חוצפה של אנשים!! עצבנית!

כמהאפשר

New member
תראי..

לעתים אנשים מציגים כך אנשים אחרים(או דברים אחרים) אם הם מכירים את הצד השני ומעדיפים לחתוך ישר ולעניין-
מתוך בטחון עצמי וישירות
או פשוט אם הם מרגישים חוסר בטחון וסוג של "מתנצלים" מראש.
אני, לדוגמא, מסוג האנשים מראשון. כן, אני אומרת את הדברים החיוביים, אבל לא הולכת מסביב ולא מייפה כאשר צריך.

Hermineh

New member
אז כנראה לא נתקלת בתופעת המשדכת טובת

הלב. כי אחת כזאת, בלי קשר למה שהיא אומרת, את קולטת מטון הדיבור שליבה ופיה לא שווים. ודי ברור שהיא לא באמת מנסה לעזור לחברתה להכיר בחור אלא מנסה להעביר לה "מסר"

אבל את צודקת - במקרה של מילי לא ברור אם זה המקרה או לא.

כמהאפשר

New member
אוי ואבוי..

טוב, ב"ה שאת יודעת להבחין כאשר ניצב מולך אדם כזה.
בין בשידוך, בין במצב אחר בחיים:)
לא זה לא תמיד קל וגם לא להתמודד עם סיטואציות כאלו בחן.

עץ כחול

New member
תראי תגובות שהולכות כאן 11 באות ממשו אפל

אצל כל אחד מהאנשים כאן כמעט.
קנאה בגיל שלך, בערך העצמי שלך ובמצב בחיים.
לא להאמין איזה תגובות שמנסות לטפטף חוסר בטחון איפה שיש בטחון ועוד עם הטריק הכי גרוע בספר
"העתיד לא ידוע ואולי תצטערי..." זאת חשיבה מיסטית יוצרת אשמה שאין לה שום בסיס במציאות.. ורק יוצרת ספק מעצבן
במה שהמוח מבין כאמת ברורה.
22 ו40 ?? אתם רציניים שאתם מחלישים אותה ללכת נגד זה?
ולגבי המציעה.. נדון אותה לכף זכות סליחה כפית זכות.. קש! שהיא פשוט רצתה לעשות טוב אבל בגלל שזה נוגע למישהו
שהוא לא היא אז היא כמו הרבה אנשים מציעה בלי ממש לחשוב לעומק כמו שהיא היתה חושבת אם היה מדובר בה.
אגב מחקרים גילו שהפרש גילאים לכיוון הגבר מאריך סטטיסטית את חיי הגבר ומקצר את של האשה...
הכל זמלמעלה כולל המוח שלנו שניתן לנו כדי להסתכל לאן אנחנו הולכים.

דבר ראשון

תפסיקי סתם להגזים, הבחור היה בן 30 פלוס, וזה לא כזה הזוי. דבר שני אם לא שמת לב, התגובות היו לכל המוסיקה מסביב בתיאורים שלה. אולי כדאי שתפגשו שתיכן לקפה, תרכלו על כמה כולם טיפשים ורק אתן מבינות איך החיים מתנהלים.

צ'מעי, אני לא חושבת שכל אשה

צריכה לקפוץ על כל שידוך שמוצע לה, בהחלט ייתכן שידוך שעל פניו לא ירגיש לגברת נכון - אבל - גם כאשר השידוך לא מתאים לאותה הגברת, אין צורך לצעוק בראש חוצות את מגרעות האדון מול יתרונותיה של הגברת.
ההתקוממות שלה מול השידוך היא המעמידה אותה באור שלילי של צעירה מתנשאת, לא עצם שלילת השידוך. התנשאות היא מידה מאוד מגונה אשר עלולה להרחיק ממנה גם גברים שאולי היתה מוצאת בהם עניין.

למעלה