חולדאי רוצה להרוס גם את צופי ים תל אביב

daniellasaar

New member
אני וטל(לה) יוצאים נגדו, חזק..

כמו ששאר המוסדות שהרס לא יצאו נגדו. תקשיבו, במקום לשפץ את דרום תל אביב הורס על ימין ועל שמאל היסטוריה של שיט וחינוך על גדות הירקון. בושה.

nokila

New member
חולדאי...

הוא סתם חולדה! ת"א אל תתנו לו להרוס את השבט בשביל דשא! כי הוא שווה הרבה יותר! אתם צריכים לעשות ההפגנה או משהו מול העירייה, אבל לדעתי הוא אידיוט עד כדי כך שהוא לא יקשיב.. אפילו תעשו חומה אנושית שהטרקטורים יבואו חס וחלילה! אוסישקין נשמה חולאי פוץ עם תעודה!

Der spiegel

New member
רק בישראל מוחים על בניית פארקים...

...במקום בניינים חצי-הרוסים שמהווים בעצמם טעויות היסטוריות.

צריך לבדוק

נכון שהכתבה הופיע בעיתון. קראתי את הכתבה, ואני מציע, לפני שמתחילים כל מאבק או מה שזה לא יהיה צריך באמת לבדוק את העניין לעומק. הכתבה הזו התייחסה בעיקר להרס של אוסישקין וכביקורת על רון חולדאי. יכול להיות שהכתב התייחס להרס השבט כמשהו ששמע שצפוי לקרות, או משהו שהוא רק בגדר שמועה כדי להחמיר את חומרת המעשה של רון חולדאי. בכל אופן, אני מקווה שלרון חולדאי יהיה מספיק שכל לראות שהריסה של השבט עכשיו,, תהרוס את הפעילות של צופי ים ת"א להרבה זמן, ותפגע בצופי ים ישראל,כי השבט שלנוהכי גדול וחזק וגם ככה יש הרבה בעיות של סגירת שבטים בזמן האחרון. גם אין באמת מקום חלופי. זה לא כמו מגרש כדורסל שיש אחרים חדשים. (לא שאני לא מצטער על אוסישקין) אין הרבה מקומות חלופיים לשבט אם בכלל. אם נצטרך להאבק, מה שאני מקווה שלא, אני הראשון שיאבק.

danezeq

Member
בישראל לא הורסים מבנים "כי הם לא אסתיים"

הלוואי וזה היה המצב. אז היה מצב המבנים בישראל היה פחות מסוכן, ומראם היה יפה כמו באירופה. אולי הורסים אותו כי הוא עומד בתוך רצועת פארק הירקון? או כי מצבו מסוכן לשוהים תחתיו? ומה עם מבנה חלופי? יכול להיות שמתכננים להעביר את צופי הים למבנה החדש בגדה השנייה של הירקון?

danezeq

Member
שאלה

מישהו יודע מתי ולאן מתכננים להעביר את המבנה של צופי הים בנמל יפו? זה מבנה שהריסתו הרבה יותר דחופה ממבנה צופי הים בפארק הירקון לדעתי.

m i k a g

New member
שני דברים..

דבר ראשון... איזה בניין חדש בעבר השני?! הבניין הכי חדש שם זה נראה לי מרכז דניאל והוא מאויש. דבר שני... לא יכולים להרוס את צופי ים יפו כי זה אחד מ3 המבנים היחידים בארץ שהם ממש על הים (תקנו אותי אם אני טועה)

danezeq

Member
ע"י איזה ארגון מרכז דניאל מאוייש?

אנחנו מדברים פה על שני מבנים יש מבנה קטן ונחמד של צופי הים עם מזח קטן, ויש מבנה גדול יותר שהיה לו קיר משותף עם אוסישקין. למי הוא שייך? - זה המבנה הבעייתי, המבנה הדרומי יותר דווקא משתלב באופן סביר בפארק.

m i k a g

New member
מרכז דניאל נבנה בשביל

המרכז לחתירה אקדמית בארץ. ואני לא כל כך מבינה על איזה מבנה אתה מדבר.

dorgilyt

New member
זאת טעות

מרכז דניאל משמש לבית לחתירה האקדמית, ובנוסף גם לקיאקים ימיים, ולמועדון קיאקים אולימפיים (של הפועל) אם אני לא טועה. בנוסף במקום יש חדר כושר. המבנה הבעייתי, שהיא לו קיר משותף עם אוסישקין הוא מבנה, שאם אינני טועה הוא מבנה של הפועל בשייט, או משהו כזה.

m i k a g

New member
החדר כושר

הוא לאנשים שבאים לחתירה אקדמית... המרכז נקרא על שם אחד משם שמת... וההורים שלו הקימו לכבודו בניין בצורת קייאק הפוך. יש להם בחדר כושר מתקנים ממש מגניבים שעושים כאילו אתה חותר אבל אתה בעצם לא.

