|חורף| שאלון שישי |חורף|_

שישיץ

New member
|חורף| שאלון שישי |חורף|_../images/Emo79.gif

שאלות
אוהבים את החורף?: מה אתם אוהבים בו?: מה אתם לא אוהבים בו?: יש לכם מיטריה?: אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: באיזה צבע המעיל שלכם?: אוהבים את הגשם?: מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מתקלחים כל יום בחורף?: יותר מפחיד-רם או ברק?: אתם טיפוס של חורף?: ירד אצלכם ברד?: קר לכם עכשיו?: חולים הרבה בחורף?: יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: מה העונה האהובה עליכם?: זה או זה
חורף/קיץ?: חורף/אביב?: חורף/סתיו?: צעיף/כפפות?: מעיל/סווצ'ר?: כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: סופשבוע נפלאאא אני במקום הכי נידח בעולם :) תהנו

0mroosh

New member
את דלתות לבבי אנעל, המפתח הימה

אזרוק. אוהבים את החורף?: לא. מה אתם אוהבים בו?: שוקו, אבל בכל מזג אוויר או מצב רוח,
מה אתם לא אוהבים בו? אפרת בן צור.
יש לכם מיטריה? בוודאי, וורודה עם הדפס של קן.
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר? לא ממש, אבא של אילושקיפופצקי לוקח אותנו. באיזה צבע המעיל שלכם?בורדו. אוהבים את הגשם?לא, :( מה אתם נוהגים לאכול בחורף? הרבה. (אוי, זה כמו שילדים קטנים מקטלגים דברים, כמו "אוטו צהוב", "אולקוס מרהיב" ו"פטרת תוך רחמית". או שמא לא?
). מתקלחים כל יום בחורף? לא. D: יותר מפחיד-רם או ברק?: עוזי כהן. אתם טיפוס של חורף? לא.
ירד אצלכם ברד? כן, בדרום ספרד. קר לכם עכשיו?נורא, נושרות לי האצבעות והפין. חולים הרבה בחורף? כן.
אני נראה כמו ליצן. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף? לא מה העונה האהובה עליכם? חורף!
זה או זה חורף/קיץ?:קיץ. חורף/אביב?:אביב. חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:צעיף. מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: מה זה כובע חורף?
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו. -- על הרצפה, כמו בת ארבע. אפרת בן צור,

קוֹבּ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא יכול, הסעיף עם רם הרג אותי. אוויר, מישהו? אני לא נושם

שוודה

New member
יש! שאלון!!!! ../images/Emo113.gif

שירן!!! אייך? לא שומעים אותך... תעשי חיים במקום הכי נידח בעולם... ותקפצי מדי פעם, שנדע שאת חייה
שאלות אוהבים את החורף?: מאוד!!!
מה אתם אוהבים בו?: את הגשם, את הפוך, את השוקו החם והתה, את האדים שיוצאים מהפה, את הנוף המדברי שהופך לשדות ירוקים, את העייפות, את הקריאה מול האח (הלוואי שהיה לי אח...), את הצעיפים, את המרקים... הכל!! מה אתם לא אוהבים בו?: שאם המכנס ארוך קצת, אז המים עולים עד לברכיים. גם לא כיף לעשות פיפי בחורף, כי קר בטוסיק. יש לכם מיטריה?: לא אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא באיזה צבע המעיל שלכם?: יש לי שלושה. אחד נגד גשם שהוא יחסית קצר והוא בצבע בז', אחד ארוך ושחור, ועוד אחד ארוך מקורדרוי בצבע טורקיז. אני אוהבת אותם!!
אוהבים את הגשם?: מאוד!!!!
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מרק בטטה! מתקלחים כל יום בחורף?: כן! זה הכי כיף! להתחמם מתחת למים החמים...
יותר מפחיד-רם או ברק?: רעם... אתם טיפוס של חורף?: נראה לכם ?!
ירד אצלכם ברד?: לצערי לא... קר לכם עכשיו?: כן... חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: חורף!!!!!
זה או זה חורף/קיץ?: חורף
חורף/אביב?: חורף
חורף/סתיו?: חורף
צעיף/כפפות?: צעיף זה יפה, וכפפות זה חשוב כי ממש קר בידיים (במיוחד למי שיש לחץ דם נמוך...) אז שניהם.
מעיל/סווצ'ר?: מעיל
כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו חם עם קצפת
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: לצאת החוצה בגשם ולשיר singing in the rain

ננסה.. לענות..

