה הכי מצחיק בעולםם יש לי גם תמונות
יד ובדרך חזרה כל הדרך לא ישבתי כי היום ג'וקים באוטובוס אני ספרתי היו 10 והם עפים גאלהה עלה על חברה שלי אחד אני הלכתי לנהג התחלתי לצעוק עליו אמרתי לו שיש לו ג'ונגל באוטובוס ששישים להםם רעלל מפגררר חחח ואז הגענוו וזהו היו עוד מלא סיפורים אבל אין לי כוח לספר בהזדמנות אחרתת חחח אוהבתץוכם והתגעגעתי המוןן~~