אני כבר עכשיו יצרתי קשר עם ראשי מאבק אוסישקין, שאם שמעתם עליו או לא, היה אחד המאבקים המדהימים ביותר שנוהלו בארץ הזאת, שגם אני הייתי חלק ממנו. אני מבקש מכולם - אנא עדכנו אותי במסר פרטי לגבי חדשות שאתם שומעים בנושא. אם הנושא יתברר כנכון, אני אקח על עצמי הנהגה של מאבק על השבט. אני לא רוצה לתת לדיקטטור הזה לנצח שוב.
באיזה עיתון זה פורסם? כאן עברו כל הגבולות בעיתנאות גרועה. איך נותנים במה לאדם שמתלונן שמשפצים לו את העיר בכזה עיוורון? הוא מתלונן שמשפצים לו את הרחוב ואשתו עושה תמרונים עם העגלה? לא הגיע הזמן לשפץ את כל הרחובות המוזנחים בעיר? זה לא שווה את החודש שאשתו תצטרך לעשות תמרונים עם העגלה? כמה אפשר לקטר ולהתבכיין? הוא בעצמו חושף את הטפשות שלו, בכך שהוא כתב שהוא שמח וצהל כשהוחלט להרוס את היכל אוסישקין, ולאחר מכן התברר שכתב זאת רק ע"מ "לעצבן" את אוהדי הפועל ת"א. זה עיתונאי? בנוסף, מיד אחרי שהוא לא מפסיק לקטול את את השיפוצים ברחובות העיר, הוא מתלונן באותה הנשימה שלא משפצים את הרחובות בדרום העיר (שזו שטות כמובן) אז הוא רוצה שיפוצים או לא רוצה? (מי שואל אותו) או שהוא פשוט רוצה לקטר על הכל בלי להבין על מה הוא מדבר? אני לא חושב שאדם כזה מסוגל להיות עיתונאי. העיתון צריך להתבייש.