חוזרת הביתה אל אחיותי הוירטואליות

אולה *

New member
אוי, דפנה.

אני עייפה גם מלהיות אופטימית. ואני תמיד הייתי אופטימית, תמיד מאמינה שאצליח (בכוחות עצמי), תמיד מעודדת את כולם. אבל עכשיו אני פשוט עייפה. אני עברתי את סיפורה של ליברה פעמיים (שתי גרידות - אחת אחרי השניה), ולא נשברתי, אחרי זה באו 9 הזרעות (תמיד אופטימית), אחר כך 3 IVF. ועדיין אופטימית. אני יודעת שאתאושש, אבל כרגע הגעתי למסקנה שכבר לא כ"כ משנה לי מאיפה יגיע התינוק - מהבטן או מחו"ל. העיקר שיגיע מהר. (בעלי חולק על דעתי לגבי חו"ל). זהו.

יפעתי&

New member
אולה ../images/Emo7.gif ליבי איתך ...

מקווה בשבילך שתתאוששי מהר... ותחליטי להחזיר את המוקפאים תמיד יש סיכוי שזה יצליח... מחבקת אותך ומאחלת לך רק טוב
ו

אולה *

New member
ליברה, ליברה...

ממש קשה לי לעודד היום. אבל דבר אחד אני אגיד בכל זאת - את חייבת להאמין בהצלחה. והיא תבוא.
אולה.

יותר מידי צער ליום אחד... ../images/Emo10.gif

אני מצטערת... כל כך מצטערת.... שפשוט אין לי מה לומר. ומה שאומר לא ישנה את המציאות הקשה והמרה. סאני.

טלי2

New member
ליברה יקרה

זה עצוב שבא לבכות, מכעיס שבא לצרוח ולרקוע ברגליים, זה מפחיד ומתסכל, אבל זה לא מייאש- לא אותך, ואני כל כך שמחה על כך, על הסיום של ההודעה, על כך שאת לא נכנעת ולא מוותרת
מתוך מה שכתבת, יכולתי להרגיש את הכאב הגדול אך גם את הכוחות הגדולים שלך ואני סמוכה ובטוחה שאלה יעזרו לך להמשיך הלאה ולהצליח להביא ילד לעולם. שלך טלי2

..נעמה

New member
ליברה יקרה ../images/Emo23.gif

כל כך כואב עד שאין מילים לנחם. מעריצה אותך על החוזק שלך. נעמה

יפעתי&

New member
ליברה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

המון המון חיבוקים את לא צריכה לוותר זה יבוא, כל כך מגיע לך (בעצם למי לא????) מאחלת לך רק טוב יקירתי

../images/Emo7.gif כמה עצוב, ליברה הגיבורה-

קבלי ממני
גדולים גדולים - תתאוששי ותמשיכי באופטימיות למחזור הבא.

ligo

New member
למה-למה-למה???

מה קורה כאן? למה בנות הפורום שנכנסות להריון חוזרות לכאן אחרי זמן קצר עם סיפורים כל כך עצובים?! זה פשוט לא פייר. ליברה, אני מדמיינת אותך אומרת כזה משפט חזק לרופא ויש לי דמעות בעיניים. היה לך תינוק ברחם ועכשיו אין. לא יכולה להבין את ההרגשה הזאת אבל אני מאחלת לך שבמהרה תהיי עסוקה בהריון חדש וארוך!

אוי ליברה,

כל כך עצוב. כל כך רע. כל כך לא פייר. כתבו לך כבר כולן כמה את חזקה, ומה לעשות, והרבה חיבוקים, ודמעות... ואיזה כוחות יש לך! אז אני הקטנה רק אוסיף- את מדהימה פשוט. לילדים שלך תהיה אמא משגעת. ואת תהיי אמא. זה בטוח!!!

אפרת**

New member
ליברה

את בחורה אמיצה עם המון כוחות שלא מוותרת. וזה כל כך חשוב בדרך אל ההצלחה. אפרת.

אוי לא!

כל כך מצער ליברה. כמה שמחתי ושמחנו איתך כולנו על ההריון הזה ועכשיו צריך להתאבל עליו - כל כך נורא. רואה אותך זקופת קומה וממשיכה לחתור במרץ. מה פתאום לוותר? שמרי גם את על הרחם הדואב, אני מפה שולחת לך אהבה וחמלה.

אל תוותרי

כי מי שמתעקש - מצליח, ואני בטוחה שעקשנית כמוך תצליח ממש ממש בקרוב... תלקקי את הפצעים ותמשיכי הלאה, ותהיי בטוחה שאנחנו נהיה כאן איתך לכל אורך הדרך, מעודדות אותך עד ללידה של תינוק בריא ויפה... בית זה המקום בו כולם לטובתך.

ליברה

אני אגיד לך את האמת קראתי על המשברונים בתחילת ההריון שלך וראיתי איך העוברון עושה הפוך ממה שמצפים ממנו האמנתי בו והחזקתי פחות פחות מהרופאים עם דעות חותכות לצד אחד. קשה לי מאד לקרוא שזה נגמר לך בודאי קשה מאד מאד. אל תוותרי תמשיכי בסופו של דבר הגוף ידע להסתדר עם המצב ההריוני החדש ויאפשר לקטנצ´יק לגדול אצלך היי חזקה אל תשברי אני

אוראושר

New member
יישר כח ../images/Emo39.gif

כייף לשמוע שלא מתייאשים, אני אחרי כל טיפול שלא מצליח אומרת ששנה אני לא רוצה לחזור לטיפול כמובן שאני אחרי חודשיים עושה אחרת... אבל, באמת כל הכבוד לך - אל ייאוש כל עכבה לטובה

רוני@30

New member
ליברה האמיצה -

אני כואבת איתך, ומזדקפת איתך, ומקווה בכל ליבי שהקרב הבא יהיה האחרון, ושהמלחמה תסתיים בהסכם שלום קטן ובריא.
רוני

רונצי

New member
כואבת איתך ../images/Emo7.gif

ומעריצה אותך של רוח הלחימה שבך. אין לי ספק שאם רוח קרב כזו תנצחי גם בקרב וגם במלחמה. עד אז הרבה חיבוקים
רוני

יעל@

New member
ליברה

קראתי את מה שכתבת וממש זולגות לי דמעות. את אמיצה וגיבורה אמיתית.
יעל

מיכל ק-ש

New member
אוי ליברה, עצוב, עצוב, עצוב

באיזה נסיונות את עומדת ובאיזו דרך מדהימה את מצליחה להתמודד. אני מעריצה אותך על שאת כבר מוכנה להמשך. אין לי איך לנחם, אז רק אאחל לך שמאוד בקרוב תהיי שוב בהריון שימשך 9 חודשים מלאים, קלים ונטולי הפתעות. שולחת
, מיכל

נוג

New member
לליברה ../images/Emo24.gif

הי, היה עוצב לקרא מחבקת אותך חזק חזק, אני שמחה לקרא על הכוחות והאופטימיות שלך הרבה הרבה הצלחה ושלא יהיו עוד אכזבות. תשמרי על הרוח האופטימית הנהדרת שלך נוג

למעלה