חומה על הקאמרית

אתה יודע כמה שנים אני בכלל לומד מוסיקה?!?!

נראה לך שאני עוד ילד שקנו לו תופים?! ארבע שנים אני על תופים שנתיים גיטרה ובס למדתי תאוריה במוסיקה מה אתה מזבל ת'שכל! ואני משמיץ ? אני אמרתי מה אני חושב עליהם וזאת זכותי ... כנראה שאתה באמת הדובר שלהם שאתה מגן עליהם ככה ויורד לרמות אינפנטיליות של ילד בכיתה ו'...

DICKPARRY

New member
אני לא הדובר של אף אחד

אבל אם היית באמת מוסיקאי היית צריך לתת לחברה האלה מעט כבוד.ולא לשחק אותה מגבוהה ולהשמיץ(אתה השמצת) ,אני מקווה בשבילך שתגיע לעשירית ממה שהם עושים. ד"א אני כרגע חזרתי מההופעה של החומה עם הקאמרית ,ישבתי בשורה הראשונה ממש מול הלהקה ,והם מעולים גם כן,וגם להם מגיע המון כבוד .הסואנד היה פשוט פצצה להבדיל מההופעה הראשונה שהם ביצעו בהנגר 11, אני מצטער עם התגובה שלי הייתה מעט בוטה ,אבל קשה לסבול אנשים קטנים שמשחקים אותה גדולים. בקיצור = כבוד

תאמין לי שהיה לי יותר כבוד

אם הם לא היו משוויצים וקוראים לעצמם להקת הרוק האגדית או מופע הקאוורים הגדול במדינה וכולי... אם הם היו יותר צנועים (לקרוא לעצמך פינק פלוייד הישראלים זה שיא השחצנות) והיו עושים חומר מקורי משלהם ואני מקווה שאם אני יצליח אז אני אצליח בגלל חומר משלי ולא בגלל להקה אחרת וניצול המצב שלמעשה היא מפורקת ואנשים יבואו לשמוע אותם כי אין להם יותר מדי ברירות... הם עשו מסחרה ממוסיקה וחיים של אחרים... אובלינס עשו מופע יחיד לחומה כמחווה לסיבוב הזה והם לא מתיימרים להיות פינק פלוייד והם נגנים אדירים ! הם לא עשו מסחרה ולא אמרו על כל מופע שהוא יחיד ומיוחד... למעשה הם גם למדו את התפקידים אחד לאחד ולא הפגינו זלזול למוסיקה כמו שאני לפחות מרגיש אצל שליחי הבלוז שהם באים לעשות כסף ולא לנגן... שוב ככה אני מרגיש ותאמין לי שיש לי המון כבוד לאמנים אבל לאמנים שלא יכולים לקבל אומץ ולעשות דברים חדשים שיש בהם סיכונים אין לי כל כך כבוד...

DICKPARRY

New member
ראשית כל שיהיה לך בהצלחה,אבל

הם אף פעם לא קראו לעצמם פינק פלויד הישראלים(אני מכיר אותם אישית),דבר נוסף,הם כן עושים חומר מקורי(בקטנה). אבל בוא רגע תצא מהקוביה שלך ונצא מנקודת הנחה שהם לא מסוגלים להצליח בחומר מקורי או שאן להם אומץ(אני אישית לא אוהב את החומר המקורי שלהם).אז למה לא לפרגן להם על מה שהם עושים .הרי שנינו יודעים שהם מנגנים פינק פלויד ברמה מעולה. לכן אם אני אוהב לבוא למועדון ולשמוע חברה מנגנים פינק פלויד, אז אני אפרגן להם בכל דרך אפשרית.ובטח לא אתחיל לבקר אותם בצורה של "הם גרועים גרועים כבר נמאס לכתוב את זה "זה פשוט לא יפה.תחשוב בנאדם שאולי הם קוראים פה מה נאמר . לגבי כסף ומסחרה - מה רצית שהם ינגנו ערב שלם ולא יקבלו כסף ,להרים הופעה לא עולה להם ?כל להקה רוצה להרויח כסף.למעשה הכל מושטט על כסף. אני אישית נהנה לבוא להופעה שלהם ולשלם על הכרטיס,למרות שלפעמים אני יכול לקמבן ולהכנס בחינם,אבל הרעיון דווקא שכן ירויחו כסף ושימשיכו להתקיים כי אין לנו הרבה להקות שמנגנות פינק פלויד. מקווה שהבנת את הנקודה. המשך יום טוב.