אוהבים את החורף ?: אהה כן.. מה אתם אוהבים בו?: אה הרבה.. גשם.. ולשתות תה כשקר.. מה אתם לא אוהבים בו?: כש.. נרטבות הגרביים.. בכלל לא כדי ללכת עם סנדלים וגרבים יש לכם מיטריה?: כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לצבא??... כן באיזה צבע המעיל שלכם?: זית.. הצבא מגוון מאוד וזה ידוע אוהבים את הגשם?: כן מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מרק.. איי איי.. ו- מרק שוקולד... ושוקלד.. ו... מתקלחים כל יום בחורף?: אהה חח צבא זה עניין ש..הממ לא .. יותר מפחיד-רם או ברק?: ברק.. אתם טיפוס של חורף?: כן ירד אצלכם ברד?: לא קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: אנכי כן יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: .... כן מה העונה האהובה עליכם?: אני חושב שחורף... זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: אהה אולי סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?:... או ! סוודר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף = כובע צמר המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: אני מניח שאהבה בחורף זה מגניב כמעט כמו מרק שוקולד חם – אי לכך קחו מלא שוקולד.. שימו אותו בסיר יחד עם קצת חלב.. ליקר שוקולד.. ליקר שקדים.. וקצת יין.. על האש עד לרתיחה ותאכלו כשקר...

0mroosh

New member
עכשיו כשאני יודע כובע חורף מהו,

זה הופך את הכל לפשוט יותר.

עונה

שאלות אוהבים את החורף?: לא ממש.. מה אתם אוהבים בו?: רק להתכרבל מה אתם לא אוהבים בו?: גשם, קור, המון רטוב
יש לכם מיטריה?: יש, לא משתמשת אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא באיזה צבע המעיל שלכם?: אין לי מעיל אוהבים את הגשם?: לא מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: תותים! מתקלחים כל יום בחורף?: ברור.. גם בקיץ יותר מפחיד-רם או ברק?: רעם.. אתם טיפוס של חורף?: קיץ קיץ קיץ ירד אצלכם ברד?: עדין לא ירד.. קר לכם עכשיו?: כרגע חמים ונעים בתוך הבית
חולים הרבה בחורף?: לא כלכך.. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: וואי כן.. מה העונה האהובה עליכם?: אביב זה או זה חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תתלבשו חם, או שתתכרבלו שעות על גבי שעות בתוך הפוך

tipeshet

New member
להלה

אוהבים את החורף?: מאוד
מה אתם אוהבים בו?: הכלהכלהכל. גשם, ריח, אוויר, אווירה, אור, עננים, שמיים, קשת בענן, שלוליות... הכל. מה אתם לא אוהבים בו?: שאתה עטוף במאה שכבות מיותרות שבמקום לגרום לך להרגיש חם גורמות לך להרגיש דביק. יש לכם מיטריה?: כן אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לפעמיםP: באיזה צבע המעיל שלכם?: שחור אוהבים את הגשם?: מאוד מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: אוכל מתקלחים כל יום בחורף? לא יותר מפחיד-רם או ברק?: רםD: רעם. אתם טיפוס של חורף?: אה-הא ירד אצלכם ברד?: כןןןן קר לכם עכשיו?: לא חולים הרבה בחורף?: לא יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: חורף! זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: שאלה קשה. חורף. חורף/סתיו?: שאלה יותר קשה... לא יודעת. חורף. לא, סתיו. לא, חורף. סתיו. חורף. צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווטשרט כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף
המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: קחו את עצמכם, יחפים, ותרקדו בגשם ובשלוליות. זה כיף.

