חזרנו פתאום, הנה אנחנו בבית

בלינקה

New member
חזרנו פתאום, הנה אנחנו בבית

(שיר שאני אוהבת, לשרשור אחר...). חזרנו הביתה לא מזמן, וראיתי שאתן מעודכנות היטב, כולל תמונה
כל הכמעט שבוע הזה קיבלתי דיווחים מחברות על התמיכה וההתעניינות שלכן בשחר ובנו, וזה היה מאד מאד נעים לשמוע. בעיקר שכל שיחת טלפון נגמרה ב"אז את רוצה שאני אעדכן?"
זה היה שבוע קשה. גם פיזית וגם נפשית, על אף שהוא עבר מאד מאד מהר, כי באמת שלא היה לנו רגע לשבת בשקט בלי התעסקות בשחר שעדיין מאד נזקקת. היום, לפני היציאה משניידר ביקרנו במרפאה האונקולוגית. עוד אין תוצאות של הבדיקה הפתולוגית, אני אני חייבת להודות שהשהייה שם, עם כל הילדים שחלקם נראים חולים וחלקם, כמו שחר, נראים בריאים לחלוטין, לא עשתה לי טוב. הדיבורים על האפשרות שעוד השבוע, אם תוצאות הביופסיה יצריכו זאת, כבר נגיע לבדיקות נוספות, לרבות הוצאת מח עצם (שוב) בהרדמה מלאה, גם לא מעודדות אותי. אני כמעט רוצה להיות שוב במחלקה הכירורגית, עם דאגות להחלמה מניתוח ועם עיסוק בלתי פוסק בשחר, ולא בבית, איפה שיש זמן להתחיל ולחשוב. ראיתי שאורנה לקחה ברצינות את התלונות שלי, ואירגנה מגבית
. מאז ששחר יכולה לרדת מהמיטה, הרגליים שלנו הספיקו לנוח, ונראה לי שאם כבר יש כזו נכונות לאסוף כסף, בואו נעביר את מה שיאסף לתרומה. אני לא יודעת אם למחלקה הכירורגית שניידר, שטיפלה בנו במסירות וחיבה במהלך השבוע הזה, או אולי למחלקה האונקולוגית, שאני מקווה שלא תטפל בנו, או באף אחד אחר, לעולם. התרומות שמקבלות המחלקות האלה, שמקבל בית החולים, ועמותות המתנדבים שמראות שם נוכחות כל הזמן עושות חלק ניכר מהשהיה בשניידר לנוח, אפילו נעים. למען שאר הילדים המאושפזים והוריהם, אנחנו מתכוונים לתת תרומה (אני עוד לא יודעת מאיזה סוג, כי בכסף כרגע אנחנו לא שופעים), ואני אשמח אם תצטרפו. זהו. אני הולכת לנסות לכתוב מה עבר עלינו בשבועיים וחצי האחרונים, לנסות לנקות קצת את המערכת, לפנות מקום לעומס הבא.

אביטלתל

New member
ברוכים השבים ../images/Emo24.gif

שתהיה החלמה מהירה, והעיקר שלא תצטרכו לשוב לבי"ח.

טיפוטף

New member
כמה טוב שאתן בבית. שיהיה רק טוב

מעכשיו. אני מקווה שזה גידול מהסוג הכי שפיר שיכול להיות ושלא יצטרכו שום טיפול נוסף. כשאנחנו התאשפזנו לפני שנה לניתוח - ובנסיבות הרבה פחות מפחידות - לקח לי המון המון זמן לעבד את מה שעברתי. ההמתנה מחוץ לחדר נתוח - זו אחת השעות הכי קשות שיכולות להיות להורה אי פעם. בכל התקופה הזו הרגשתי באמת שאני מתפקדת "על אוטומט" כמו שתיארת ולוקח זמן מה להפנים את מה שקרה, לשבת ולכתוב יכול לדעתי לעזור מאוד. ודרך אגב גם אנחנו היינו מאוד מרוצים משניידר, קשה להבין "מבחוץ" עד כמה הם עושים עבודת קודש, למרות כמובן שיש תמיד אנשים כאלה ואחרים.

galiaS

New member
כמה טוב שחזרתם הביתה

מקווה שתוצאות הביופסיה יגיעו מהר ויביאו איתן בשורות משמחות. איזה יופי שחזרתם הביתה לשיגרה יותר שפויה.

sipi1

New member
כמה טוב לקרוא אותך מהבית !

ממשיכים להתפלל ולחכות לעידכון האחרון והטוב מכולם : ההודעה שלא צריך שום טיפול נוסף, והכל הסתיים. (ואם ההודעה הזו תופיע 100 פעם - זה לא אני, זה
שזולל את כל ההודעות שלי !)

עמית@

New member
התפלאתי שזה הצליח ../images/Emo3.gif

וציפיתי שכל עשרות ההודעות יופיעו להן ויפדחוני..

T noki

New member
טוב לשמוע שאתם בבית סוף סוף

אני בטוחה שזו היתה חוויה לא קלה, בעיקר במחלקה האונקולוגית. אני מקווה שתוצאות הביופסיה יהיו טובות, ולא יחיבו המשך בירור ובדיקות נוספות, אבל גם אם כן
כולנו מאחוריכם, מחזיקים אצבעות שהכל יעבור בשלום. בשמחה אתרום - אפשר ליצור קשר עם עציון מפורום להיות הורים, אני יודעת שהוא פעיל באגודת הילדים של שניידר, אפשר לברר אצלו. עכשיו תתרכזו בהחלמה ונסיון לחזור לשגרה בעצמכם ולהחזיר את שחר גם כן.

POOH*

New member
שמחה לשמוע שאתם בבית...

ומאחלת כמובן הרבה הרבה בריאות.. POOH

boringvered

New member
מזלטוב לחזרה הבייתה!

מקווה לטוב כמובן רק רק רק טוב - ששרשרת המזל הטוב שהיה לכם תמשך - אנחנו כמובן נדבר - ונפגש - בתקווה שרק בבית. אוהבת, ורד

ציף שלי

New member
טוב לחזור ה-../images/Emo82.gif

רק בשורות טובות, נהיה בקשר ב-
בשאיפה להפגש.

אלינה12

New member
שמחה לראות שחזרתם הביתה../images/Emo24.gif

מחזיקה אצבעות שתקבלו תוצאות טובות של הבדיקה ושיהיו רק דברים טובים בחיים שלכם.

yaelia

New member
כמה טוב שבאתם הביתה

מקווה שההחלמה תהיה מהירה ושלא תצטרכו לראות יותר את בית החולים מבפנים לעולם. שולחת חופן אהבה.

אפעופ

New member
יופי שחזרתם !!

אני שמחה לשמוע ובעיקר שמחה לקבל עדכון ישר מהמקור ומהבית. (ותודה לכל המעדכנות האחרות). שלא תחזרו לשם יותר. נשיקות לשחר.

isidora

New member
כמה טוב שבאתם הביתה ../images/Emo24.gif

מחכה לעידכונים טובים ומקווה שלא תצטרכו לראות יותר את ביה"ח מבפנים (מלבד בשמחות)
ות לכולכם

למעלה