חוזרים לפורום!

אביחי 33

New member
וואי בננות../images/Emo99.gifאיסה כיף זה.....!!

שמח שנהנת מתוקה
איזה כיייייף הטיולים האלה, אני חולה על טיוליייים

יקיר15

New member
איילה שיר וניצייי

ברוכים השביםםם העיקר שנהנתןן ואיילוש לא נורא - אל תהיי עצובה

אייללוש

New member
תודע מותץק../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אבל אני יהיה עצובה יורתר כשהוא יבוא הביתה וירצח אותי...

KATYUHA

New member
../images/Emo178.gifחזרתי מהטיול../images/Emo178.gif

היי אני פה!!!הטיול היה אחלה!!!בהתחלה הביאו אותנו לראשון לציון כי הייתה איזו בעייה עים המורים...הם נתנו לנו זמן חופשי אני ועוד כמה בנות(חברות שלי)הלכנו ישר לקניון!שם ראינו את רוני דואני עים אמא שלה עושה שופינג!אני והבנות רצנו לקבל חתימה!היא נתנה בשמחה!אחר כך הבנים התקשרו ואמרו שהמורות מחכות לנו כבר חצי שעה אז רצנו כמו מטורפות לתחנה.באוטובוס אנחנו הבנות ישבנו מאחור ושרנו שירים של רוני,באוטובוס אמרו לנו לא לאכול אבל אנחנו לא היה הכפת לנו הכלנו חטיפים...באוטובוס אני הצאתי חברות לילד שאני אוהבת והוא הסכים!!!!!!!!!!!!!!!!!עכשיו אנחנו חברים...אחר כך כשהגענו היה כבר אחד בלילה אז הלכנו לשון באזשהו מקום בגניב!בחדר שלי היו שתי בנות בשלוש בנים.יום למחורת על הבוקר עשו לנו חימום בוקר אני לא קמתי מהמיטה...כשכולם עשות את החימום אני המשכתי לישון לא שמתי על אף אחד!אחר כך הלכנו לטייל בערים שם כשישבנו לארוחת בוקר לידי זחל נחש מגעיל!!!כול הבנות צרחו והבנים צחקו ואני באתי לבכות כי זה מפחיד המורה שלנו עלתה על שלוש אבנים והשמיעה צרחות איומות! אחר כך הגענו לאיזשהו נחל או נהר,הבנים התחילו לדחוף את הבנות למים אני כרגיל נפלתי...בלילה אני ושתי הבנות שהיו איתי בחדר מרחנו משחת שיניים על הבנים שהיו איתנו בחדר!!!ביום האחרון שטנו בסירה והיה מ~ד~ה~י~ם!!! בלילה האחרון עשו לנו דיסקו!!!הבן שהסכים ליהיות חבר שלי הזמין אותי לרקוד איתו סלאו!!!אני כמובן הסכמתי!!!אחר כך קצת ישנו.ובבוקר נתנו לנו לטייל איפה שאנחנו רוצים עד 4.בארבע עלינו לאוטובוס וחזרנו לראשון לציון!בזמן הנסיעה חזרה היה שקט כול הדרך!!! אני והבנות שוב פעם רצנו לקניון בתקווה שרוני שם אבל לא רוני לא הייתה שם....אחר כך עלינו שוב פעם על האוטובוס השני וחזרנו הביתה!!! אהמ אהמ אהמ!!!אני רואה שמישהו פה התנדב לעשות את הסיכום היום ולא עשה!!!טוב לא נורא אני סולחת... היום אני לא עושה כי לא כול כך יש לי כוח...אז סורי מחר אני עושה!!!

שמחה בשבילך מלאאאא../images/Emo24.gif

ובאמת האמממממ יקיר
התגעגענוווווווו
שמחה שנהנת
עושה רושם טיול חמוד
מוווואה

יקיר15

New member
מה הקשר אליי ???

ואני אקרא יותר מאוחר לפי מהש שרפרפתי במהירו תאני רואה שנהנת ומזל טוב על החבר החדשש

יקיר15

New member
אהה הבנתי למה צויין שמיי

עשיתי סיכום יומי - יומיים כבר והיום היא חזרה אז חשבתי שלא צריך לעשות ....

ממש שמחה שנהנתתתת

ושמחה שחזרתת ושמחה בשבילך על החבר ושאת הצעת לו ולא הוא לך!! כל הכבוד!! באמת כל הכבוד לך לי לא היה את האומץץ!!

KATYUHA

New member
חח תמיד אומרים לי שאני

אמיצה ואני גם חושבת ככה....אה ומאמי גם לך הי את האומץ אם היית אוהבת אותו מכיתה ג'

למעלה