חוק חוק חוק....הורמונים.

ליטל ו

New member
איריס,

אני לא מכירה את בתך באופן אישי, אבל התסמינים שהזכרת - כמעט כל החברים שלי ואני עברנו כאלה בתקופות שונות, פלוס מינוס משהו. קורה. לא סוף העולם, ובאמת, אני לפחות, זקוקה במצבים שקשה לי למרחב. לדעת שיש לי אל מי לפנות אם וכשאני צריכה, אבל לא יושבים דואגים לי. אני צריכה את השקט שלי לפתור את הבעיות שלי בכוחות עצמי. אמא שלי שאמת היתה צריכה להתרגל לזה. היא נפלאה, ועכשיו למשל כשאני לפני מבחן שנורא מלחיץ אותי, או החלטות חשובות, והיא מתה לעזור, להיות חלק, להיות שם בשבילי, היא באמת יודעת לתת לי ספייס, לעשות משהו משלה, ולחכות שכשיתאים לי, כשאני ארגיש שזה נכון בשבילי, אני אחלוק. זה מאפשר לנו להיות קרובות יותר, כי אני לא צריכה כל הזמן להדוף אותה ממקומות שלא מתאים לי שהיא תהיה בהם, מקומות שאני רוצה לבד. וכן, לפעמים אני מנסה משהו שלא מוצא חן בעיניה, מדאיג אותה (הרבה פעמים...), ולא תמיד אני יודעת אם אני בעצמי אוהבת להיות ככה, אבל אם אני כל הזמן צריכה להקשיב לאיך אמא שלי מרגישה בקשר לזה, או להיות מודעת לכך, אפילו אם היא לא אומרת, אני לא יכולה להקשיב לעצמי ולגלות מה דעתי, אם אני רוצה להיות כזאת או לא. ואז יכול להיות שאני אתעקש להשאר באותה צורה ואאחז בשיניים, כי אני רוצה לברר אם זה מתאים לי, ולא רוצה שיקחו לי את זה לפני שאני אדע. בקיצור, אני לא יודעת, אבל אני לא הייתי ממליצה לדאוג. אני חושבת שזה בסדר.

iris00

New member
ליטל קודם../images/Emo24.gif.אני חושבת...

ואין לי הסבר למה ,שאולי את תביני אותי. במהלך החודשים האחרונים גילינו שהילדה חוותה אלימות מילולית ואולי אלימות פיזית.ליפני שהבנו מה קורה נתנו לה את כל הספייס שבעולם,היא סיפרה שעברה חוויה לא נעימה עם שני חברות במהלך טרמפ שלקחו,היא התחילה עם אלכוהול,מאיימת לקחת הורמונים בדרך לא מקובלת,משתמשת בכדורי שינה ללא פיקוח של מישהוא,לא אוכלת מעשנת המון המון,לילה לא לילה ,יום לא יום,מסתגרת בבית טוטאלית מדברת פה ושם על המוות ואין ספק כרגע היא מעורערת וחלשה. אז כולם אומרים אין מה לעשות? זה מה יש? נו באמת ! ליפני שזה הגיע למצב הזה, הכתובת הייתה על הקיר והחלטנו באמת לרדת ממנה וירדנו ממנה. אז מה עכשיו עזבה את הבית לסבא וסבתא,אנשים מבוגרים אין להם כח לעצמם וקשה להם ליראות את המצב שלה .לא נח להם לא יודעים מה לעשות מתים שהיא תחזור הביתה. ואנחנו אבא ואמא ניראה את הכל מהצד נשלב ידיים וניתן לה את הספייס שלה,ניראה לך?! הרי המצב מדרדר מיום ליום והכתובת שוב על הקיר .ו אנחנו לוקחים הכל בחשבון גם את זה שמסבתא היא תברח בסוף למקום יותר גרוע אנחנו הולכים על ביצים. מה שאני מספרת פה זה בגדול לידה אנחנו בווליום נמוך תביני, תנסו להבין.

ליטל ו

New member
../images/Emo24.gif

אני באמת לא יודעת מה נכון, סליחה :( בכדורי שינה אני לא מבינה שום דבר, ואלכוהול... אני לא יודעת לזהות אם זה רציני :( מצטערת, אני באמת לא יודעת :( {חיבוק}

s h i r r

New member
לא הבנתי למה

הם אומרים שהם לא יכולים לעזור. לי נתנו הורמונים בגיל 1

s h i r r

New member
סליחה

נלחץ לי לפני שסיימתי. מרוב כעס על הרופאים כנראה :) (ואגב...זה היה אמור להיות 14 ולא 1...)

למעלה