חוצפה שכזאת!!

GeJuFan

New member
בהחלט, אני עברתי כבר איזה ארבעה

אם לא יותר וטרינרים בגלל דבר כזה או אחר, וטרינר אחד כי הוא במשך שנתיים וקצת לא איבחן את הסרטן של ליידי, אחד אחר עקב שינויים בצוות המרפאה שקרובה לבית שלי ולא אהבתי את הוטרינר החדש אז עברתי למרפאה הראשית ומהמרפאה הראשית עברתי לוטרינרים הנוכחיים שלי בגלל שהוא לקח ממני יותר מדי כסף. איפה את גרה? אני בטוחה שנוכל להמליץ לך על וטרינר טוב וגם לא יקר בסביבה שלך.

sprung monkey

New member
יש לי וטרינר מדהים!

הוא לא לוקח לי תשלום על ביקור, לא דורש כסף על טיפולים (כגון ניקוי אוזניים, קיצוץ ציפורניים, חבישה וכו'), ואפילו נותן לי תרופות בחינם!!! והכי חשוב - הוא פשוט בן-אדם מדהים! הוא אוהב חיות (למשל הוא למסכים לעשות ניתוחים כמו עקירת ציפורניים בניגוד לוטרינרים אחרים באזור), הוא נחמד מאד, ואפשר להתקשר אליו בנוגע לכל שאלה קטנה ולא להרגיש לא נעים. נראה לי שהוא מפסיד עליי המון כסף, כי אני מגיע אליו לפחות פעם בשבוע (במקרה הטוב!
), אבל ככה הוא. אני בטוח שיש כמוהו גם באזור שלך. אני עברתי שני וטרינרים אחרים לפני שהגעתי אליו. אם את לא מרוצה, אין סיבה שתישארי. בהצלחה.

habubnik

New member
אנשי ר"ג-גבעתיים!

מישהו יכול להמליץ על וטרינר שלא לוקח על כל ביקור, והוא גם בן אדם?

../images/Emo99.gifד"ר קובי יפעת

הוא רופא מעולה. בן אדם מדהים ואוהב בעלי חיים. אני תמיד הלכתי אליו עם כל מה שמצאתי- ומצאתי המון ועל חתולי רחוב מעולם לא לקח כסף. על חיות בית הוא לוקח רק במידה והוא איתר בעיה וטיפל. הוא ברחוב חשמונאים. זה בדיוק בגבול בין גבעתיים לרמת גן אך שייך לגבעתיים. מאוד מומלץ!!!

f e l i n e

New member
למה שלא תתלונני עליה בפני המעסיק

שלה? הוא יכול לנזוף בה והיא לא תדבר כך יותר. אני חושבת שלא היתה לה כוונה רעה, יכול להיות שהיא נתקלה יותר מדי פעמים בסוג כזה של אנשים. נכון שלא היתה צריכה לשפוט מראש, אבל אפשר להבין מאיפה התגובה מגיעה ובנוסף- להעיר לה שלא למהר לחרוץ דעה שלילית על אנשים.

habubnik

New member
תשמעי, העצבים שלי עברו משם

לטובת עניין הכסף. אני חשבתי לתומי שכולם משלמים על כל ביקור חדש... אם אני עוברת וט', האם יש צורך להודיע לאלה על פיטורם?

f e l i n e

New member
../images/Emo6.gif ממש ממש לא. את לא מפטרת

את הוטרינר כי את לא המעסיקה שלו, כמו שאם תעברי לקנות בסוּפר אחר לא תודיעי לסוּפר וכנ"ל עם רופא אנשים. הייתי מודיעה להם על כך רק אם היה חשוב לי שידעו שעזבתי לא מרוצה בגלל המחיר המופקע לביקור שאינו כולל טיפול יוצא מגדר הרגיל.

habubnik

New member
תהיתי בגלל שאני יודעת שהם שולחים

מכתבים לפני חיסונים וכאלה. אז לחסוך להם את הטירחה.

חבובניק

אולי תתני לחתולות קצת עשב חתולים- זה מאוד טוב להם לעיכול וגם נגד כדורי שיער- תדאגי להבריש במברשת מיוחדת פעמיים בשבוע, תני חטיפים מידי פעם- ושלום על ישראל.

habubnik

New member
מחר אני עושה הזמנה מהספקים של

יוקה ממילא, כי אני רוצה לנסות חול חדש לחתולות, אז באותה הזדמנות אני אוסיף להן את המשחה הזאת (לקסטאט משהו כזה) ואבדוק אם גם יש להם עציץ לחתולים.

habubnik

New member
פשוט לתת להן חטיף כזה והן כבר

יוציאו את הכדור בכוחות עצמן? סבבה. אקנה. תודה גב' רובי וויליאמס

עדיין - אני מסתייגת מלתת עצות

של לקנות לחתול את המשחה נגד כדורי שיער - ולו רק בגלל שהחתולה שלך היא עוד גורונת ולדעתי גורים בגיל שלה לא כל כך סובלים מכדורי שיער.... אלא אם כן אני טועה. כדאי לקחת אותה בכל זאת לבדיקה - ולא משנה אצל איזה וטרינר - אני הייתי עושה את זה בכל אופן.

habubnik

New member
אני אקח אותה...לעולם לא אזניח אותה.

בסופו של דבר יש לי 2 חתולות לטפל (ועוד מעט לעקר, 900 ש"ח!!), וגם ככה אני סטודנטית עניה, ואני משקיעה בחתולות האלה את הגרושים היחידים שלי כל חודש (וגם את הגרושים של בן זוגי), אז לפחות הייתי שמחה לדעת שאני לוקחת אותה לוט' שיהיה לו ההגינות לא לקחת ממני כסף, או את יודעת מה? לפחות לא מחיר מלא, במידה וזה כלום.

חחחחחח את לא חייבת להודיע כלום

אבל את כן צריכה לקחת בחשבון שכמעט כל וטרינר לוקח כסף על ביקור - למרות שכתבו לך כאן שיש כאלה שלא לוקחים - רובם לוקחים על ביקור וגם אם זו אזעקת שווא. אז תעשי בדיקה אצל וטרינרים - אם הם באמת לוקחים כסף על ביקור. בהצלחה
(ואגב עלות טיפול רפואי של חיות מחמד היא עלות גבוהה - מה לעשות שאין להם קופת חולים
)

למעלה