אז ככה

(אני מכיר אותם אישית), אז רואה שלא סתם הגנת עליהם בצורה כזאת?! הם מנגנים טוב אבל כשהם מנגנים את הפלוייד כבר הרבה שנים יש להם אדישות למוסיקה... הם פשוט באים מנגנים ולוקחים את הכסף.. לעשות כסף ממוסיקה זה סבבה ,לעשות ערב מחווה ללהקה זה סבבה גם , אבל לעשות כל שבוע ערב מחווה "חד פעמי" ולקחת כסף כל פעם על מוסיקה שלא אתם כתבתם זה די מעפן... אם אין להם אומץ להתחיל עם חומר מקורי אז למה שאני אכבד אותם?! זה פחדנות וזה לא נקרא אמנות ... זה כמו שמוכרים ציורים של אמנים אמיתיים בהרבה כסף אבל למעשה הציורים האלה הם שכפול של העתק... שליחי הבלוז לוקחים על המוסיקה של הלהקות הגדולות הרבה כסף במקום שיקחו כסף על חומר אמיתי שלהם ולמעשה משכפלים את המוסיקה והעבירו אותה למצב מלאכותי ולא אמיתי... אם הם היו מתנהגים גם בצורה נורמלית כלפי הביקורת (התחלתי להיות אנטי אליהם בעיקר אחרי התגובה שלהם) שהבעתי לגבי העניין אז אולי הייתי יותר מתון אבל הם די מתנשאים

DICKPARRY

New member
אתה רואה -לא רק אותי הצלחת לעצבן.

ציטוט = " אם הם היו מתנהגים גם בצורה נורמלית כלפי הביקורת (התחלתי להיות אנטי אליהם בעיקר אחרי התגובה שלהם) שהבעתי לגבי העניין אז אולי הייתי יותר מתון אבל הם די מתנשאים " = *משהו בביקורת שלך פשוט מעצבן.למה אתה כלכך צר עין לגבי הכסף שהם מרוויחים (60 שח להופעה זה כלום כסף), וכנראה שבחומר מקורי הם לא כלכך מצליחים כמו הקאוורים שהם עושים.מה לעשות לא כולם מוצלחים(רציתי לומר כמוך אבל אני מתאפק). גם אני ביקשתי מהם כמה פעמים לשנות מעט את רשימת השירים שהם מנגנים ,והם הוסיפו כמה שירים בודדים שלא בליסט המקורי שלהם.הם כרגע עובדים על חומרים נוספים כמו "אינימלס""אקוז""אומהגומה". ד"א בשישי הקרוב בבארבי ת"א הם מופעים עם להקה נוספת שתנגן שעה שלמה של פינק פלויד מהתקופה של סיד בארט.מומלץ מאד.

רק חבל שהביקורת שלי הייתה אתם מנגנים טוב אבל

חבל שאתם לא עושים חומר מקורי זה כבר ממצה את עצמו ותגובתם הייתה זהה לשלך.. היית מת להיות מוסיקאי כמוהם ושלל שטויות חסרות קשר ובגרות... זה כל מה שיש לומר ומבחינתי הנושא סגור ... אתה אוהב אותם? מכיר אותם מוכן לייצג אותם? סבבה תהנה מהם אני הייתי מכבד אותם אם הם היו מקבלים אומץ....

The Walrus

New member
ממש לא נכון

אני הייתי בהופעה של שליחי הבלוז, והם לא היו כל כך טובים לדעתי... פשוט לא זה. "הרי לאף אחד מכם לא היה את הביצים לקנות כרטיס באינטרנט ב200$ ולטוס להופעה של גילמור או של ווטרס" - תתפלא, אבל זה בדיוק מנ שעשיתי...

DICKPARRY

New member
שליחי הבלוז הם אחלה להקה

ומי שמשמיץ אותם כנראה לא אוהב מספיק את להקת הפינק פלויד,הם היחידים בארץ שמנגנים יפה את שירי הפינק פלויד, ובמקום להעריך אותם שהם עושים לנו טוב ומנגנים לנו פינק פלויד ,אתם סתם משמיצים.הרי אם הם לא היו קיימים איפה בדיוק הייתם יכולים לבוא לאיזה פאב ולשמוע אחלה להקה שמנגנת פינק פלויד באיכות מעולה . הרי לאף אחד מכם לא היה את הביצים לקנות כרטיס באינטרנט ב200$ ולטוס להופעה של גילמור או של ווטרס (כמו שאני עשיתי וראיתי את ההופעות האלה בחו"ל).עד שיש פה להקה וחצי (אוליבס)שמנגנים פלויד אז אתם משחקים אותה מבקרי המדינה ומשמיצים ,זיבלונים שכמותכם.