Cheat 2 Win

New member
תשובה

המבנה שאת מדברת עליו הוא אחד ממרכזי השייט של הפועל, ששני השייטים המובילים בישראל למדו שם.

Cheat 2 Win

New member
חבר'ה,

דניאלה ואני עובדים על זה. אנחנו נשב עם נציגי העירייה, נבין אם יש להם כוונה להרוס או לפגוע בשבט שלנו, ונראה מה עושים עם זה הלאה. אנחנו נעדכן. ובבקשה - אם מישהו מכם רוצים להשפיע ולעזור לנו, פנו אלינו. אל תתחילו לעבוד על משהו במקביל, כי זה מיותר ויכול לעשות רק רע. וצוף - אם את חושבת ש"נעצור את זה הרבה לפני שיגיעו הטרקטורים" - זה בכלל לא פשוט ובכלל לא נכון לחשוב ככה כבר בשלב הזה. במידה ובאמת יש כוונה לעירייה להרוס את השבט, הסיכויים שנציל אותו הם קטנים מאוד. להיות אופטימיים זה חשוב, אבל לא יותר מדי.

חניכים יקרים תרגעו

חניכים יקרים חשוב שתדעו כמה דברים כל החניכים והצוות הבוגרחייבים להשאר מחוץ למאבק בפעם הקודמת שהיה מאבק והחניכים היו מעורבים זה היה לרעת השבט. יש קבוצת בוגרים שמתארגנת בימים אלו לטיפול בנושא . שתבנה תוכנית פעולה לבוגרים יש את הקשרים והרבה מאוד כח ורצון לעשות לטובת השבט שגדלנו בו. בקיצור לכל שאלה אתם יכולים לפנות ל[email protected]

Cheat 2 Win

New member
טוב

דיברתי עם כמה אנשים (מישהו מהם קשור לעירייה), שטענו שיש רעיון להרוס את השבט כבר כמה שנים, כחלק מפרוייקט שהעירייה מתכננת לפנות את הפארק ממבנים מיותרים שתופסים מקום לעוד קצת דשא. בכל אופן, לא חידשו לי הרבה, עדיין אין להם תכניות וזה בכלל לא סופי שהם רוצים להרוס, ככה שתאכלס אין עוד מה לדאוג באמת.. אבל עם הכתבות בעיתונים, בטלוויזיה, כל מיני שיחות שלי עם אנשים שכבר נפגשו עם נציגים של העירייה בעבר בנושאים אחרים והם הסבירו להם שיש גם כוונה לפגוע בשבט שלנו, אנחנו צריכים להיות עירניים..

Cheat 2 Win

New member
ומה שניסיתי להגיד

זה שאנחנו רק מכינים תכניות לגיבוי, ולא ישר רצים ל"אללה הפגנה מחר ב9 טירוףףףףףףףף" יש עוד זמן עד שנצטרך את זה, אם בכלל נצטרך את זה.

Anogs

New member
תרגעו כולם

אין באמת תכנית ממשית להרוס את צופי ים ת"א. כבר הרבה שנים יש שמועות ודיבורים על זה, אבל לא משהו רציני וזה לא אמור לעניין אף אחד מאיתנו. אם יהיה משהו יותר רציני אני בטוח שאף אחד לא יתן לזה לקרות.. אם כבר לפעול נגד, את צופי ים יפו הרבה יותר רוצים להרוס..שמעתי סיפורים על סגירת השבט לגמרי, אני לא יודע יותר מזה אבל אם מישהורוצה לפעול עדיף שיעזור להם קודם ואח"כ לנו (ת"א).

לכל האנשים פה שנהנים בכל פעם מחדש להמציא...

...עובדות... לא סוגרים את צופי ים יפו!!!!!!!!!!! וחלאס לזיין את השכל עם שמועות ששמעתם...

למעלה