חוסר שיוויון בתרומה לקשר

סיגלית 2014

New member
מנהל
ממש לא מה שאני הבנתי

ראשית, לדעתי צריך לכבד כל אדם באשר הוא אדם, בלי שום קשר.
שנית, אשתמש בציטוטים כדי להמחיש שמה שאני הבנתי מהסיפור שונה ממה שאתה הבנת:
"היא תמיד הייתה טיפה עצלנית אבל איכשהו הצליחה להתגבר על זה."
"רבאק! את לא עובדת, את לא משלמת על כלום, יושבת על התחת שלך כל היום בבית. לפחות תנקי, תכיני אוכל, תסיימי כביסה...משהו!" (?!)
"הערתי לה על זה המון, נעשה שיפור אבל בקושי מורגש. הייתי מנסה לעבוד איתה על זה אבל אני לא חושב שיש טעם כי אני שונא אנשים רקובים"
כל שאר הדברים הם דברים עליו: מה שהוא היה רוצה (הציפיות שלו) ותיאורים עד כמה הוא מסכן.
הוא אפילו לא טרח לכתוב באיזה מצב הוא מוצא אותה, מה היא עושה, כאשר הוא חוזר הביתה.
משהו לא נראה לי בכל הסיפור הזה, במיוחד כאשר הוא לא הגיב לאף אחד בכל השרשור. ממש לא יצאתי מנקודת הנחה שהיא עוברת משבר, אלא רשמתי שיש לקחת בחשבון אפשרויות נוספות ולא תמיד לדון אנשים לכף חובה. לפעמים כדאי לדון לכף זכות.
אם אתה הבנת את כל מה שכתבת בתגובתך.. אין לי מה להוסיף, כי אני מבינה מדברים אלה משהו אחר. ואם לא הצלחתי להבהיר זאת, לא נורא. מותר לך לא להשתכנע.

השורד

New member
זה מאד פשוט

אם היית בגיל של חתונה (21-24 זה מוקדם מדי) - הייתי אומר לך לזרוק אותה כמה שיותר מהר. אתה לא רוצה להיתקע עם אישה כזו (אלא אם אתה סובל משריטה כזו או אחרת, יש את אלו).

מכיוון שאתה עוד רחוק מחתונה, אז אם כרגע טוב לך איתה יותר מרע - תישאר. אם לא - תיפרד. פשוט מאד

koryz

New member
יש ביניכם פערים

ברמה המנטלית.

פרידה היא בלתי נמנעת וככל שתמשוך יותר זמן כך זה יפגע יותר בשניכם.

יש הבדל בין להיות בזוגיות עם מישהי שאתה לא מעריך את האופי שלה, לעומת עם מישהי שיש מקרה נקודתי שמפריע לך בקשר.

חוסר התאמה הוא לא פגם אישי בהכרח אלא של זוג ספציפי. במידה ומישהו לא טוב בשבילך, זה לא מעיד שהוא לא טוב בשביל מישהו אחר. כמובן שזה נכון גם להיפך.

oromer

New member
מנהל
אני מבינה אותך מאוד... יש צדק בדבריך...

היום שלך מתחיל ב 6 בבוקר ונגמר ב 22 לפחות. זה קשה ומתיש אני לא מצפה מימך, לנקות ולסדר במעט שעות שנשארו לך. אתה בן אדם לא עבד. זה לא עיניין של אשת קריירה או עקרת בית. אתה לא חוזר ב 16 מהעבודה והיא כל היום בבית. מה היא עושה כל היום?
אני מבינה את התגובות שאמרו לך שאולי היא עוד צעירה. גם לי לקח זמן ללמוד שצריך לעשות בעצמי. העיניין הוא שגם מינימום היא לא עושה. כלים? כביסה? הם כולה זוג זה לא הרבה. הוא לא דיבר על חלונות או ניקוי אבק. דברים בסיסיים. לשטוף רצפה, כלים, וכביסה לא יותר משעתיים ביום.

היא בת 21, די צעירה ואולי מפונקת וכנראה שאין לה מיומנות של ניהול בית בסיסי.
לכל מי שאמר שהוא מצפה לעקרת בית- זה לא נשמע כך מדבריו. זה הגיוני שהוא יעבוד המון שעות, ויחזור וישטוף כלים? סביר להניח שאלו כלים שלה מכל היום.את לא עובדת? תעזרי בבית.איפה היא תורמת את חלקה?

היא לא צריכה להיות משרתת.. אבל בכל זאת.מתי הוא אמור לעשות את כל זה?

Bogen2

New member
אכן לא בריא שהיא חיה על חשבונך

וגם אין לה בעיה מצפונית עם זה, כלאמר לא מנסה לפצות אותך לפחות בדאגה לבית.
וכמובן חוסר ההערכה אליה לא בריא....
אגב גם כמישהו מחפש עצמו תעסוקתית, תמיד אפשר להתפרנס מעבודות מזדמנות בשביל כמה גרושים....

אלמוג153

New member
תודה רבה

אני רוצה לסיים את הקשר. זה אני זה את. אין מה להוסיף במקרה הזה. חבל שתתחתן ותהיה עבד לכל החיים.

למעלה