c h i r o

New member
לא הבנת

הם להקה נהדרת , מנגנים מעולה , והייתי כבר 3 פעמים בהופעה שלהם אבל .... א. הם לא היחידים בארץ!!!!!! ב. הסולן שלהם גרוע, וזה לא רק אנחנו אומרים , גם בפורום של שליחי הבלוז כל הזמן אומרים את זה. ג. וזה לא אנחנו שיחקנו אותה מבקרי המדינה, אילו האנשים למעלה שהישמיצו את המופע. לא אמרנו גם שהמופע שווה ערך למקור, אמרנו שזאת הופעה שבכייף לבוא לראות , בדיוק כמו שכתבת לבוא ולשמוע להקה שמנגנת פינק פלויד, בכייף בלי ציפיות לראות את גילמור על הבימה. וביצים או לא ,יש כאלו , שמה לעשות , אין להם 200 דולר לשלם להופעות בחו"ל.

FunkyMonk

New member
i play pink floyd better

no they are not so good.. you cant get a better example of a man who likes pink floyd then me.. and still, cover groups are not my cup of tea. always wanted to write that one in english XD

bell bottoms

New member
קראתי את רוב השירשור פה...

וההודעה הזאת הכי העבירה אותי על דעתי. מי שמשמיץ את שליחי בלוז כנראה לא אוהב את פינק פלוייד?!2!?@?! אני עדיין מנסה למצוא הצדקה למשפט הזה...וכל מה שיוצא לי זה בדיוק ההיפך! רק מי שאוהב, מכיר ומוכיר את הפינק פלוייד יכול להשמיץ את הביצועים של "שליחי הבלוז" שהם להקה לא רעה בכלל(אולי) אבל כדי לבצע פינק פלוייד ברמה ראויה צריך גיטריסט מתאים, וצ'לי(עם כל הכבוד) לא מתאים או שפשוט עושה דווקא או סתם זורק ז** וצריך גם זמר שישיר קצת יותר דומה למקור....כל קאדר הזמרים שעבר אצל השליחים לא התאים..וחבל כי הקלידן עושה עבודה טובה ולפעמים נראה לי שהוא בעצמו מתבאס ממה שקורה סביבו...

genessis

New member
ההערות על תפקיד התזמורת

ועל ה"חשמל" והרקדנים נכונות בהחלט.

genessis

New member
בהחלט יש לך בלוף

אין לי שום כוונה להאדיר להקת קאברים אחת ללהקת קאברים אחרת, הפינק פלויד לא ניתנים לחיקוי. נקודה. חוץ מזה, אני התרשמתי כשם שהתרשמתי, לתזמורת הקאמרית יש אכן שם של תזמורת ראויה לשבח, אולם אולי מקומם במופעים אחרים ולא בגיגים שלא מחמיאים להם. ממה שעיני ראו (ולא רק שלי) הם בקושי ידעו באיזה עמוד הם. והכי חשוב יותר מכל- בתור אוהבת הארץ והמדינה, על כל חיליה ואזרחיה, ובתור מי שהרצתה ליותר מ-500 איש על אהבת הארץ וחשיבות הביטחון והצבא, את יכולה להכנס לי לתחת עם ההערה המגעילה שלך. שלום ולא להתראות.

Cגלית

New member
אין מה להוסיף !!!

תגובתנו

1. אין לנו שום קשר לכותבת הבלוג, זכותה לכתוב מה שהיא רוצה. אף אחד מאיתנו לא ראה את ההופעה של הקאמרית עם להקת "אובלינס" ולכן אנו לא מביעים את דעתינו לגביה. 2. אין לנו שום דבר נגד להקת "אובלינס" ואנחנו לא חושבים שהם יריבים שלנו או משהו כזה. לנו יש את הקהל שלנו ולהם יש את הקהל שלהם. מאחלים להם המון בריאות. 3. לכל המשמיצים כאן - אם מאות האנשים שהגיעו להופעות שלנו בחודש האחרון היו נשמעים כמוכם, היינו מתייחסים אליכם. תמשיכו להשמיץ ולהיות מתוסכלים. ודבר אחרון, אנו ממליצים לכם שבמקום להעביר ביקורות ולקיים כל כך הרבה דיונים פשוט לשמוע את המוסיקה וליהנות ממנה. חג שמח.

הפורום הזה הוא פורום פתוח

וזכותם המלאה של הגולשים להעביר ביקורת על הופעות אותן חוו. אתם, כמבצעים, צריכים לדעת לקחת את הביקורת החיוביות כמו גם את השליליות, מבלי להכנס להתכתשות עם קהלכם - זה פשוט לא מכובד, ולא בוגר. וזו בדיוק אחת הסיבות בגללה אסור בפורום הזה להתכתב עם מפרסמים. אני מבקשת כי תמנעו מדיונים עם הגולשים בפורום הזה בעתיד - ולא משנה מה הם יכתבו.

למעלה