חוששת שבעלי בוגד בי - אנא עזרו לי...פליז !!!!

oneofus

New member
דווקא מהכינוי שלך למדתי משהו

גברת שטן? נרשמת ב 2007 ? בואי ותראי מה אני עשיתי בבלוג שלי מ 2007
כמעט 1000 פוסטים, רובם על ילדי! מה שאני שכחתי על גידול ילדים, לא תדעי בחיים. ואת ? כלי חלול שלא הועיל ולא שיתף מחייו דבר? שני פוסטים וחצי של שטויות?
כשאת באה לטעון טענות , לא ענייניות, ואישיות עלי מוטב שתצטיידי בעובדות.
ועכשיו לעניין.
עכשיו 9 בערב, הגעתי לפני חצי שעה אחרי יום עבודה שכלל 300 ק"מ , והתחיל ב 6 בבוקר.
לא שיחקתי ולא ראיתי נשים שחזרו בשעה זו הביתה. אשתי הכינה לי סלט . כי לא הספקתי לאכול. והנה פתחתי את המחשב וראיתי עלובת נפש מתוסכלת שמעזה לחשוב שהיא מבינה משהו על גידול ילדים ! מעירה לי?
מאידך , תודה על המחמאה, כן אני שוביניסט. אני יודע לגדל ילדים , לקחת אותם לטיפת חלב או לעבודה בסל קל חצי מדינה, אני יודע לחנך גם כשיש לי חברה של 50 איש לנהל וגם כשיש אספת הורים או הסעות.
כן, אני שוביניסט כי אני לא דורש משום אישה לעשות רבע ממה שאני עושה, כי היא לא מסוגלת.
שטן כחול? תקשיבי לשיר הזה

https://www.youtube.com/watch?v=Fi13NxmjqLI

ולכי לחפש את עצמך אצל בעל מקצוע.

התגובה שלך פה רק הוכיחה כמה אתה חלול מוח

אם תסתכל בצפיות שלי בבלוג תוכל להסיק (או שלא, אתך אין לדעת איי.קיו של נמלה) כמה פוסטים התפרסמו שם. על מה? כנראה שלא תדע וטוב שכך. בגלל אנשים כמוך החלטתי להוריד את הפוסטים שלי.
יש לי ילדים תודה, אין לך מושג למה ב2007 החלטתי לבחור את הכינוי הזה (או מה היה הכינוי הקודם שלי, וממתי אני בכלל בתפוז).

תראה איזה מזל יש לך עלובון שיש לך אשה עלובה שמכינה לך אוכל.

oneofus

New member
תודה, תודה, I REST MY CASE

לגבי ה אי קיו שלי, יש מספיק לשתיים כמוך וישאר עודף.
ולגבי השאר = נו שוין...

בהחלט הוכחת! ברגע

שהתגאת בזה שאתה חלול מוח שנמצא מעל אשתו הקטנה.

חמודון, אני לא בטוחה שעם האייקיו שלך אפשר לדעת איך מבשלים ביצה, אבל אם אתה חושב שכן באמת שחבל לבזבז עליך זמן.
יום שחור לך

oneofus

New member
גבירתי, אני לא מאחל יום שחור גם לגדול השונאים שלי

אני חושב שכאן קצת חרגת מפרופורציה.
יש לנו גישות שונות ואולי קצת הרגזתי אותך. אבל "ברכה" כזו היא לא לעניין.
לגבי המוח הקטן שלי, הוא הספיק כדי לטגן חביתה, לבשל צהרים לילדים שלי ולעשות אקזיט מחברה של 50 איש שהקמתי במו ידי. אה - וגם לתת להם חינוך לתפארת !
לגבי אשתי - מה לעשות 160... את זו בחרתי לפני 35 שנים ואני לא מצטער.
לגבי חמודון, לצערי זה אני לא!
שיהיה לך ערב נהדר ושבוע מצויין.!

בלתק

מאחר ואני מניחה שאין לכם הסכם ממון, האם הוא בגד או לא, בבית משפט לא ככ משנה.
גם אם תלכי לבית הדין הרבני ותעשי סיפור שלם, בסופו של דבר, יש לכם 3 ילדים קטינים ואתם תסגרו על הסכם עם מזונות וחלוקת רכוש.
זה כמובן בהנחה שתלכי לגירושים.

את מחכה לפירוט שיחות של החודש הזה וצריכה עוד הוכחות למה?
כבר יש לך פרוטי שיחות וכבר הבנת שהוא מדבר איתה הרבה.
כבר הבנת שעם אחותו הוא לא דיבר באותו הלילה. את רק קוברת את הראש בחול כשאת מתלבטת אם הם רק מדברים או עושים מעבר. יש סיכוי קטן שהם רק מדברים, באמת שיש. אבל גם אם זה המצב, הוא בכל זאת משקר לך ופותח פתח למעבר.
ככה שעכשיו את צריכה לעשות חושבים, ואם לא עם חברה או משפחה אז כמו שמריוס הציע - עם מטפל/ת. האם את רוצה להיפרד. אם כן אז תעשי שיעורים מול עורך דין ותבואי מוכנה. אם לא, אז או טיפול זוגי או השלמה שקטה עם הסיטואציה.
זה נכון שחינכו אותנו שאסור לקבל בגידה בשום אופן. אבל לפעמים יש סיבות שעדיף להחריש, ורק את יודעת אותן. אם את יכולה בלעדיו ולא רוצה אותו יותר אז בסדר. אבל לפעמים מחרישים בשביל איכות חיים לך ולילדים.

למעלה