חומה על הקאמרית

כל דיון הוא בפוטנציאל להפוך להתנצחות

מיותרת על דפי הפורום. אני לא רואה איזושהי בעיה עם חברי הפורום יתכתבו עם להקות\מפרסמים מסויימים, כל עוד והם מוצאים זאת לנכון ויודעים היכן לשים את הגבולות, וכמו כן, להבדיל בין ביקורת לעלבון. ביקורת על ההופעה של שליחי הבלוז היא לגיטמית, אך אני חושב שקיימת דרך להעביר ביקורת, בצורה נאותה שתכבד את הכותב כמו את מושא הביקורת. ניכר כי חלק מהאנשים בפורום הזה לא יודעים היכן עובר הגבול בין ביקורת לעלבון, לפחות בעייני רוב האנשים ובעקבות כך מפרסמים דברים שלא במקום. אנשים, אנא ממכם, כאשר אתם מעבירים ביקורת, אפילו אם היא לא רק חיובית, תתייחסו רק להופעה\מושא הביקורת ולא לדברים אחרים בעקיפין. אני מקווה מאד שמי שאמור להבין את דבריי, יבין אותם, אם כי כניראה שאינטיגלציה היא בהחלט לא הצד החזק של אותם אנשים.

holo

New member
תעשה לי טובה

אתה מצטדק ומתחסד לאורך כל ההודעה ומטיף כיצד להעביר ביקורת בונה ובסוף תוקע את העקיצה הזאת. ככה לא עושים את זה, לפחות תהיה ישיר מההתחלה.

אינך מבדיל בין עקיצה לבין ביקורת?

ההודעה שלי היא אינה התחסדות, אלא הבעת דעה ישירה על מצב העניינים (והאנשים) בפורום הזה.

holo

New member
זה לא משנה

כי ברגע שאתה מתחיל לכתוב על "לכבד" ולא להעליב, לא משנה שזה בהקשר של ביקורת, אתה לא יכול ככה פתאום לזרוק את ההערה שכתבת בסוף ההודעה.

האינטרקציה הינה שונה

אינטרקציה בין שני חברים בפורום אל מול אינטרקציה בין אמן לקהל שלו. אני חושב שאם מישהו מעוניין להעביר ביקורת, שיעביר אותה באופן ישיר, ואם הוא מוצא לנכון לעקוץ, בכיף. אני חובב מבקרים עוקצניים. אבל כמובן, שיעמוד דבר מאחורי העוקצנות ושתהייה עניינית וישירה אל העניין. אני מצטער, להעביר ביקורת על להקת טריביוט ולכתוב כל מיני שטויות כמו, "למה אתם עושים קאברים לפינק פלויד?" , "למה אתם חסרי יצירתיות ולא יכולים לעשות משהו משלכם?" , "למה אתם לא מנגנים אחד לאחד פינק פלויד?", בקונטקסט של העניין, זה לחלוטין לא במקום. זה כמו שיבקשו ממך לבקר עבודה של מנהל זוטר ובמקום לבקר את העובדה שלו באופן ספציפי , מהלך העבודה ודרך ההתנהלות, אתה תגיע אליו בשאלות כמו " למה אתה לא יכול להיות יותר אסרטיבי ולנהל את כל החברה?" , "למה אתה לא מקים חברה משלך", "למה אתה לא עובד בדיוק כמו המנהל מעלייך?" , מצטער, זאת לא ביקורת, סתם שאלות טיפשיות שלא מעידות על אינטילגנציה רבה בקודקוד של המבקר.

וכמובן, שאין זה אומר שאני מעוניין להשתיק כאן

את כל האנשים. הם מוזמנים לרשום את כל מה שהם חושבים, אני רק לחלוטין יבין כשלהקה\אמן מוצאים לנכון לא להתייחס לשטויות שלהם.

עד עכשיו סתמתי אבל באמת עצבנת עכשיו

לפני שאתה כותב על אינטיליגנציה של אחרים ועל התנצחות מיותרת עלבונות ושאר בלבולי ביצים תבדוק את עצמך קודם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=648&msgid=105490756 מעליב אנשים גם שהם מתנצלים בפרטי ומשמיץ אותם... הצביעות הצביעות.... כל הודעה שלך מלווה בציניות לפעמים פוגעת לפעמים סתם מעצבנת ,עקיצות ושלל סיבות שמביאות לשנאה כלפיך... לשתומת ליבך ואם זה לא יעבוד אז אחי אתה ממש לא מחונן...

גם אני לא מושלם

ואני מודע לחלוטין לכך שאני עובר לפעמים על עקרונות שאני מאמין בהם. מעבר לכך, יש הבדל בין ביקורת מסודרת על מופע\אמן מסויים, בדרך מסודרת, לבין התנסחות על גבי תופעה מסויימת שמתבטאת על עמודי הפורום. וכן, לפעמים אני אומר לאנשים מה אני חושב עליהם בצורה צינית ועקוצנית, כי אני מוצא לנכון לחשוב שזה מתאים לעניין. אין לי כוונה להתחסד. וגם כמובן, כי האינטרקציה שהייתה בינינו, שהייתה יותר אישית שונה מהאינטרקציה שיש בין מבצע, להקה או אמן לקהל שלו.

יופי שאתה חושב לנכון....

הבעיה שלך זה שאת מצליח לעצבן את כולם... להקה או אמן הם לא אלוהים והם בני אדם וכמו שאני אומר לכל אחד מה שאני חושב בצורה נורמלית אני יאמר להם כי וואלה עדיין לא אסרו עלינו להביע דיעה... ואם אני אומר שהיה לי הרבה יותר כבוד והייתי מגיע להופעות שלהם אם הם היו מתחילים עם חומר מקורי משלהם ולא מנגנים שוב ושוב את אותם הקאברים .... ואני מבקש שאל תטיף לי איך להתנסח אם אתה בעצמך לא מצליח להתנסח בצורה נורמלית... קודם תבדוק את עצמך אחר כך תלמד אותי מה לעשות כי ממך בטוח שאני לא ארצה ללמוד...

למעלה