חולהה עליהםםםם : ))ב-ד-ם

Why So Serious

New member
../images/Emo191.gif

מי מסכים איתי?

שלום יקירתי, ברוכה הבאה

אני שני, and i run this joint, אני חייבת להגיד ששיעשעת אותי מאוד. אני מקווה שתשארי כאן ותלמדי להכיר ולאהוב את שאר חברי הלהקה שהם לא פחות סקסיים ומוכשרים ממר ג'ארד ליטו/לטו/עמק וואטאבר. ותצטרפי למייספייס לשנו. הוא רישמי myspace.com/30stm_israel

אופליה37

New member
חח... שנון ליטוו הואא סמלל סקסס ,,,

על מה מדובר ביכלל !! וטומו מיליסביק??... הוא חמודימודי !! עזב להקה אחרת בישבילהםם !! : ) חח.. אני חולה עלל הלהקה השווה הזו.. 333333333333>

התבלבלת

חחלח תומו לא עזב!!! הוא עדיין שם! (תודה לאל!) מאט עזב! ועכשיו יש את טימי!

Aarieli

New member
חח גם את התבלבלת..

היא אמרה שהוא עזב להקה לשביל 30
נראלייS:

30secondstostav

New member
אוקי איבדתם אותי XDDD

בכללללללללל מקרה... אל תראו את האח הגדוווול! אנשים.. ~מדברת מישי שהמשפחה שלה מכורה לזה, הגענו למצב שבערב סוכות "לא היה מה לעשות" אז הדלקנו לראות אנשים יושבים ואוכלים ארוחת עבר בטלוויזיה ~ זה מטריד אם לא מבינים על מה מדובר.

Aarieli

New member
חחחחחXD

אני כבר התמכרתי *ללאון* חחח יש אנשים יותר מכווריים... [תאמיני לי...] אינ'לי כוח לסיפורים אז אני יחסוך את זה, כל היווווווווווום אבל כל היווווווםםםם ערוץ 20 פתןח אצל חברה שלי!!! [ואת לא רוצה לדעת איך זה להסתובב איתה...!]

30secondstostav

New member
חחחח

אויש אנחנו מתמכרים לדברים מוזרים :S ותאמיני לי אני יודעת מה זה להסתובב עם אנשים שרואים את הסדרות האלה XD -חפירות!!!- חחחחח D:

Aarieli

New member
חח משהו כזההS:

חפירות בע"מ..!
קיצר כל שניה,דקה,שעה.. לאוון!<קצת מטריד...> + - שפרה..

Aarieli

New member
חחח../images/Emo6.gif

התכוונתי שהיא כל הזמן מדברת על לאון וקצת על שפרהה... וחוץ מזהה שלפני כמה זמן לאון נגע לשפרהה בחזה
[סורי על המילהXD]

Aarieli

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

לאון שליטעעD: *מתחילים לרייב?!
?*

למעלה