חוסר ניסיון מיני וזוגי
ומגדר

תראה,

לא יודע עד כמה נחרץ הייתי בהודעות שלי אם הייתי מחזיק בעמדה ש"נשים לא מעוניינות בגברים" ושאר מרעין בישין.
קצת ענווה לא הזיקה לאף אחד. או לכל הפחות, הימנעות מוואן ליינרים מטומטמים.

סובייקטיבי למדיי.

בהנחה שאנחנו מדברים על אחד-על-אחד, אני חושבת שיכולה להיות רתיעה זהה מבתולים בשני המינים, אבל כנראה שגברים יראו את זה קצת יותר ב"סלחנות".. למרות שאני מכירה כמה וכמה נשים שלחבר הנוכחי שלהן לא היה ניסיון לפניהן, בזמן שלהן היה. זה לא באמת הזיז למישהי מהן כי ניסיון זה משהו שצוברים.
דבר נוסף, לדעתי אם כבר מגיעים עם מישהו לרמה של שיחה כזו, זה אמור להיות בשלב שרמת הניסיון שלך פחות רלוונטית כי יש כבר קרבה כלשהי. אבל אולי זה סתם שילוב של אופטימיות ובורות מצידי.

רמה כזאת של שיחה יכולה לבוא גם לפני שיש קרבה

כי לפעמים אנשים מכוונים לסטוצים, או סתם לחוצים נורא מזה ומרגישים צורך להוריד את זה מהלב. ואגב, להיות לחוץ מזה שאתה בתול זה יותר בעייתי מלהיות בתול...

C l u e

New member
אתם כולכם צודקים-

מבחינה מינית, החברה הרבה יותר סלחנית כלפי נשים ותופסת אותן כטהורות, בעוד שהגברים נתפסים כלוזרים.
לעומת זאת, מבחינה זוגית זה הכל מתהפך. אישה שחלילה לא הגשימה את ייעודה להפוך למפעל לייצור תינוקות נתפסת כפגומה, בעוד שגברים שהם רווקים נצחיים נסלחים שוב ושוב על ידי החברה.

אז בקיצור, במבחן הפולניה (המצאה של מרצה גאון שלי- מבחן ה'מי יותר מסכן') כולנו מנצחים וכולנו מפסידים. הידד!

בשם נשות המפעל...

סליחה, לא אהבתי את הביטוי "מפעל לייצור תינוקות"
אבל נכון, שיש איזו ציפיה מנשים שיגשימו את האמהוּת באופן חזק יותר מאשר אותה ציפיה מגברים (נו, טוב, לא בדיוק אותה ציפיה, שהרי מהגברים מצפים שיממשו את האהבות... חחח)

אבל אם נחזור לשאלה המקורית, יש משהו קצת "מעוות" בכך שכביכול בהנות מחפשות בנים מבוגרים מהן (ע"ע השרשור על הגובה, גם פה יש איזו תפיסה שהגבר "צריך להיות" מבוגר יותר), אבל אם בגיל תיכון, פחות או יותר, מתחילים לקיים יחסי מין, והבנים יותר מבוגרים, אז בעצם הבנות צריכות להיות (נניח בגיל 20) יותר מנוסות מהגברים באותו הגיל, \אלא שזה כנראה לא בדיוק ככה.
אז איפה העיוות?

על כל פנים, אני בכל זאת חושב שהחברה יותר "סלחנית" לגבי בתולות מבוגרות משר לגבי "בתולים"מבוגרים...

ואגב, נשים לא חייבות להיות בעלות נסיון מיני ולא חייבות להיות בזוגיות כדי לממש את פוטנציאל האמהות...

אריאל362

New member
אספר לכם משהו חשוב

היו לי לא מעט הזדמנויות לגאול את בתוליי, אבל ברגע שהבחורות שמעו שאני בתול, הן נרתעו
כך שזה להיכנס למקום שממש קשה לצאת ממנו

אז אולי לא תגיד להן את זה?

הן לא חייבות לדעת שאתה בתול
תזרום עם מה שקורה באותו רגע, ואם הן יבינו וישאלו האם או מה קרה - תגיד שכל פעם שאתה עם בחורה חדשה, זה כאילו שאתה צרחיך "להתרגל" מההתחלה.
מלבד אולי סטוציונרים סדרתיים, אני חושבת שרוב האנשים שנמצאים בתחילת קשר זוגי, ומגיע הרגע האינטימי הראשון, הדברים לא תמיוער כמו בסרטים.
זה לוקח זמן.

אז עצתי לך - פשוט תזרום. תעשה. אל תדבר.
ושיהיה לך בהצלחה!

lucky one

New member
אני את הביסקוויט שלי לא דוחף לכל כוס תה

ולמי שזה לא בא לו טוב - יכול לקפוץ

למעלה