הרמז ליום ראשון יעלה מחר אחר הצהרים
Y you should only try New member 7/7/06 #42 באחד השידורים מורן אמרה שהמשחק יתקיים גם בימי שישי ושבתות
מ מאיה Q New member 7/7/06 #44 איזה מעצבנים!!! יש לי בעיה במחשב שאני לא יכולה לראות פרסומות ובאנרים!!!!!!!!! אז מה אני עושה ואני הפכתי את תפוזז לאתר הבית שלי!!!!! יופי אני לא יכולה למצוא את הכסף ככה תודה רבה!!!
איזה מעצבנים!!! יש לי בעיה במחשב שאני לא יכולה לראות פרסומות ובאנרים!!!!!!!!! אז מה אני עושה ואני הפכתי את תפוזז לאתר הבית שלי!!!!! יופי אני לא יכולה למצוא את הכסף ככה תודה רבה!!!
ר רווית30 New member 7/7/06 #45 מאיה מה הבעייה?לא הבנתי.לא יכולה לראות פרסומות? למה את רוצה לראות פרסומות...? הפרסומות לא מעניינות מה שחשוב הוא שתראי את באנר....
מאיה מה הבעייה?לא הבנתי.לא יכולה לראות פרסומות? למה את רוצה לראות פרסומות...? הפרסומות לא מעניינות מה שחשוב הוא שתראי את באנר....
ע עידן אוהב חיות New member 8/7/06 #51 נו? מה היא אמרה? שהיא לא יכולה לראות פרסומות ובאנרים... וזה באמת לא בסדר כי יש הרבה מחשבים שלא יכולים לראות את זה...
נו? מה היא אמרה? שהיא לא יכולה לראות פרסומות ובאנרים... וזה באמת לא בסדר כי יש הרבה מחשבים שלא יכולים לראות את זה...
ה המדליק 26 New member 8/7/06 #58 ../images/Emo140.gifכול הכבוד עכשיו המישחק אוגן כול הכבוד לתפוז ובמיוחד לאלה שכתבו לתפוז על הערות שגם אנשים שלא בתפוז יכולים לימצוא תכף שיחקתם אותה מנהלים קבלו ח'ח
../images/Emo140.gifכול הכבוד עכשיו המישחק אוגן כול הכבוד לתפוז ובמיוחד לאלה שכתבו לתפוז על הערות שגם אנשים שלא בתפוז יכולים לימצוא תכף שיחקתם אותה מנהלים קבלו ח'ח