|חורף| שאלון שישי |חורף|_

0mroosh

New member
הו כן../images/Emo99.gif, האין זה ברור?

אחרת אחסום אותך!
-- Drown, drown Sailors run aground In a seachange nothing is safe Strange waves Push us every way In a stolen boat we'll float away Little one Hold on (מותר לי לצטט לעצמי?
).

שישיץ

New member
אני הייתי ביום שישי בביתה!_../images/Emo79.gif

[החור שהייתי בו..] אז ביקשנו שיקחו אותנו למסע ארכיאולוגי היסטורי בביתה של נינה אחלה בניין :D בטח היא ורן היו בארוחת שישי שם

dsol

New member
גשם גשם בוא ../images/Emo182.gif

שאלות אוהבים את החורף?: מאוד
מה אתם אוהבים בו?: את הריח של אחרי הגשם במיוחד מה אתם לא אוהבים בו?: את התחושה של הקרירות שגורמת לרצות מישהי שתחבק ותאהב יש לכם מיטריה?: לא... לא אוהב להסתובב על זה אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: אין לי בכלל... באיזה צבע המעיל שלכם?: כחול... ואחד חום אוהבים את הגשם?: מאודדדדד מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: תהרגו אותי אבל אני חולה על גלידה בחורף ! מתקלחים כל יום בחורף?:כן,אבל מה קשור חורף או לא ? יותר מפחיד-רם או ברק?: ברק, רעם רק שומעים ברקים אפשר להרגיש אתם טיפוס של חורף?: אפשר להגיד ירד אצלכם ברד?: כן
קר לכם עכשיו?: לא ממש, אני בגופיה חולים הרבה בחורף?: לצערי החורף כן.... בדרך כלל לא ממש יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא מה העונה האהובה עליכם?: חורף
זה או זה חורף/קיץ?: חורף חורף/אביב?: חורף חורף/סתיו?: חורף צעיף/כפפות?: צעיף מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: קפוצ'ון המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: שוקו ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: למצוא אהבה חדשה ! (אם יש לכם כבר אחת אז אין צורך להחליף...) סופשבוע נפלאאא אני במקום הכי נידח בעולם :) - אני יותר.... ~_~ תהנו

טולייצ

New member
יש לי זמן ../images/Emo189.gif

תשובות : אוהבים את החורף?: קצת
מה אתם אוהבים בו?: את האווירה החמימה שניתן ליצור בקלות [פרדוקס,כי קריר מאוד בחוץ
] מה אתם לא אוהבים בו?: מועדי בגרויות חורף,שרטוב במכנסיים,ושקר בכל הגוף! יש לכם מיטריה?: לא
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?: אין לי! באיזה צבע המעיל שלכם?: יש אחד שחור,ואחד לבן. אוהבים את הגשם?: לפעמים. כיף לעמוד מול החלון ולראות איך הטיפות יורדות מן השמיים ומחלחלות אל תוך הקרקע.. מה אתם נוהגים לאכול בחורף?: מיוחד? אולי
מתקלחים כל יום בחורף?: ברור! אפילו פעמיים ביום
יותר מפחיד-רעם או ברק?: זה לא מפחיד! אתם טיפוס של חורף?: לעיתים,זה משתנה,בדיוק כמו צבעי הקשת
ירד אצלכם ברד?: לא קר לכם עכשיו?: לא [וזה לא קורה הרבה..] חולים הרבה בחורף?: חולה ממש עדיין לא הייתי,אבל צינון זה סטטוס קבוע
יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?: לא היו בכלל,חוץ מאלו שאמא עשתה עם המגהץ
מה העונה האהובה עליכם?: אביב
זה או זה
חורף/קיץ?: קיץ חורף/אביב?: אביב חורף/סתיו?: סתיו צעיף/כפפות?: כפפות מעיל/סווצ'ר?: סווצ'ר [זה לא סווטשרט?!] כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?: כובע חורף! המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?: תה,כי שוקו מבושל מכינים גם בקיץ
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: הממ..

../images/Emo194.gif

אוהבים את החורף?:יאפ. מה אתם אוהבים בו?:לא חם
מה אתם לא אוהבים בו?:לפעמים קר מידי. יש לכם מיטריה?:הייתה. בצבע כתום יפה. היינו ביחד בפולין
אתם באמת הולכים איתה לבית-ספר?:לא
באיזה צבע המעיל שלכם?:אחד מהם דו צדדי של פומה-תכלת ואפור, השני של קסטרו-ארוך בצבעים אפור, לבן ושחור. אוהבים את הגשם?:יאפ מה אתם נוהגים לאכול בחורף?:מה שאני נוהג לאכול בקיץ. מתקלחים כל יום בחורף?:לא, קר
יותר מפחיד-רם או ברק?:רם
אתם טיפוס של חורף?:קצת. ירד אצלכם ברד?:בעבר, כן. קר לכם עכשיו?:לא. חולים הרבה בחורף?:קצת. יש לכם הרבה הפסקות חשמל בחורף?:לא
מה העונה האהובה עליכם?:סתיו/אביב זה או זה חורף/קיץ?:חורף חורף/אביב?:אביב חורף/סתיו?:סתיו צעיף/כפפות?:צעיף. לא נוח לעשן עם ככפות. מעיל/סווצ'ר?:מעיל כובע חורף/כובע שמחובר לסווצ'ר[קפוצ'ון]?:כובע חורף? המשקה הכי הכי חורפי-שוקו/תה?:תה קמומיל
ולסיכום-הטיפ שלכם לעבור את החורף בכיף: ביורק

למעלה