פיצ, כפרעליך, תראה מה מצאתי. כמובן, שחשבתי עליך. (קצת פחות מגניב, אבל לא באשמתי).
G galvin New member 21/1/06 #19 פיצ, כפרעליך, תראה מה מצאתי. כמובן, שחשבתי עליך. (קצת פחות מגניב, אבל לא באשמתי).
0 0mroosh New member 21/1/06 #22 ../images/Emo23.gif קיבלתי סוסון ים, בדיוק שמת לי התוכי. עכשיו אני צריך להוציא אותו מהכלוב? או לקנות כלום חדש? תוכי מת, (והוא פתאום מנופח, תוכי בן מטיל ביצות? ).
../images/Emo23.gif קיבלתי סוסון ים, בדיוק שמת לי התוכי. עכשיו אני צריך להוציא אותו מהכלוב? או לקנות כלום חדש? תוכי מת, (והוא פתאום מנופח, תוכי בן מטיל ביצות? ).
0 0mroosh New member 21/1/06 #23 נחמד לקנות כלום, אבל נראה לי שכלוב יהיה יותר ריאלי. (אולי זה הכל שיגעון שלי והרגתי אותו עם גרזן? ).
0 0mroosh New member 21/1/06 #21 איכס, האין זו רמיזה למאריה קארי? היא נורא מעוותת שם. -- אני לאהוב את שניכם, "קובכלמהשנוצץ" D:
ש שוודה New member 21/1/06 #30 אני רונה קינן ואתמול התראיינתי אצל דן מרגלית בתוכנית, וסירבתי לשיר מטעמי צרידות.
0 0mroosh New member 21/1/06 #36 וחשפתי את שמי האמיתי- אהרונה! , אנל'א מאמין, עכשיו זה מסביר את "שלומציון" .
ש שוודה New member 22/1/06 #48 ../images/Emo6.gif הרי איש לא יחלוק איתי לב כשקוראים לי אהרונה לעצב הזה אין תחתית אני נשבעת לך .....
B bזוהר New member 22/1/06 #49 לא איש, אישה. ../images/Emo22.gif הרגתם. (באמת קראו לה אהרונה?) אהרונה ושלומציון. סחטיין על האומץ של ההורים.
לא איש, אישה. ../images/Emo22.gif הרגתם. (באמת קראו לה אהרונה?) אהרונה ושלומציון. סחטיין על האומץ של ההורים.
G galvin New member 21/1/06 #26 רק כי ביקשת, ... אבל שלא יתחילו לסחוט אותי פה! יש לי את הקשיחות שלי, אל תראי אותי ככה.
G galvin New member 21/1/06 #29 את משחקי החנונים האמיתיים, שמרתי לאני. אבל, כדי שתאמין, אתן לך להציץ.
ק קוֹבּ New member 21/1/06 #33 ../images/Emo25.gif נסיכה, אני לא מאמין, תודה. בשבילי? [אילו תלבושות יפות. מזכירות את תקופת הצנע במעברה גרוזינית].
../images/Emo25.gif נסיכה, אני לא מאמין, תודה. בשבילי? [אילו תלבושות יפות. מזכירות את תקופת הצנע במעברה גרוזינית].
ק קוֹבּ New member 21/1/06 #35 שנינו יודעים למי התכוונתי, ../images/Emo24.gif אולי תלך להכין תה עם חלב ומקלוני שנף בתוספת גרגרי תרד מאודים, ותזכר. |פסיבי|.
שנינו יודעים למי התכוונתי, ../images/Emo24.gif אולי תלך להכין תה עם חלב ומקלוני שנף בתוספת גרגרי תרד מאודים, ותזכר. |פסיבי|.
G galvin New member 21/1/06 #37 מה שמביא אותי להתיחס לנקודה, שמסתובב ברשת שיר של רונה שנקרא "הנסיכה", ולא זכור לי שראיתי פה אזכור. אבל, הוא לא מוצלח. אז לא חשוב. אמאש'ך אסיבי.
מה שמביא אותי להתיחס לנקודה, שמסתובב ברשת שיר של רונה שנקרא "הנסיכה", ולא זכור לי שראיתי פה אזכור. אבל, הוא לא מוצלח. אז לא חשוב. אמאש'ך אסיבי.