זה לדיון אחר לגמרי...
ס סגולה קטנה New member 19/6/05 #18 יופי שאתם בבית! אני מקווה שתחזרו מהר לשיגרה, שכל הבדיקות יחזרו בסדר וכל האירוע הזה יישאר מאחוריכם. רק בריאות
יופי שאתם בבית! אני מקווה שתחזרו מהר לשיגרה, שכל הבדיקות יחזרו בסדר וכל האירוע הזה יישאר מאחוריכם. רק בריאות
א אשרי האשה New member 19/6/05 #19 בלינקה, המשך החלמה לקטנטונת רפואה שלמה ומחכים לשמוע את הבשורה הבריאה. את ממשיכה להיות במחשבותיי וגם הקטנה.
בלינקה, המשך החלמה לקטנטונת רפואה שלמה ומחכים לשמוע את הבשורה הבריאה. את ממשיכה להיות במחשבותיי וגם הקטנה.
י יעל מטיילת New member 19/6/05 #22 אין כמו בבית ../images/Emo24.gif מתפללת שהעומס הבא יהיה בדיוק באורך של קבלת תשובה שפירה מהפתולוגיה .
N n i s h a New member 20/6/05 #24 שתרגישו כולכם בטוב ../images/Emo57.gif קראתי את שעבר עליכם. מאחלת לכם בריאות טובה! (שלחתי לך לפני כשבוע מסר - מקווה שקבלת )
שתרגישו כולכם בטוב ../images/Emo57.gif קראתי את שעבר עליכם. מאחלת לכם בריאות טובה! (שלחתי לך לפני כשבוע מסר - מקווה שקבלת )
ק קובולט New member 20/6/05 #33 כמה טוב שבאתם הבייתה../images/Emo24.gif שהכל יעבור מהר כולל זמן התשובה של הבדיקה ושהכל יהיה כמו חלום רחוק רחוק ממשיכה להחזיק אצבעות לתוצאות תקינות
כמה טוב שבאתם הבייתה../images/Emo24.gif שהכל יעבור מהר כולל זמן התשובה של הבדיקה ושהכל יהיה כמו חלום רחוק רחוק ממשיכה להחזיק אצבעות לתוצאות תקינות
D daldan New member 20/6/05 #35 ../images/Emo24.gif איזה הודעה משמחת אין כמו בבית וממשיכה להחזיק אצבעות שתוצאות הביופסיה יאפשרו לכם לחזור לשגרה כמה שיותר מהר.
../images/Emo24.gif איזה הודעה משמחת אין כמו בבית וממשיכה להחזיק אצבעות שתוצאות הביופסיה יאפשרו לכם לחזור לשגרה כמה שיותר מהר.
ג גורבי New member 20/6/05 #37 תני לי רק דקה לנשום ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif סליחה שלא כתבתי קודם - אבל את יודעת שהיו לי סיבות... יפה לכם בבית, אפילו אם זה גורם לטייס האוטומטי לחרוק קצת. מחכה איתכם לבשורות (הטובות, רק הטובות) שיבואו.
תני לי רק דקה לנשום ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif סליחה שלא כתבתי קודם - אבל את יודעת שהיו לי סיבות... יפה לכם בבית, אפילו אם זה גורם לטייס האוטומטי לחרוק קצת. מחכה איתכם לבשורות (הטובות, רק הטובות) שיבואו.
1 1במיה New member 20/6/05 #38 הגעתי להתעדכן, אני ממש שמחה לקרוא לקרוא ששחר כבר בבית מתפללת עבורכם שהבדיקות יצאו תקינות ולא תאלצו לחזור למחלקה שוב . מוכנה לתרום בשמחה.
הגעתי להתעדכן, אני ממש שמחה לקרוא לקרוא ששחר כבר בבית מתפללת עבורכם שהבדיקות יצאו תקינות ולא תאלצו לחזור למחלקה שוב . מוכנה לתרום בשמחה.
ש ש י ר ל י 32 New member 20/6/05 #39 מחכה להודעתך על תוצאות הביופסיה שיהיו טובות בע"ה. ות לשחר הגיבורה היפהפייה ו-תשמרי על ה - יהיה טוב
ב בימבילי New member 20/6/05 #40 אין כמו בבית. מקווה שהתוצאות יהיו טובות ולא תצטרכו בחיים לחזור לבית החולים עם ילדה קטנה.