חולדאי רוצה להרוס גם את צופי ים תל אביב

Anogs

New member
אז אני חוזר בי..

שמעתי שמועות על צופי ים יפו..חוץ מזה אני לא יודע כלום. לגבי ת"א אין שום דבר רציני והכל גם בגדר שמועות. תודה שלום.

Cheat 2 Win

New member
זה יותר משמועות

רון חולדאי והעיירה רוצה לאט לאט "לנקות" את גדות הירקון ממבנים כדי ליצור רצף ירוק. זה לא סוד, הם לא הכחישו את זה, וגורמים רבים בעירייה (כולל חולדאי) כבר אמרו בתקשורת שזו אכן הכוונה, כשהשבט שלנו הוזכר כאחת הנקודות. אבל שוב, אנחנו לא יודעים אם עדיין יש כוונה, מתי הכוונה שלהם תוכננה להתבצע ואיך, אז קשה להיות חכמים עכשיו. כרגע אין שום דבר לעשות, כי גם אין טעם לעשות. נחכה להתפתחויות ונהיה חכמים יותר. זה לא מידע סופי, אבל יותר משמועות זה בטוח.

GaGi הסלב

New member
אההההההההה הלווווו מה אתה ממציא פהה שמעותת

אל תעבירר אלינו את העין רעה שיש עלייכם פסדרר וחאלסס להמציא שמועותתת

נעה99

New member
בתור בוגרת של צופי ים ת"א

(שכבת טייפון) אם יגיע שלב שיש צורך במאבק ממשי, אני אשמח לעזור. נעה שמעוני [email protected]

אוהד ט

New member
אני לא יודע כמה הנושא הזה עדכני...

אבל אם יהיה צורך במאבק לדעתי כל צופי ים ישראל יצטרכו להרתם למטרה זאת....

Sweety Shiri

New member
אין מה לדאוג

אחרי שקראתי את הכתבה החלטתי לכתוב למחבר הכתבה מייל, היום הוא החזיר לי תשובה ובישר גם חדשות טובות
"היי שירי. תודה על התגובה שלך למאמר שלי. התפעלתי מהאכפתיות שלך. דובר עיריית תל אביב מסר לי שבית צופי ים תל אביב לא ייפגע. מתברר שהתגובות הקשות שהתקבלו בעיריה בעקבות הריסת אצטדיון אוסישקין גרמו לאנשי העיריה לחשוב פעמיים לפני כל מעשה לא חכם דומה. טוב לדעת שיש חבר'ה צעירים כמוך שעדיין משקיעים את זמנם בתנועות נוער למיניהן ולא רק כמשחקי מחשב. ושוב תודה. דורון"

Anogs

New member
עדיין אותו כתב לא נשמע יותר מדי רציני ואמין..

Loriella

New member
מה?

אז למה להפיץ סתם שמועות? :S באמת שאני לא מבינה את העירייה הזאתי...

למעלה