noa08128

New member
חורף../images/Emo46.gif

שאלות אוהבים את החורף?: לא,בלשון המעטה מה אתם אוהבים בו?: ואם כבר אז רק את העובדה שאם אתה נשאר מתחת לשמיכה ולא קם בוקר אתה שמח
מה אתם לא אוהבים בו?: את הקור מקפיא העצמות,הדכדוך של כולם ואת הרטיבות האיומה. יש לכם מיטריה?: היו - אחת נשברה ואחת איבדתי אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: ממ זו שאיבדתי איבדתי בבצפר. באיזה צבע המעיל שלכם?: ירוק בהיר ויש אחד שחור ארוך... שניהם חדשים מאתמול
אוהבים את הגשם?: לא!! רק לא זה. מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מרק עדשים
מתקלחים כל יום בחורף?: מה מי לא מתקלח כל יום?! יותר מפחיד-רעם או ברק?: ממ שניהם.. אתם טיפוס של חורף?: לא ! ירד אצלכם ברד?: אולי, פעם אחת נראה לי קר לכם עכשיו?: כן , תמיד קר לי . אני אנמית
חולים הרבה בחורף?: מנוזלים ברמות מטורפות. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: ממ לא למעשה. מה העונה האהובה עליכם?: אביב-קיץ
זה או זה חורף/קיץ?:קיץ חורף/אביב?: אביב
חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?: צעיף! אני הולכת עם צעיף כל הזמן גם בקיץ(יש לי צעפים עונתיים ) זה הכי כיף
מעיל/סווצ'ר?: סווטצ'ר /מעיל ארוך ושחור כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: ממ תה יבסקוס עם לימון
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: תהיו סגורים ביית ותפעילו את החימום

שוודה

New member
איזה מירמור...

תהני מהחורף! בקושי יש לנו חורף! רק שתדעי לך שבאנגליה הקיץ שלהם הוא כמו החורף שלנו... חורף נעים

שיעמום תמיד טוב לשאלונים

שאלות אוהבים את החורף?:
מה אתם אוהבים בו?: גשם, רוח, שמיים, קולות מה אתם לא אוהבים בו?: קצת מדכא לפעמים, אבל גם בקיץ זה אפשרי יש לכם מיטריה?: בארור! אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: לא
באיזה צבע המעיל שלכם?: כחול אוהבים את הגשם?:
מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:מה שאני אוכל תמיד
מתקלחים כל יום בחורף?:ברור. יותר מפחיד-רם או ברק?: רעם או ברק? את שניהם אני אוהבת. ברקים יותר|מהופנטת| אתם טיפוס של חורף?:
ירד אצלכם ברד?:
קר לכם עכשיו?:
חולים הרבה בחורף?: חולה גם בקיץ יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא ממש. מה העונה האהובה עליכם?: סתיו זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:צעיף
מעיל/סווצ'ר?:סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:תה ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף:לנשום עמוק את האוויר שלפני ואחרי הגשם.

אה כן,

ועומר אל לא תהרגי אותי כי את אוהבת אותי ובלעדי לא יהיה חשוש יותר. והרי היומולדת שלך תהיה עצובה אם תהרגי אותי וכל זה. כי הנה הוכחה לשמחה של החורף, חאשושלי שמעלה לי חיוך כל פעם שהמסנג'ר נפתח והתמונה ברקע היא זו שתראו בעוד דקה. חורף

חאשושלי היא כישרון../images/Emo99.gif

את לא מבינה. רק התמונות שלה יכולות להעלות לי חיוך. היא מצלמת מדהים!! אבל ממש, ופשוט ביקשתי חורף, בכל מקרה, אשתוק לפני שהיא תהרוג אותי ואגיד במקרה שאפשר לראות עוד המון תמונות שלה. (אל תהרגי אותי, אני אוהבת אותך,חשושחיי
)

tipeshet

New member
חשושלי../images/Emo9.gif

למה להרוג אותך? את עושה לי יחסי ציבור, תגידי, מי צריכה יותר?
[חוץ מזה שהיומולדת שלי באמת יהיה עצוב אם אהרוג אותךP:] התמונה של החורף צולמה בשבילך, אז כל עוד החתימה שלי בצד למטה נשארת [כי זה הדבר היחידי ששומר על זכויותיי] - עשי בתמונה כרצונך. היא שלך.

נראה לך שלא תהיה חתימה?

מוכשרת שלי. הנה עוד יחסי ציבור - כי את פשוט כישרון. ארר, אני חייבת לפתח את התמונות האלו, בגדול. את לא מבינה, יש להן מקום על הקיר.

למעלה