אין פה על מה להתווכח
ההגדרות שלך רחוקות שנות אור מההגדרות שלי (ולדעתי גם מההגדרות המקובלות). אני אנסה שוב להציג את עמדתי בדגש על ההגדרות של הדברים בתקווה שתבין, אם לא, אז אני לא חושב שאצליח לשכנע.
בפורום הזה יש הרבה אנשים שיש להם נסיון זוגי ומיני, אבל בלי קשר לכך, "האוכלוסיה הכללית" מורכבת גם מאנשים שיש להם וגם מאנשים שאין להם. התופעה הינה נושא שיחה מקובל מאוד, מעודי לא ראיתי פורום באינטרנט שהמציא את הגלגל. מקסימום נתן לו במה לאנשים להתבטא בצורה אנונימית.
מעבר לכך, אם תשים לב לדרך שהגדרתי את התייחסות האוכלוסיה קודם לכן, כתבתי: "תרבות, אופנה, טלוויזיה, סרטים, דעות קדומות וכו'" - זה שיח. שיח זה לא עשרה אנשים נסובים לשולחן ומרכלים מי בתול ומי לא, או מנתחים את מהות הבתולין במאה ה-21. שיח זה נסיבות, שיח זה השלכות, שיח זה התייחסויות. שיח הוא לא ירידות, הצגה וויצוג, צחוק וכפי שנתתי בדוגמא קודם - הסרט "בתול בן 40", שמתייחס לנושא באופן ישיר.
שיח זה משהו כללי.
אתה אמרת בהודעה שהתחילה את השרשור ששאר החברה "לא יודעת ולא איכפת לה". אני אמרתי שמאוד אכפת לה, וישנה התייחסות לעניין. סרטי נעורים (והם ממש לא היחידים) מייצגים מצב כי זו דרך החברה להתייחס לאותו מצב, זה לא ברור לך? אם החברה הייתה מתייחסת לבתולים כדבר זניח (כמו אלרגיה, נניח. סתם משהו שחשבתי עליו) ול"חיפוש אחר הגאולה מבתולים" כדבר שולי, אז לא היית רואה אלפי סרטי נעורים כאלה (וממש לא רק בארה"ב , אגב) והתייחסויות כמעט בכל סדרה קומית שאי פעם נצפתה. אז השאלה : "מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?" לא הייתה קיימת. אפשר לתת עוד דוגמאות למכביר.
זו המשמעות של שיח ואני מקווה שהצלחתי להבהיר את עמדתי.
בנוגע לפסקה האחרונה, אני לא מבין את נסיון הבידול שאתה מנסה ליצור למושג "בתול".
אם אני אתאר לך שני אנשים באותו גיל, 40:
1. גר במרתף של הוריו ומשחק WOW.
2. גר בדירת יחיד בלב מנהטן ועובד בוול סטריט.
לפי הדעה הקדומה, יהיה לך קשה לקבוע מי הבתול ומי לא? אתה לא חושב שהחברה הרבה פעמים תופסת הצלחה בחיים (=וול סטריט) ביחס ישיר להצלחה במערכות יחסים זוגיות/מיניות?