חוצפה של אנשים!! עצבנית!

הפורום הוא פלטפורמה לדיעות וזויות שונות

הוא לא מוגדר כפורום טיפולי (יש פורומים מיועדים לכך) ולכן, מלבד תגובות של הכלה, אנשים צריכים לקחת בחשבון שיהיו גם תגובות של הצבת מראה שלא תמיד יהיה נחמד להם לשמוע.

הלוואי שהיו השלכות

המתוקה הזו מפציצה את הפורום בהודעות כבר לפחות חצי שנה,
על כמה כולם לא בסדר, ואיך ךא הולך לה,
ואיך כולם אשמים חוץ ממנה.

היא לא מקשיבה למה שאומרים לה בכל מקרה.

אייבורי

New member
הו שמש העמים

באמת חרפה שהציעו לך גבר כלשהו

אין ספק שמגיע לך הטוב ביותר ועד אז, תהיי לבד קצת.

שימי פס על המטומטמת.

וגם.... בידקי בתוך נפשך למה כ"כ נפגעת במקום לצחוק. אולי יש לך בפנים נקודה של חולשה, חוסר בטחון. תעבדי על התחזקות.
וכל טוב לך.

NEO83

New member
אני ממליץ לך

להוריד את האף למטה כי רחוק ככה לא תגיעי...

Survivor Man

New member
תראי איך את רותחת ורוטנת רק מעצם

המחשבה שמישהו לא העריך אותך כמו שאת מעריכה את עצמך. את יודעת מה זה אומר? שאם באמת היית מעריכה את עצמך לא היה מזיז לך שמישהי שאת נוסעת איתה לשיעור כלשהו מציעה לך שידוך לא מתאים. כי מישהי שבאמת מעריכה את עצמה הייתה אומרת "לא תודה" עם חיוך וממשיכה בחיים שלה כאילו כלום.

אז בפעם האלף - את יכולה להמשיך להתייחס לפורום כסוג של בלוג ולקבל צומי כל פעם מחדש, או שאת יכולה לבחור להפנים חלק מהדברים שמציעים לך כדי שסוף סוף תתחילי להתאפס על עצמך.

הכדור בידיים שלך.

זהירות - החיים הם גלגל ענק

אף פעם אי אפשר לדעת מה צופן לנו העתיד וכבר קרה שמי שדחתה בגיל 22 "סתם" בחור נחמד ולא חתיך ובלי שאיפות גדולות, גילתה עשור מאוחר יותר שהוא דווקא ממש בסדר... (במיוחד אם בשלב הזה היא כבר גרושה + 3 עם אקס מהגהנום).

Hermineh

New member
אני זוכרת את הנשמות הטובות האלה

יש כאלה שבמודע מציעים להכיר מישהו שברור שזה לא מה שאת רוצה והם עושים את זה בכוונה, כדי להעליב. אני זוכרת את הבחורות הטובות האלה.
הן מספרות לך על מישהו מכוער וטיפש ואז אומרות לך, אוי, אולי אני אכיר לך אותו? אתם נורא מתאימים. מכירה את זה.
זה רוע כמו כל רוע אחר. כמו אלה שאומרות לך אחרי שעשית דיאטה וירדת במשקל שאת נראית נורא רזה וזה לא יפה, וזה "כאילו" בא לה ממקום טוב של דאגה. וברור שזה בא ממקום של רוע.
אבל לעומתם יש אנשים שזה באמת בא ממקום טוב ומנסים להכיר לך כל רווק שהם מכירים כדי לעזור לך.
מאוד קל לדעת מי מציע מהלב ומי מגיע מחוסר פירגון. הכל תלוי בטון שבו נאמרו הדברים ובהקשר.
אני מציעה לך באופן כללח להתרחק מאנשים שלא מפרגנים לך ועושים לך רע בלב ו/או להעמיד אותם במקומם.

כמהאפשר

New member
את "לא מזלזלת באף אדם"

רק לא מכירה אותו, ממה שכתבת והשיפוטיות שלך כלפיו היא על פי קריטריונים של גיל, השכלה ו"חתיך".
את מכירה את התכונות שלו? את האופי, את האדם?
טרחת להכיר, לברר?

ראשית- יש דרך להתבטא.
ושנית- אולי אם היא הייתה מכירה את הערכים שלך, אני כלל לא בטחה שהיא הייתה מציעה את ההכרות.

מישהי רצתה לעשות מעשה טוב בשבילך, איזה פשע.

מילי1991

New member
אני מצטערת מאוד

אבל יש (אמור להיות) קצת תאקט לאנשים
לא מציעים לילדה בת 22
בחור בן 40..
יש גבול

כמהאפשר

New member
אני לחלוטין יכולה להבין שיש לך את ההעדפות שלך

אין רע בכך, להיפך.
גם לא לידיעת מה את רוצה ומה מגיע לך.

אבל, מילי, תראי על פי מה את קובעת את ערכו של האדם.
"בן 30-40, לא משכיל, לא חתיך".
אני לא יודעת האם היית במערכות יחסים שהובילו למשהו רציני- אבל האם אלו הקריטריונים?
שנית- מה הבחורה ניסתה לעשות?
בחורה שלא מכירה אותך היטב, בסך הכל רצתה לעשות מעשה טוב, ראתה אותך, רצתה לעשות מעשה טוב מטוב ליבה.
במקום לחשוב "איזה יופי, איזו בחורה מקסימה! מישהי רצתה לעשות מצווה/מעשה טוב! תודה רבה, אולי זה לא מתאים/יסתדר, אבל תודה רבה, כמה נעים שמישהו מנסה לעשות לי טוב"
את מתעצבנת, את לוקחת את זה על עצמך, את כועסת כל כך.
למה?

ודבר אחרון-
תראי כיצד את מדברת. שוב, למה?
על מה? למה לא לקחת את זה לכיוון הטוב, החיובי?

Hermineh

New member
לי נשמע שזה בכלל לא קשור לבחור עצמו אלא לדרך

שבה נתנה ההצעה.
אם הייתי מציעה למישהו בחור בן 40 עם נתונים דומים אז הייתי מתרכזת בנתונים הטובים למשל,
שהוא בחור טוב, טוב לב, אולי הוא לא משכיל אבל איש עסקים, כולם אוהבים אותו... תמיד יש דברים טובים להתרכז בהם וכשמציעים למישהי שידוך אז מתרכזים בדברים הטובים.
עצם זה שהגברת המשדכת התעסקה בלתת למילי תאור של התכונות הלא טובות של אותו ברנש, זה מראה שלא היתה לה כוונה באמת לשדך.

כמהאפשר

New member
אני לא יודעת, זה לא נכתב וגם איש מאיתנו לא

נכח שם כדי לדעת.
מה שאנחנו כן יכולים לדעת הוא מה הבחורה הרגישה.
חבל להוציא לשון הרע על הבחורה שניסתה לעשות שידוך, בלי שהיא כאן לספר מה באמת קרה.

Hermineh

New member
נכון שהיא לא פה כדי לספר את הצד שלה

לא מזמן חברה טובה סיפרה לי סיפור דומה על מישהי שנסתה לשדך לה. ובגלל זה הפוסט הזה הקפיץ אותי. תופעת "המשדכת טובת הלב".

למעלה