חוזרת הביתה אל אחיותי הוירטואליות

ליברה*

New member
חוזרת הביתה אל אחיותי הוירטואליות

אחרי גרידה. בתחילת השבוע התשיעי להריוני הסתבר שהעובר הפסיק להתפתח. הפעם בדקו אותי ארבעה רופאים בשני מכשירי אולטרסאונד שונים וגזר הדין היה פסקני ואכזרי. למחרת אושפזתי לגרידה, כמה ימי מנוחה בבית והיום חזרתי לראשונה לעבודה. וכל היום אני נקרעת בין העבודה שצריכה להיעשות לבין החשק העצום שלי להשתקע פה בפורום בו אני מרגישה הכי בבית ולהתאבל לי בשקט. תסלחו לי שלא קראתי את הכל, אין לי זמן, אבל הספקתי לראות שכוכי בהריון (מזל טוב) והיה דיון מרגש על אימוץ והיה דיון על כל הפחדים והסכנות שאחרי הבטה החיובית... שלצערי הרב מאד אני נותנת דוגמה חיה לדיון הזה, בגופי. זו היתה ההפלה הרביעית שלי. מה שהתחיל כמתנת יומולדת הכי נפלאה שיש, הריון יפה עם הרגשה פיזית טובה ואהבה עצומה לעוברון הקטן שבתוכי - נגמר מהר מדי, בעשר דקות בחדר ניתוח קר ובצער חרישי. ומה שאני הכי מרגישה כרגע זה פשוט ריקנות. ריקנות באותו רחם שנועד להיות מלא ובולט ומתפוצץ כמעט מרוב גודלו של תינוק בריא. אני חבוטה אך לא שבורה, מובסת בקרב אך לא במלחמה! שנייה לפני שנרדמתי בחדר הניתוח עוד הספקתי לומר לרופא: תשמור לי על הרחם בבקשה, אני עוד צריכה ללדת איתו. ואני מבטיחה כאן באופן חגיגי ורשמי שבעוד חודש, מיד אחרי הוסת הראשונה אני מתייצבת בקומה זקופה בחזרה במכון לפוריות! אני לא מוותרת, לעזזאל, לא מוכנה לוותר!

מירה@

New member
ליברה,

הלב שלי נקרע מקריאת ההודעה שלך. אין מילים שיכולות להביע את הצער שלי. מקווה שלא תהפכי בית זה ליישוב קבע, אלא למקלט זמני
מירה

ליברה*

New member
תודה לכולן על כל התמיכה הנפלאה

שעושה את הפורום הזה לנהדר כל כך. היה לי קשה לקרוא את כל ההודעות שלכן כי אני יושבת בעבודה, בין אנשים שלא יודעים פה מכלום. ואני קוראת את דבריכן בשקיקה, בולעת כל מילה... ובוכה, ובוכה ובוכה. יש לי מחשבות והייתי רוצה לענות לכמה מן ההודעות שלכן אך עדיין הכל מבולבל וטרי ויותר מדי רגשי ואני ממהרת בכל זאת להספיק להודות לכולכן כי תיכף הולכים פה לנתק את כל המחשבים מהרשת (תחזוקה...). דבר אחד שחשוב לי לומר לכן הוא שדווקא ההחלטה שלי להמשיך בטיפולים - וכמה שיותר מהר - היא היא מקור הכוח שלי! תודה וחיבוק חם לכל אחת מכן (גם אלה שרק קראו ולא הגיבו).

שושי @:-)

New member
ליברה יקרה כואב לי לקרא ../images/Emo7.gif

האם עשו לך ברור מקיף למה עברת 4 הפלות? באיזה שבועות עברת אותם? אם תרצי לדבר פני אלי לאי מייל [email protected] ואתן לך את מספר הטלפון שלי. אני כ"כ מבינה את הכאב כ"כ מבינה את הרצון לקום ולהלחם הרצון הזה להלחם גובר מרגע לרגע מכל נפילה אני כמה יותר חזקה
שושי

@שירי

New member
ליברה יקרה

לא יודעת מה לומר. אנחנו כ"כ מייחלות להריון הזה אך באמת לא מתארות לעצמינו ששם לא נגמרות הצרות. מה אנחנו לא סוכלות מספיק ? כמה יכולה בחורה לעבור? שמחה שאת אופטימית ומחזיקה מעמד מקווה שבקרוב מאוד הרחם שוב יתמלא אך הפעם עד הסוף הטוב. שירי

עמית@

New member
ליברה

מכשנעלמת כל כך קיוויתי שהכל בסדר. ברוך שובך למרבה הצער והכאב, דומה שהדיון שהיה פה מקבל משנה תוקף. זה אכזרי. בהצלחה בהתייצבות אל מול האתגר החדש, רוצה לומר לך אל תוותרי אבל רואה שאת לא מתכוונת. עמית

TWEETY =^.^= 6

New member
אויששש ליברה ../images/Emo7.gif ליבי ליבי איתך

מחד מאוד כאב לי לקרוא את הודעתך ומאידך, מאוד מאוד אהבתי לראות את האופטימיות שלך ושמחתי על כך שהחלטת במועד כה קצר אחרי, להמשיך ולהלחם. ישר כוח ואמן אמן אמן אמן ואמן שהסיבוב הבא יהיה סיבוב המחץ עבורך.

