חוק חוק חוק....הורמונים.

iris00

New member
חוק חוק חוק....הורמונים.

לאחר ברור מעמיק הבנתי: שאין חוק חד משמעי לא לתת הורמונים מתחת לגיל 18. זה לא פשוט, אבל כאשר מגיעים למקום המתמחה(אנדרוקרינולוג)כל עניין נבדק לגופו ומצריך ברור מקיף וישנה אפשרות שכן אפשר יהיה לתת הורמונים מתחת ל18. הכל תלוי עד כמה הדבר חיוני באופן חד משמעי לצרכיו ולטובתו של הילד. והעניין דורש בדיקה מקיפה,וטוב שכך.

../images/Emo13.gifיפה. מה אמרתי לך?

אם רוצים יכולים. קל לשבת ולקטר על כמה שהעולם נוראי ורשע, אבל זה לא עוזר. אני בטוחה שכל מי ששמעת ממנו את המשפט "אסור לתת הורמונים מתחת לגיל 18" לא עשה את הבירור המעמיק שאת עשית. אני שמחה שעשית את זה. עכשיו תוכלי לנסות לעזור לילדה שלך בלי הפחדות מכל עבר ודיעות של אחרים. טוב שלקחת את העיניינים לידיים שלך.
שיהיה לכם בהצלחה, תעדכני אותנו בהתפתחויות! אני איתך!

iris00

New member
טורפדואית יקרה....

תישמעי אני הייתי חסרת אונים, כל אחד אומר משהוא אחר,ואת אומרת לעצמך מה שהם עברו את עוד לא התחלת,זה מצב מלחיץ ומבלבל, במיוחד כאשר אדם נימצא במצב מעורער קשה לו ליראות הגיון שבדברים ומה באמת צריך לעשות ולאן ליפנות. בכל אופן אני לא באה בטענות לאף אחד.אני מאמינה שלכולם יש כוונה טובה. תודה לך טורפדואית יקרה על זה שאת תמיד מגיבה ומתעניינת . אני יעדכן מה חדש בשמחה ואני מקווה שיצליח לנו ולכולם,באמת.

iris00

New member
בהצלחה הידד...

לחתולה לאורי0 לליאת וליטל היקרים. תודה לכם על הפרגון.אני מרגישה ממש לא לבד זה נותן כח. אני מקווה שנצליח. אני כמובן ישתף אתכם מה קורה. גם לכם בהצלחה מהלב.

iris00

New member
המשך חוק חוק הורמונים...

בקיצור הגענו לאנדריקונולוגית מה זה חמודה מסבירה פנים אינטלגנטית חכמה מנומסת ואדיבה.....אבל בשורה אחרונה היא לא יכולה לעזור לנו. אז עוד פעם רע לנו ושחור לנו......אבל אנחנו לא נרים ידיים ונמשיך למצוא דרך.

iris00

New member
טורפדואית...

היא אומרת שהיא אנדרוקילוגית לילדים והיא לא יודעת איך מטפלים בבעיה כזאת והיא לא יודעת אם היא מוסמכת לטפל בכלל,ואנחנו צריכים לפנות לאנדרוקרינולוג שהוא גם גינוקולוג. יש לך איזה רעיון?

אני לא יודעת באיזו קופת-חולים אתם

אבל אני בטוחה שזאת לא כזאת בעיה למצוא רופא כזה. הבת שלך כבר לא "ילדה" ואנדוקרינולוג ילדים אני גם חושבת שלא יתאים. אני למשל במכבי ויש לנו ספר כזה של כל הרופאים שחברים במכבי עם מספרי הטלפון והכתובות שלהם - מדריך שירותים. אם גם לכם יש כזה אז תיעזרי בו כדי לעשות טלפונים לכל מיני אנדוקרינולוגים ולברר, או אולי לברר ולשאול במוקד המידע המרכזי של הקופת חולים שלכם על סוג הרופא הספציפי שאתם צריכים. יכולת גם לשאול את אותה רופאה שהייתם אצלה אם היא מכירה ויכולה להפנות אותכם למישהו שהיא ממליצה. אל תהיי עצובה ואל תתייאשי.

iris00

New member
טורפדואית....

אנחנו בכללית יש לנו גם מושלם. יש לי את הספר של הרופאים יש שם אנדרוקולוגים אני יאמץ את דרכך. אני מחר נפגשת עם הרופא המחוזי. אני מתכוונת לעלות בפניו את כל הסוגיות להמשך הדרך הוא יצטרך לתת לי תשובות להרבה שאלות ואני אופטימית בנתיים ומקווה לטוב.ישנו גם שיתוף פעולה עם רופאת המשפחה בצורה מדהימה, היא ממש מבינה את הצורך ומנסה לעזור ואשה מדהימה בלי שום קשר. ואני בקשר עם נורה האחת והיחידה והגדולה מהחיים והמדהימה כל פעם מחדש שהיא גם בעניין מנסה ורוצה לעזור נקווה לטוב. בכל דרך אפשרית אנחנו מנסים, גם יערה חבל על הזמן תמיד מוכנה לעזור. הרבה תודות גם לך מתוקה.
כמובן שאני יעדכן מה חדש.

אורי 0

New member
קודם כל, לא להתייאש

אני בטוח שתמצאו לפחות מישהו שמבין בזה. ואם לא תמצאו אנדוקרינלוג שיהיה מוכן לקחת את האחריות. אתן יכולות לחלוב ממנו את כל האינפורמציה, להשיג את הבדיקות הנחוצות ולבצע אותן, ואז - תצטרכו להחליט אם אתן לוקחות את האחריות על עצמכן, או מחכות.

אין ממש סיבה להתעקש על אנדוקרינולוג

הם לא לומדים לטפל בטרנסים בהתמחות, ולכן כל רופא שמכיר או מוכן ללמוד את התחום יספיק(יערה למשל בטח תוכל לספק את המידע הדרוש). נראה לי שמה שחסר זה איזה מכתב מפסיכולוג מכובד או עדיף פסיכיאטר (רופא לרופא, שנדמה לי שזו דרישה יחסית סטנדרטית לניתוח גם למבוגרים). סה"כ אלה גם הדרישות הכלליות למבוגרים ולקטינים סביר שילכו על הכיוון המחמיר. וכמובן תשאלו את הרופאה מה יספק אותה. לא להתיאש

למעלה