חולהה עליהםםםם : ))ב-ד-ם

Why So Serious

New member
ההומו?ואוו אני אפילו לא אגיב על זה

חחח ודיברנו על "ההתאהבות" שלך בג'ראד..כול מי שנמצא פה אוהב גם את שאר חברי הלהקה אבל זה בסדר לכול אחד יש את המועדף שלו. אבל רק שתדעי..הוא הולך רק על בלונדיניות שקוראים להן פאריס!

Aarieli

New member
בעע..../images/Emo5.gif

זה היה סטוץ' לא? ואופליה?כולנו מקוות שהוא ראה את זה..S: בתקווה שהוא יודע עבריתXD ואם כבר מתחילים לספר סיפור אז אני אהבתי מישהו מפורסם[זתומרת 3] והיום אני שוונאאאאאאאת אותם רצחח!! אז יש מצב שזה יעבור לך...!! ולא צריך להתעצבן,צוחקים איתך..XD

אופליה37

New member
....

זה לא הייה ניראהה ככה ... תיקראי את השאר מאמי.. זה נירא כאילו שהם כועסים "כבוד למתים" "תרגעי!" וכו.. חח.. לא ניראה לי שמישהו צוחק... : ||| אתת מאמי אתת יודעתת ?.. ^ . ^

Aarieli

New member
אהמ,כן ולא..

פשוט אם אני יביא לך אז יתחילו לשאול אותי שאלות מי זה,מה זה,וכו'.. אז אני מעדיפה לא להביא... ולא צריך לקחת כל דבר ברצינות..

i am777

New member
תרגעי!

הוא היה בן אדם מקסים! ויוצר שאין כמו היום! ולידיעתך גם אני מעריצה שלהם! וקוראים להומו פרדי מרקיורי ! ותאאאמיני לי - זה יעבור לך! תתייחסי קודם למוזיקה שהם יוצרים ואחר כך לכל הדברים הלא חשובים שאת אומרת שעושים אותך כל כך שטחית......

adiiiXD

New member
ההומו מת כבר?

לפחות ממנו יצא משהו . קצת כבוד למתים, בלי קשר למה שהם היו לדעתך....

אופליה37

New member
וואוו וואוו אנשיםם !!

היי היגזמתםם כברר !! תנסו רגע להבין את מה שכתבתי !! כתבו לי בקשר לג'ארד "יעבור לך" אז נתנתי דוגמה לזה שזה לא חייב לעבור לי [!] כי אני מכירה אישה שעדיין מעריצה מישהו ל-מ-ר-ו-ת שהוא כבר לא חיי ! שיוהו מה אתם חושבים שאני סתומה ? שאין לי כבוד למתים ? עלקק !! ותנסו ליקרוא את מה שכתבתי לא בצעקות.. אולי תבינו משו אחר !! לא ניסיתי להעליב פה אף אחד כולו נתתנתי דוגמה .. כולו כתבתי שאני מעריצה שלהםם והיי אני ממש אוהבת את השירים שלהםם ! ונא בבקשה לא ליקרוא את ההודעה בכאילו שאני צועקת : ||| היגזמתם ----

adiiiXD

New member
אל תעלבי , זה לא אישי

אנחנו לא מכירות אותך מתוקה , ותביני שהייחס שלי , לפחות , מבוסס אך ורק על מה שכתבת ואני לא מכירה אותך אישית , אז את יכולה פשוט להתעלם אם זה מתאים לך . בנוסף אני מבקשת שלא תקטיני ראש בנוגע להערה שלי על כבוד למתים , הרי הבן אדם מת והחל הרוח בהודעה שלך לא היה בוגר במיוחד [ אני מדברת ספציפית על ההערה של "ההומו הזה " ווטאבר]. את מוזמנת כמובן להנות מהשירים של הלהקה , זה בכלל לא תלוי בנו , אין צורך שתצייני את זה ... אם את רוצה , ומתגובה קודמת שלך הבנתי שאת אכן רוצה , את בהחלט מוזמנת לקחת חלק בפורום ולהכיר קצת יותר את 30 , ואם אני לא טועבה יש גם פורומים בעברית על ג'ארד ויש אתר מעריצות רשמי ובאמת שלא חסר

למעלה