באאבו

New member
ריגשת אותי עד דמעות.. ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

ליברה שלי, כל כך התרגשתי לקרוא את הדברים שלך. לעזזאל, אני מרגישה שאני אף פעם לא טובה בדברים האלה, ולא תמיד יודעת איך להעביר את מה שאני מרגישה, אבל ליבי ממש יוצא אליך.. קר, ואכזר, ונורא, ולא צודק!!! פשוט לא צודק!!!
הדברים שלך באמת חידדו את הדיון שהעלנו אתמול לגבי הסכנות שאחרי הבאטא ואולי אני מתחילה קצת להשתכנע..
(לצערי...) ואני מצטערת שנאלצת להיות זו שתיתן "דוגמא חיה" כדבריך... אני גם נורא מצטערת שאת מרגישה פה בבית..(אבל מצד אחד זה מחמיא לשמוע שאנחנו חברות וירטואליות כ"כ טובות...) כל הכבוד לך על הכוחות, ועל האמביציה שיש לך!!! אני מאחלת לך מכל הלב (שנשבר לי עכשיו למקרא ההודעה שלך
) שיהיה לך כבר בהצלחה, ושיהיה מהר וסופי ושהקשיים כבר מאחורייך.. אמן!! בהצלחה, יקירתי. (קבלי חיבוק ענק
, ואני מרגישה שאם היית לידי עכשיו, פיזית, היית מקבלת חיבוק אמיתי.. למרות שאנחנו לא ממש מכירות..
( ב-ה-צ-ל-ח-ה!! באבו

ליברה

לא ממש יודעת מה להגיד כדי לעודד אלא רק לאחל לך רק טוב בהמשך ושתמשיכי להיות חזקה ואופטימית כמו שאת... מחזיקה לך אצבעות להמשך הדרך !

עידית ד

New member
ליברה ../images/Emo7.gif

אני נדהמת מהכוח שיוצא מהמילים שלך בין כל הכאב הזה את מוצאת לך עדיין כוח לחשוב על העתיד ולהחליט לא לוותר אין לי מילים לנחם - נגמרו לי כולם וגם לא נראה לי שהיו לי כי אין נחמה תחושת הריקנות מובנת אני מאחלת לך להמשיך ולהתחזק לקבל מחזור ולהכנס להריון שיחזיק עד סוף ה-9 ובסוף גם לחבק חזק איזה פיצפון שלך אין לי יותר מילים מחבקת חזק חזק חזק עידית

יובל@

New member
היי ליברה מתוקה ../images/Emo39.gif

אני שמחה לראות שאחרי כל מה שעברת עדיין נשארת כל כך אופטימית בקשר להמשך הטיפולים. בחורות כמוך הן מקור עידוד רב לכל בנות הפורום וגם לי כמובן. לפני מספר חודשים עמדתי בדיוק במצב זהה לשלך - גרידה בשבוע 8 בגלל אי התפתחות של העובר. הדבר שהכי רציתי היה שיפנו לי את הרחם מהעובר הזה שכל כך איכזב אותי על מנת שאוכל כמה שיותר מהר להתחיל טיפול נוסף.
מקווה שביום ההולדת הבא תחבקי איזה מתוקון קטן שידע שהוא פה כי אמא שלו פשוט לא וויתרה! יובל

DDNL

New member
../images/Emo10.gif מצטערת לקרוא

אבל שמחה על הנחישות והכוחות שמצאת-אני בטוחה שזה יכול רק לעזור. המון הצלחה בפעם הבאה ל9 חודשים מלאים ותינוק/ת מקסים.

ליברה ../images/Emo24.gif

אני כותבת ומוחקת, כותבת ומוחקת. פתאום נגמרו לי המילים. כמה כאב וצער נצטרך עוד לעבור בדרך אל האושר? את מדהימה אותי בכוח שיש בך. אחרי חבטה מטלטלת כזו, את אוספת את השברים וכבר יוצאת לקרב מחדש. אל תוותרי, ליברה. אסור לוותר. את תנצחי, אני בטוחה.
מרב

מרב.

