חוצפה של העירייה

ש ק 1

New member
ועכשיו הכל משופץ

לא יודע אינני מעורב מזה שלוש שנים במערכת החינוך בעיר ואשמח לשמוע מיושבי הראש של ועדי ההורים מה קורה בבתי הספר אך דבר אחד אני יודע בוודאות שיושב ראש אשר יהיה נאמן לתפקידו (ולא נבחר למען התואר) יכול להשיג הרבה מאוד דברים למען בית הספר דרך אגב מנהלת אגף החינוך היתה יו"ר ועד ההורים ביחדיו והאמיני לי היא היתה יו"ר טובה והיא מבינה את צרכי ההורים

כפי שגם פורסם בעיתונים

עכשיו יש הקצאה משמעותית של מס' שנים לשיפוץ בתי הספר ובנייה. יישום התוכנית החל בקיץ שעבר, נמשך בקיץ האחרון ויימשך הלאה. השנה הושקעו 7.5 מליון ש"ח במוסדות החינוך (שיפוצים, תשתיות ובניה) בעיר. ואכן, זו החלטה של ראש העיר הנוכחי, שהתגבשה בו עוד כשהיה ראש אגף החינוך ולא ניתן לו ליישמה אז. מיכל - מה שמגיע - מגיע.

ש ק 1

New member
הוצאות העירייה לשיפוצים

מיכל נראה לי שאת קופצת מנושא לנושא והנושא העיקרי הוא למצוא פגמים אינני עובד עירייה ואינני יודע כמה מקצים לכל נושא אם אני לא טועה הנתונים קיימים באתר העירייה אך זה לא הנושא שרצתי לדבר מי שעובר בשנתיים האחרונות ברחובות העיר רואה כי קיימת קודם כל השקעה בתשתיות כמי שהיה כאן בתקופת ראשי העיר הקודמים וראה לא פעם כיצד משקיעים קודם כספים בקוסמטיקה ואחר כך הורסים ומתקנים תשתיות (דוגמא אחת כאשר בילסקי נבחר לראש העיר הוחלט לשפץ את רח' ויצמן והקימו את הטיילת מהכניסה לאזור התעשיה ועד רסקו לא עברו חודשים ספורים ונזכרו בעירייה ששכחו להניח קו מים הרסו כמובן את כל הטיילת הכניסו צינור ובנו טיילת חדשה) אלה שבאותם ימים טרם כניסת המחשבים והאינטרנט לחיינו והציבור הרענני הוותיק שלא פיקפק בראש העיר הנבחר ובחברי מועצת העיר הניח שכך דברים צריכים להעשות ועל כן אין לי אלא לברך שהדברים היום נעשים בדרך אחרת וכפי שראית באחוזה הוחלפו התשתיות יחד עם השיפוץ הקוסמטי ואני כשלעצמי סבור שהיה צורך להשקיע הרבה יותר אך מאחר וראיתי שהחליפו תשתיות לפני השיפוץ לו נותר לי אלא לברך

נכון

אני באמת חושבת שהעיר רעננה לא נולדה עם חופרי והיתה מושקעת ויפה ומטופחת בעיקר הודות לקודמו ואני חושבת גם שלוקחים לנו יותר ויותר ונותנים פחות ופחות והטענה שנתנו הרבה לחינוך היא מגוכחת כי בחשבון פשוט יש מעל 50 מוסדות חינוך כך שההקצבה ה"ענקית" שהקציב לחינוך תספיק בעיקר לצבע- כמו קודמו ולעומת זאת ההשקעה בפרויקט שיפוץ אחוזה - מפרויקט ראותני להשויץ בו היתה לעין מונים פי כמה וכמה מההשקעה במוסדות חינוך והתעודה שמנפיקם נועדה לגבות עוד מס ומיותרת לחלוטין

ש ק 1

New member
נכון

מיכל האם כאשר את אומרת נכון כוונתך שאת נמצאת באתר כדי למצוא פגמים בתפקוג העירייה ולספר לנו על כך

מיכל, אני מקווה שתתני לעובדות לבלבל אותך

כי הן סותרות משמעותית את דבריך. אני מציעה לך לסייר באגף המשופץ בברטוב, לסייר ביבנה, לסייר במגד, לכתת רגלייך לגני הילדים החדשים שנבנו. הניסיון להכפיש עשייה חיובית כל כך שנעשית למענינו והשקעות מאוד נראות לעין בחינוך, לא יצלח.

איש לא אמר/ה שלא היה כלום

היחידה שמציינת זאת, זו את....מה שנאמר - נאמר באופן ממוקד לגבי שיפוץ מוסדות החינוך בעיר. ואכן, אלו העובדות. לא ניתן לשנות אותן היסטורית, ואני שמחה שלפחות כעת הסתיימה ההזנחה הזו, שיש בה שני מימדים: סביבת לימודים (והשפעותיה הידועות הן על הישגים והן על רמת האלימות) וסכנה פיזית, מוחשית, שמתקיימת במבנים כל כך עמוסים שאינם משופצים בתדירות מספקת.

וגם להשכיח שההזנחה באחריות מחלקת החינוך...

אז הוא סתם ישב שם בתפקיד ראש מחלקת החינוך ראה את ההזנחה ואמר לעצמו שעכשיו הוא סתם בובה אבל כשבילסקי ילך הוא יראה לנו מה זה.. ((((אליו הוא חתר מתוך תפקיד מנהל בית ספר שאליו הוא צנח בשם האידיאלים אותם עזב למען אידיאלים נעלים יותר שאותם הוא עזב למען אידיאלים נעלים יותר.. וכו וכו))))

אופס....גילית את הקלפים

הכל אישי, אה? כעת אני מבינה מדוע את לא נותנת למידע עובדתי לבלבל אותך. עוד לא הזמן, מיכל.

מעניין...מאוד מעניין...

אז ככה: אם אני מסכימה עם חנה שמאז שחופרי ראש עיר הכל דבש- זה בסדר אם אני לא מסכימה איתה- אז זה תעמולת בחירות ואני צריכה ללכת לפורום אחר.. בהחלט מעניין!

מיכל, אני מניחה שאת יודעת

שהודעות קנטרניות, משמיצות ומחרחרות ריב נמחקות כאן. מאחר וזו פעם שניה בשרשור הזה שאת אומרת דברים לא ענייניים שיש בהם השמצה שקרית ומכוערת, אני מבקשת ממך להפסיק עם זה. לא כדאי.

מה בדיוק קנטרני משמיץ ומחרחר ריבב בדברי?

אבל את המנהלת..אעשה כדבריך..אם בכלל תפרסמי את התגובה

למעלה