חומה על הקאמרית

tamax

New member
../images/Emo45.gif

הייתי נוכח בהופעה, הרגשתי כאילו אני שומע את הדיסק רק עם מערכת הגברה ממש חזקה. בלי ריגוש, בלי הפתעות, מונוטוני ומשעמם. התזמורת הייתה רק רקע ולא מורגשת, "פעלולי הטכניקה" הסתכמו בשלושה מסכי ווידאו שהריצו קטעים מתוך הסרט ולהקת המחול הייתה נטולת כוריאוגרפיה מינימלית.

Jason2

New member
כתבה טיפשית

שמנסה להצחיק ללא הצלחה. ההופעה היתה טובה ואני ממליץ לכולם ללכת. וזה ממש לא מצחיק לקרוא לתזמורת הקאמרית של רעננה נגני רחוב מדיזנגוף, זה פשוט רוע לב. ורק תיקון: המחזמר שיער עלה בסוף שנות ה-60 בארה"ב וכאן בארץ בתחילת שנות ה-70. הוא הועלה מחדש בשנות ה-90 ואף פעם לא הוצג ב-80 אז כדאי לבדוק את העובדות לפני שמפרסמים כתבה לא מדוייקת.

הוא דיבר על המחזמר אני חושב...

הסרט הועלה בשנות השמונים אבל המחזמר עלה בשנות השבעים

Jason2

New member
מה את רוצה?

פרסמת עובדות לא נכונות ואת באה אלי בטענות?

שליחות קטלנית

5 נגני כינור קבצנים? את מתכוונת לתזמורת הקאמרית הישראלית? אותה תזמורת מכובדת ומקצועית שמשתתפת בפסטיבלים ברחבי העולם וזוכה בפרסים יוקרתיים? להקת מוסך של יוצאי צבא מובטלים? את מכירה את האנשים האלה שניגנו על הבמה? המנצח שיכור?... זו לא עילה לתביעת דיבה? מלבושי אובלינס שקרעו אותך מצחוק, האם הכוונה לעובדה שהם לבשו שחור? תמהני. אז הסולן צרח אל המיקרופון, כמובן, זיזי טריפו ואחותה שעשו, בהצלחה כזו או אחרת את תפקיד הגרופיות מהסרט הן לא לטעמך, הגיטריסט עשה ארז נץ בגיטרתו הלא מכוונת... ואת, בין דאחקה לדאחקה, הצלחת לגייס דמעה צינית אחת של כבוד מפוקפק לחיילים שלנו שבשבי ושכולנו רוצים שיחזרו. וואו. אז בסופו של יום את מציעה להפסיק את טרנד החיקויים הזולים לפינק פלויד שמציף את הארץ ולהשאיר את הבמה לשליחי הבלוז, שהם הדבר האמיתי. נראה כאילו יצאת לשליחות קטלנית... אולם אני חוששת שעשית לשולחייך שירות דב. כי באופן מלא פוזה וחסר מוזה (הכל מצוטט מתוך דברייך) הראית בעיקר חוסר כבוד לכל העולם ואשתו. אבל יותר מכל כלפי עצמך.

c h i r o

New member
נהדרת , תגובה הולמת ../images/Emo45.gif

נמאס כבר מאלו שמנסים משום מה להשוות לדבר האמיתי.... הופעה טובה וכייפית , בלי פוזות ובלי כלום. ושליחי הבלוז מנגנים נורא יפה, אבל הסולן שלהם גרוע גרוע, מעניין למה על זה אף אחד לא רושם?

כי נמאס כבר לרשום עליהם כמה הם גרועים

חיים קריירה של להקה אחרת וחלום של מישהו אחר... כמה הם לא מקוריים וחסרי אומץ לעשות משהו משלהם... גם אמרתי להם את זה שכדי להם לעשות משהו שלהם כי זה מיצה את עצמו וזה כל כך מיותר וטיפשי לנגן כל החיים שירים של להקה אחרת ולהיות להקת מחווה.. כמה אפשר לכתוב על זה? האמת שאוליב וחבריו הרבה יותר טובים וההופעה עצמה מעולה רק חבל שלקחו את הרקדנים ועשו תפאורה ילדותית ושלא השתוללו קצת מעבר לגבולות החומה... אם היו נותנים יותר פתח לפילהרמונית והיו נותנים חשמל יותר לכל היצירה ולא רק מנגנים באדישות את אותו הדבר אחד לאחד כמו בקליפ זה היה יותר מרשים... אבל סחה על האומץ ועשו את זה די טוב! ובצניעות לעומת שליחי הבלוז

DICKPARRY

New member
שליחי הבלוז הם אחלה של להקה

ומי שמשמיץ אותם כנראה לא אוהב מספיק את להקת הפינק פלויד,הם היחידים בארץ שמנגנים יפה את שירי הפינק פלויד, ובמקום להעריך אותם שהם עושים לנו טוב ומנגנים לנו פינק פלויד ,אתם סתם משמיצים.הרי אם הם לא היו קיימים איפה בדיוק הייתם יכולים לבוא לאיזה פאב ולשמוע אחלה להקה שמנגנת פינק פלויד באיכות מעולה . הרי לאף אחד מכם לא היה את הביצים לקנות כרטיס באינטרנט ב200$ ולטוס להופעה של גילמור או של ווטרס (כמו שאני עשיתי וראיתי את ההופעות האלה בחו"ל).עד שיש פה להקה וחצי (אוליבס)שמנגנים פלויד אז אתם משחקים אותה מבקרי המדינה ומשמיצים ,זיבלונים שכמותכם.

מה הקשר?! מה אתה הדובר שלהם או משהו??

מה הקשר לזה שהם מיצו את עצמם לדעתי ושהם טוחנים מוסיקה של אחרים ? אין קשר בין פינק פלוייד לשליחי הבלוז, אז תוציא את זה מהראש שמי שבא להביע ביקורת לא אוהב מספיק את פינק פלוייד , זה מניפולציה עלובה... על אוליבס וחבריו אמרתי שהם הרבה הרבה יותר טובים משליחי הבלוז והם לא כל החיים עושים מחוות ללהקות רוק אבל החסרון היחידי שהם פחדו לצאת מגבולות היצירה ולאלתר קצת זה הכל! אני מוסיקאי ואני מסתכל על ההיבט המוסיקלי של הלהקות, אז לא יודע אם יוצא לך משהו מההגנה הזאת אבל כל מה שכתבת לא ענייני בכלל למה שכתבתי שם... ותאמין לי שיש להרבה ביצים פה לטוס להופעות שלהם אם רק היו הופעות עכשיו...

DICKPARRY

New member
אלק מוסיקאי-אתה בסך הכל עוד ילד שקנו לו תופים

ולא יותר מזה. ד"א אתה השמצת, ולא הבעת ביקורת

למעלה