חוששת שבעלי בוגד בי - אנא עזרו לי...פליז !!!!

לא התכוונתי שבתפוז בוגדים. התכוונתי שהיה איזה מאמר או לינק

למאמר.
אבל כן, אם 70% בוגדים זה עוזר לי להבין שאני לא לבד וזה לא רק קורה לי. זה המון!
וזו נקודת התחלה הרבה יותר חזקה מאשר לשבת ולחשוב כמה נורא ואיום האיש שאני חולקת את חייו איתו.
במקום אני מעדיפה להחליף את המחשבה הזאת ב-"בוא נראה מה קרה. בוא נראה מה גרם לזה". ניראה לי הרבה יותר הגיוני כשיש משפחה ילדים בית קריירות חיים.

אייבורי

New member
כמה דברים

"מכון המחקר האמריקני הלאומי, ל-24 אחוזים מהגברים הנשואים ול-13 אחוזים מהנשים הנשואות היה רומן אחרי החתונה"
&nbsp
ראשית אני מצטער שחווית בגידה, שנית הלך הרוח של בוא נראה מה גרם לזה, זאת בהחלט תפיסת עולם טובה.
אז מה למדת עליכם כזוג ?
מה גרם לזה?
ואיך שיפרתם את המצב ?

אתה חייב להגיד את המילה האחרונה נכון?

אני לא פסיכולוגית גדולה אבל מרגיש לי שמי שכל כך מתנגד לבגידה סימן שזה בראש שלו.

אייבורי

New member
הדודה המקסימה אומרת

&nbsp
שאנשים שמסתובבים עם פטיש ביד, בטוחים שכל העולם מסמרים.
&nbsp
בכל מקרה, אני חושב שבגידות לא באמת פותרות שום בעיה
הם רק יוצרות כאב צער לצד אחד ובדידות לצד השני.

חןמלא

New member
מסכים עם כל מילה

ממש מסכים עם כל מילה.

בתור גבר נשוי ששכב במשך 3 שנים עם מישהי, תמיד שחזרתי הבייתה ולא משנה באיזה שעה, אישתי קיבלה אותי עם המון אהבה.
בסוף נמאס לי מהחברה ואני רק עם אישתי.

בדיוק מה שקרה לאחותי

בערך בגילכם הוא ניהל רומן עם המטפלת של הוריו..
אחסוך לך את הפרטים אקצר ואומר שכיום הוא התגרש מאחותי
והתחתן עם המטפלת הזו!
יש לך את כל הסיבות להיות מודאגת
כי היום היא אוכלת לך את הסנדויצ'ים שהכנת לבעלך ומחר תגלי שהיא אוכלת לך את כל החסכונות והרכוש שצברת עם בעלך הבוגדני...בדיוק מה שקרה לאחותי ..
אז תפעלי בזהירות ותנסי לשמור על מה ששלך..
נראה שעליו את כבר לא יכולה לשמור.
בהצלחה.

oneofus

New member
זה יותר פשוט ממה שאת חושבת

1) תתעלמי מירדנהרותילאה, שמוציאה שם רע לנשים. מה שלא קרה גם לא יקרה מה ש"קרה לאחותה" נקרא הברחת נכסים בגרושין ואז תקבלי את זה בחזרה.
2) תציבי רף גבוה למאהבת, נראה מי תשבר ראשונה
3) והעיקר תחליפי דיסקט - את לא "עושה לו סנביצים" את עוזרת לשותף שלך להביא אוכל הביתה!

oneofus

New member
אם הוא מפרנס אישה ו 3 ילדים - הוא אחלה שותף

כמה נשים מסוגלות לעשות את זה? 1% ?

oneofus

New member
הפוך, הפוך,

נשים מרוויחות פחות , עובדות הרבה פחות שעות ולכן אין כמעט ספק שהגבר הוא הנושא ברוב העול

אני מוציאה שם רע לנשים?

למה כי אני מזהירה אישה אחרת בגלל מה שקרה לאחותי?
למה לטמון את הראש בקיר?
וכן ..כסף משותף שאת הרוב היא בנתה במו ידיה היא נאלצה לחלוק עם הגרוש שלה ..שחולק עם המטפלת ...
&nbsp

oneofus

New member
אסביר לך

ברוב המקרים זו האישה שמקבלת חצי גם אם לא עבדה יום אחד.
גם אם עבדה והרוויחה פחות
הדוגמא של אחותך היא בדיוק המקרה עליו אני מדבר: את מציינת שאחותך עבדה, אז מה?

ברור שעובדת ומרויחה היטב

חסכה ..ועכשיו ההיא חוגגת בזכותה..לא משנה לא רציתי לגנוב את הפוסט
פשוט עיצבנת אותי.

השנאה שלך לנשים

או מטמטמת אותך, או שתמיד הית שובינסיט ברמות קשות תפיסה.
היא עבדה פחות מחוץ לבית משמע עבדה יותר בתוך הבית. גידלה את הילדים *שלו*, הכינה אוכל *לו*, כיבסה *לו* ניקתה *לו*.
אני לא אוהבת בדרכ לכתוב הדגשה שזה שלו, כי בעיני הכל שווה. היא עושה לבית שלהם והוא מרויח למשפחה שלהם.
אבל מול שובינסטים כמותך, שחושבים שלגדל ילד זה חופשה בתאילנד ורק עבודה מחוץ לבית יותר שעות שוה משהו, כנראה גם זה לא יעזור. סתם להוציא קיטור.

סליחה אבל אישה יכולה גם לעבוד בחוץ ולהרויח יפה וגם לגדל

ילדים. כל המערכת בנויה לאמהות עובדות. יש צהרונים קיטנות, השתלמויות להורים בערב. אם אישה נשארת בבית ולא עובדת זה לוקסוס לה ולמשפחה. אני עובדת משרה מלאה דורשנית מאוד וגם מספיקה לנקות לבשל לגדל וכו'.
ואני גם מאוד מאוד חושבת שזה לא בהכרח טוב לילדים שהאישה בבית. כשהם תינוקות - אז כן. אבל אני מאמינה שברוב המקרים מעון טוב עדיף על להשאר עם אמא בבית.
והערה שלך על להכין אוכל ולכבס. אפשר להכין אוכל ולכבס ולנקות גם בערב אחרי העבודה או בסוף שבוע. זה ממש מהיר כשיש לך מכונת כביסה, תנור ומגב/שואב אבק.
נכון - זה הרבה פחות כייף מלהישאר בבית ולגדל ילדים בכייף. אבל אפשרי.

ברור שהיא יכולה,ואיזה תסכול זה?

לעבוד בעצם 2 משרות מלאות.
גם להפסיד את הילדים שלך ושמישהו אחר מגדל אותם.
גם אני עובדת משרה מלאה, גם אני מגדלת (לבד) ומטפלת (לבד) בבית.
אני לא 100% בשניהם. ומי שכן, כל הכבוד לה. על זה מדברים בלירות לעצמך ברגל. אבל בלי קשר, אני חושבת שלא הצלחת להבין את הציניות לכותב ההודעה הקודמת. השובינסטית והיצורי שבתשובה שלו אלי רק הוכיח שהוא לא רק דביל אלא ממש זבל עופות.

למעלה