שלשום ו אתמול היו אנשים לא קשורים לתפוז שמצאו את המעטפה ואנשים כאן כעסו מאוד. והיום גם.. אז לפני שתקום סערה ישר רצו לספר שמשבוע הבא תהיה סיסמה. טוב אחלה עלה כיפק אני רק מחזיק לכם אצבעות לפתור את הבעיה שאם מישהו מבחוץ ימצא מה יהיה? יתקלקל המשחק? צריך להיות יצירתי בשביל למצוא פתרון טוב. משאיר את זה לכם
הזכויות שמורות לי אני רוצה סכום סימלי כפיצוי חעעעעעעעעעעעעעעעעע הגיע הזמן באמת תפוז שסוף סוף קבלתם שכל ובנוסף בקשר לבעיה שהעלה שחרוש16 אז גם לזה יש לי פיתרון איזה גאון אני חחח אז ככה הפיתרון הוא שיחביאו שתי מעטפות עם הזכיה אחד במחבוא קל יותר והשני קצת קשה יותר הראשון שמוצא תמעטפה ואומר תסיסמא זוכה בכסףףףףףף פתרון קל פשוט וחכם (הוא חכם כי אני הצעתי אותו!!!)
כן סוף סוף מישהו הבין שאני צודק למרות שלא הודו בזה העיקר שהמשחק יהיה יותר מענין והכל מצוין איתי אהה ורדי קצת למטה.... עוד קצת קמצנית מה המצב? מהעיניינים? מהיכן? בת כמה? למה? כמה? איך? מדוע? חעעעעע שיגעתי אותך קצת
העובדה שהמון אנשים הופכים את תפוז לדף הבית שלהם מגדילה את הכניסות. תחשוב כמה פעמים מאז שהתחיל המשחק נכנסת לתפוז? כדי לכתוב בפורום, כדי לראות את הרמז, כדי לבדוק את שעת תחילת המשחק, ותחשוב עוד כמה אנשים עושים את זה.
בסיס יומי מתבעצע מן הסתם לומדים מטעויות וככה משכילים ומשתכללים... בכל דבר בחיים ..(כדורגל אלו שהמציאו את זה לא חשבו על כל החוקיםםםם שיש כשזה התחיל לקח זמן עד שהונגו הנחיות וחוקים טובים .(שלא כמו הנבדל..) את רומא לא בנו ביום!