חוסר ניסיון מיני וזוגי
ומגדר

חוסר ניסיון מיני וזוגי
ומגדר

האם לדעתכם יש הבדל בהתייחסות של אנשים כלפי נשים חסרות ניסיון מיני ו/או זוגי לעומת היחס לגברים

בהרגשה שלי-היחס לנשים הוא יותר סלחני, יותר מבינים אותן וזה לא נראה כזה נוראי גם אם בגיל מאוחר.

אבל לעומת זאת, כשמתייחסים לגברים בתולים בגיל מאוחר (אפילו לא בגיל מאוחר באמת, אלא מעל גיל שמצפים שתהיה כבר עם ניסיון כלשהו) - אין סלחנות, יורדים וצוחקים עליו, הוא לא נחשב כ"גבר-גבר".

מה דעתכם על ההבדל המגדרי בהתייחסות לחוסר הניסיון המיני ו/או זוגי

סופשבוע נעים וחג פורים שמח

lev27

New member
בחורה בתולה תדליק הרבה מאוד גברים

גבר בתול יחשב למוצר פגום במיוחד אם הוא נראה סביר +, משכיל ועובד. ברגע שאותו גבר יספר בדייט שאין לו ניסיון מיני אני מוכן להמר על כל מה שיש לי שהוא לא ישמע ממנה יותר.

אני עוד לא הדלקתי אף אחד בחיים האמיתיים על היותי בתולה
מסכנה שכמוני

תמצאו לי את הבחורים האלו, שנדלקים על בתולות !!!!!!

lb215

New member
די נו יכלת להשיג כאן 10 דייטים ביום אם היית ר

uncle creepy

New member
בתולת ים חביבה שלום!

האם היית רוצה שגבר ידלק אך ורק שישמע שאת בתולה? את נשמעת בחורה נחמדה - ונראה לי כמו שנאמר בתגובה למעלה - שאם היית באמת רוצה, היית משיגה כמה דייטים שאת רוצה, בלי קשר אם את בתולה או לא :)

סוד קטן - אני גם בתול, גם אני לא הדלקתי אף אחת על עצם היותי כזה :)

Reyn

New member
לא בטוח שהבנת את השאלה שלו

הוא שואל אם את רוצה שגברים יתעניינו בך רק בגלל הבתולין שלך.

Reyn

New member
מה זה עוזר לי שפירטת על כך בפורום אחר?

ותסלחי לי, אבל זה מעוּות לרצות שגברים יתעניינו בך רק מהסיבה הזו.

ברררר....

ברוך הבא לפורוםםםםםםםםםםם

היה שווה לכתוב את ההודעה הנל כדי להוציא אותך לפורום

Surrealistical

New member
זה ידליק הרבה גברים

כמו שזה יכבה הרבה גברים. כמו שגבר בתול ידליק הרבה בחורות הוא גם יכבה הרבה בחורות.
אני דווקא נתקלתי רק בדעות שליליות מצד גברים בנושא הזה.

לי דווקא נראה ההיפך

שדווקא החברה מגלה יותר סלחנות כלפי גברים חסרי ניסיון או רווקים בגיל מאוחר, יותר מאשר נשים. אני אפילו חושבת שכאן יש יותר גברים מבוגרים מאשר נשים מבוגרות. כנראה בגלל שנשים מבוגרות חסרות ניסיון יותר מתביישות בכך.

Student333

New member
לא מסכים איתך לגבי זה

החברה היא הרבה יותר סלחנית כלפי נשים בקטע הזה.
בתולת ים, יש מלא גברים שישמחו לצאת עם מישהי חסרת נסיון.
אני במקומך אבל הייתי מחפש מישהו שהוא גם כן חסר נסיון. כי זה יהיה לך יותר קל.
וגם תרגישי יותר בנוח כששניכם נמצאים באותה הסירה

GalaxyVoice

New member
ממש לא מסכים איתך

קללה נפוצה לגברים היא "בתול".
זאת מילה אחת, אבל המשמעות שלה כלפי גברים - לוזר, בעל אישיות קלוקלת, מכוער, לא גבר ועוד ...
החברה רואה בבתולים בדיוק כאלה ואולי יש בזה קצת אמת.

גם אני לא מסכימה

אני גם חושבת ושמעתי מאנשים שאישה שבתולה בגיל מאוחר זה יותר "נסלח" מאשר גבר, כי מן הסתם הם יותר "זקוקים" לזה והם היוזמים. ולגלקסי: נכון שאם מישהי הייתה שומעת בשיחה ראשונה שמישהו בתול היא הייתה מנסה לחפש מה "דפוק" ולא בסדר בו, אבל לדעתי זאת הרגשה סובייקטיבית (שלפעמים אפילו אני מרגישה) וזה לא אומר שהבנאדם דפוק! לכל אחד יש את התחומים שהוא לא מצליח בהם כמו לימודים/עבודה/להוריד במשקל או וואטאבר, וזה תמיד נותן תחושת כישלון, אבל בהחלט לא מצביע על אדם כושל באופן כללי!!

Reyn

New member
זה פשוט לא נכון

תעשי סקר כמה גברים יפסלו אישה חסרת נסיון וכמה נשים יפסלו גבר חסר נסיון. התוצאות הפוכות משחשבת.

למעלה