New member
ולי כואב כל כך

על זה שמעשה פשוט כמו הריון ולידה, חלק מהאבולוציה, דבר שאין טבעי לו, הופך להיות מלווה בביטויים של מלחמה, קרב, נצחונות, תבוסות. כואב לי עלייך, ליברה, כואב, כואב, כואב. הלב מתפוצץ מכאב, והלוואי ולעולם לא תילחמי עוד. הלוואי וכוחותינו היו מוקדשים לשמירת ילדינו, לדאגה להם ולחינוך שלהם, ולא לנסיונות לייצר אותם. ליברה, כאב ההפלה גדול מכאב הבטא המתחמקת, כי היה שם משהו, הייתה התחלה, התפתחות, והחלום רק החל- ונגדע מוקדם. כואבת איתך, מחבקת אותך, והלוואי ונניח כולנו את החרבות, מרב

נועם@בת

New member
ליברה אחותי ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

כואבת את כאבך, ומעריצה את הכוח והנחישות. הנה, יש לך כאן מקום בסירה במחלקת עקשניות במיוחד. ליד חותרות ותיקות חבולות ואמיצות. שבי לידן, אבל תנוחי קצת יקירה. תנוחי חודש חודשיים. תני לרחם להחלים לחלוטין. האומץ והנחישות לא יברחו לך, הם רק יעברו לאש קטנה. מחבקת ושולחת אהבה ואור וחום לרחם שנותרה קרה וריקה. האם את מטופלת אצל מומחה להפלות חוזרות? סיפרת שניבדקת בעבר, אולי כדאי לבדוק שוב. אם קיימת בעיה היא אצלך, לא בזרע מן הסתם. כדאי לך לחזור למרוץ כשאת מצויידית במידע הטוב ביותר שיש.
נועם

אלסי

New member
ליברה יקרה ../images/Emo14.gif

הלב מתכווץ כשאני קוראת את המילים שלך,אבל יחד עם זאת,הנחישות שלך, ההחלטיות,הכוח,אלוהים אדירים כמה כוח שצריך.את פשוט מעוררת הערצה. אני אהיה פרקטית כי את הכאב והאכזבה שאני מרגישה קשה להביע במילים. ישנה הסטטיסטיקה הקרה והדי מיאשת של הצלחה בכניסה להריון בגילאים מבוגרים ואת ניצחת אותה בגדול ,וזה כבר נותן המון תקוה להצלחה בנסיון הבא. השאלה מה קורה הלאה? כשמושג ההריון.האם זה שוב נתון סטטיסטי או שמשהו לא בסדר ואולי שווה לבדוק. יש לי חברה שהרתה בגיל מבוגר ועברה 2 הפלות בשל עובר שלא התפתח עד שגילו שיש לה מחיצה ברחם. את ההריון הבא היא עברה אחרי היסטרוסקופיה ושמירה בשבועות הראשונים והכל מתקדם מצויין. אולי שווה לבדוק גם כיוונים של קרישיות יתר,תמיכה,שמירה. לא יודעת מה. אבל לדעתי את חייבת לבדוק ולברר ורק אז להמשיך. בינתיים הרבה חיבוקים והרבה תקוות בלב להצלחה מהירה,מלאה ושלמה .

הרמוניה

New member
ליברה יקירה

לא הוגנים החיים האלה, בחיי.... אני נפעמת מהכח והעצמה ומאחלת שתוכלי לחוות עד הסוף מלאות נפלאה ותחושת הגשמה תני לרחם להחלים ובינתיים תעשי את כל הברורים האפשריים שיש ותחזרי אלינו- למאמץ אחרון ודי. הרבה אהבה הרמוניה

אוי ליברה זה כ"כ מתסקל ומצער ....

ממש בוכה איתך מרגישה את הכעס את העצב את הרצון והקמיעה לילד .. הלואי וחלומך זה יתגשם במהרה ולא תיסבלי עוד .. אמן
|חיבוק | יונית

ליברה. ליבי נשבר איתך

אני פשוט חשה בעוצמות כאבך ויכולה להבין את תחושת הריקנות של הרחם. גם הרחם שלי בוכה מריקנות והחזה שלי נטף מחלב. אבל, הלב יודע שעוד מעט הריקנות הזו תתמלא. אכן, נחזור גאות לטיפולים מתוך ידיעה ברורה שנצליח. אני גם אשוב לטיפולים מייד עם קבלת הווסת. זאת תהיה המתנה שלי לעצמי ליום ההולדת. מחזקת ומחבקת וגם נותנת יד להמשיך ללכת זוהרה

salpter

New member
ליברה ואולה!

עצוב מאד לשמוע את מה שאת עברת ועווברת אך ניכרת האופטמיות שהפתיעה אותי מיד ראית את הכוס המלאה ´נכנסתי להריון זה הכי חשוב´ ולכן פניתי לאולה תראי איזה אופטמיות אנני יודעת מהיכן היא שואבת אותה אך שאבי ממנה המעט והמשיכי בדהרה. חיזקו ואימצו.

למעלה