חוק חדש מיום ראשון - סיסמא יומית

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

enash

New member
../images/Emo13.gif הקדימו תרופה למכה

שלשום ו אתמול היו אנשים לא קשורים לתפוז שמצאו את המעטפה ואנשים כאן כעסו מאוד. והיום גם.. אז לפני שתקום סערה ישר רצו לספר שמשבוע הבא תהיה סיסמה. טוב אחלה עלה כיפק אני רק מחזיק לכם אצבעות לפתור את הבעיה שאם מישהו מבחוץ ימצא מה יהיה? יתקלקל המשחק? צריך להיות יצירתי בשביל למצוא פתרון טוב. משאיר את זה לכם

תפוז תודה שסוף סוף הקשבתם לי אבל...

הזכויות שמורות לי אני רוצה סכום סימלי כפיצוי חעעעעעעעעעעעעעעעעע הגיע הזמן באמת תפוז שסוף סוף קבלתם שכל ובנוסף בקשר לבעיה שהעלה שחרוש16 אז גם לזה יש לי פיתרון איזה גאון אני חחח אז ככה הפיתרון הוא שיחביאו שתי מעטפות עם הזכיה אחד במחבוא קל יותר והשני קצת קשה יותר הראשון שמוצא תמעטפה ואומר תסיסמא זוכה בכסףףףףףף פתרון קל פשוט וחכם (הוא חכם כי אני הצעתי אותו!!!)

רווית30

New member
לאן נעלמת יוסי? חיפשתי אותך כאן

כדי לומר לך שהם קצת עיתעוררו סוף סוף............... מה המצב.????

רוויתוש כנסי מאמי

כן סוף סוף מישהו הבין שאני צודק למרות שלא הודו בזה העיקר שהמשחק יהיה יותר מענין והכל מצוין איתי אהה ורדי קצת למטה.... עוד קצת קמצנית מה המצב? מהעיניינים? מהיכן? בת כמה? למה? כמה? איך? מדוע? חעעעעע שיגעתי אותך קצת

שחרוש16

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!

לדעתי הרעיון לא חכם כי יש סיכוי ש 2 אנשים ימצאו. שלחתי לאתי מסר ושאלתי אותה, נראה מה היא תענה.

טליה45

New member
אבל איפה זה יהיה כתוב?

אני היסתקלתי בעמוד הראשי של תפוש [שזה דף הבית שלי] ולא ראיתי שום סיסמא!

רווית30

New member
טליה הסיסמא ניתנת הבנתי רק שמפרסמים

את חשיפת שעת המשחק שזה אומר בשעה 9:00 בבוקר

חחחחח מה אתם מרוויחים מזה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

בן-אדם שלא רוצה את תפוז בתור דף בית קבוע יכול להפוך אותו לדף בית רק בשביל לדעת את הססמא ואז לשנות את דף הבית..... אבל שיהיה

שחרוש16

New member
זה לא קשור

העובדה שהמון אנשים הופכים את תפוז לדף הבית שלהם מגדילה את הכניסות. תחשוב כמה פעמים מאז שהתחיל המשחק נכנסת לתפוז? כדי לכתוב בפורום, כדי לראות את הרמז, כדי לבדוק את שעת תחילת המשחק, ותחשוב עוד כמה אנשים עושים את זה.

LonelyCoyote

New member
לפני שמוציאים לפועל כזה משחק..

צריך לחשוב על דברים כאלה, ואפשרויות בכלל לפנייי שמפרסמים אותו.. וזה מראה על חוסר אירגון והפקה חובבנית. לפעמים הבאות. אם יהיו.

NaRkoTika

New member
שמע זה פעם ראשונה שמבצע כזה על

בסיס יומי מתבעצע מן הסתם לומדים מטעויות וככה משכילים ומשתכללים... בכל דבר בחיים ..(כדורגל אלו שהמציאו את זה לא חשבו על כל החוקיםםםם שיש כשזה התחיל לקח זמן עד שהונגו הנחיות וחוקים טובים .(שלא כמו הנבדל..) את רומא לא בנו ביום!

Mrs big

New member
ואם אין לי את הבאנר הזה ותפוז הוא

עמוד הבית שלי?

אני צריכה עזרה

אני מנסה להשים את זה כאתר הבית..אך זה לא מצליח לי..זה נראה כאילו זה עושה ואז שנכנסים יש לי את האתר הקודם..שמשהו יעזור לי..תודה!

למעלה