חוצפה של העירייה

ךצה חוצפה ולא שרות למען התושב

תעודת התושב באה לתת עדיפות לתושבי רעננה על פני השאר . התעודה תקנה הטבות למחזיקיה לכל שרות שהרעננים מקבלים בחינם או בהנחה. זה יכול להיות בחניות שבקרוב יהיו בתשלום בסביבות הפארק. זה יכול להיות בכניסה למתקנים שבעתיד יגבו מהם כסף ומרעננים לא. זה יקנה הנחות למופעים ,משחקי ספורט , בריכה עירונית , הנחות בעסקים שונים ברעננה ועוד. אותו כנ"ל לגבי מדבקת חניה לרכבים הרעננים שתזהה את הרכב ותאפשר חניה חינם ברחבי העיר והנחות בחניונים העירונים. זה עוד התקדמות בשרות למען התושבים . אמיר

עומר247

New member
לא הבנתם אותי

לא התכוונתיי שזו חוצפה שמוציאים תעודת תושב, זה רעיון מצויין. אבל לא יכול להיות שהמדבקה או תעודת זהות לא יספיקו למי שירצה לחנות בחינם בחניונים העירוניים. האמת שנראה לי שזו סתם טעות של הדוברת ומה שהיה עד היום יימשך. חוץ מזה כמו שהמדבקה ניתנה בחינם אפשר לתת גם את תעודת התושב.

ATAF151

New member
אבל אין צורך בתעודה

הרי כבר יש לנו תעודת זהות ואם מישהו רוצה הוא יכול לדרוש גם הוכחת תשלום ארנונה או להיות מקושר למחשבי העירייה כדי להוכיח תושבות. חבל על בזבוז הכסף ועל הצורך להחזיר עוד פלסטיק בארנק. מדובר לא רק על הנפקת תעודה, אלא על טיפול באלו שאיבדו את התעודה וטיפול שנתי בהחלפת התעודה כדי שמי שעזב את העיר לא יהנה מההטבות וכו וכו.

ארזS

New member
צודק. זה מיותר לחלוטין.

גם ככה יש לנו יותר מידי פלסטיקים...

אשמח לממן 15 ש"ח לכל המתקשים

ברצינות! כשיבוא היום אשמח לממן 15 ש"ח למתקשים לעמוד בתשלום. אפרסם את המייל שלי ואשמח לשלם עבור מי שמתקשה מכיסי הפרטי. גמר חתימה טובה.

ארזS

New member
לא צריכים להגזים בציניות הזאת.

בטוחני שאף אחד לא מתקשה בתשלום 15 ש''ח. העניין הוא עקרוני : מסחטת הכספים . וחוץ מזה כנראה שמפעלי הפלסיק של הכרטיסים בקשיים אז צריכים לתת להם פרנסה... [הנה גם אני הגבתי בקצת ציניות...] גמר חתימה טובה.

זה "עיקרון" ארז?

לא תרצח ולא תגנוב - הם עקרונות. אני תמהה לעיתים על המנגנון החשיבתי של מי שעבורם 15 ש"ח לכרטיס תושב הוא עיקרון להילחם עליו, שגובר אפילו על הגאווה היישובית, הרווח כספי (הגדול בי עשרת מונים מעלות הכרטיס) והשכל הישר. אני מצטרפת לרוסנה בעניין זה.

ארזS

New member
בכלל לא עיקרון [עם ובלי מרכאות]

ומאוד סביר שאקנה לי אחד שכזה. עובדה שכמעט ולא השתתפתי בוויכוח הזה. [רק הבעתי דעתי שזה קצת מיותר וכתבתי שזה כנראה עקרוני בגלל מסחטת הכספים אבל לי זה בכלל לא עקרוני כפי שהסברתי].

ATAF151

New member
ההנחות לא מצדיקות את התעודה

אפשר לתת הנחות לפי הכתובת הרשומה בתעודת הזהות. הרי ממילא הכרטיס יונפק לפי תעודת זהות, כלומר כרטיס = לתעודת זהות ולכן לא צריך אותו. אנחנו סתם נשלם 15 ש"ח שלא ילכו לשיפוץ בתי ספר למשל אלא עבור כל האדמניסטרציה סביב הכרטיס. שוצמן לא נתן שום הסבר לצורך בכרטיס שתעודת הזהות לא יכולה למלא. אגב, בשנים הקרובות יש דווקא כוונה לבטל כל מיני כרטיסים כגון כרטיס קופת חולים ולאחד אותו עם כרטיס "חכם" של תעודת זהות.

למעלה