יופי! מקווה לתוצאות טובות!
ט טלי 234 New member 21/6/05 #44 איזה יופי. מקווה שלא תצטרכו לחזור לשניידר ושהתוצאות של הבדיקה יהיו טובות. (קפצתי לפה רק לראות אם עדכנתן ) מאחלת לכן רק בריאות
איזה יופי. מקווה שלא תצטרכו לחזור לשניידר ושהתוצאות של הבדיקה יהיו טובות. (קפצתי לפה רק לראות אם עדכנתן ) מאחלת לכן רק בריאות
ה הכי חמודה באמת New member 22/6/05 #46 הודעה נהדרת! רק אתמול חזרנו מנופש ולא הספקתי להתעדכן אבל אני רואה שיש הודעות משמחות. שרק ימשיך בנימה הזו...
הודעה נהדרת! רק אתמול חזרנו מנופש ולא הספקתי להתעדכן אבל אני רואה שיש הודעות משמחות. שרק ימשיך בנימה הזו...
ז זוהרה האחרת New member 22/6/05 #47 שמחה להתעדכן שאתם בבית תרגישו טוב, ושתהיינה רק בשורות טובות. אמן ואמן ואמן .
א אמאאור New member 22/6/05 #48 בלינקה יקרה, לא הייתי פה כמה ימים טובים, רק עכשיו אני מתעדכנת בהמשכים. משמח מאוד לשמוע שאתם כבר בבית. מקווה שלעולם לא תגיעו לטיפול במחלקה האונק', ושההחלמה תהיה מלאה ושלמה, בקרוב .
בלינקה יקרה, לא הייתי פה כמה ימים טובים, רק עכשיו אני מתעדכנת בהמשכים. משמח מאוד לשמוע שאתם כבר בבית. מקווה שלעולם לא תגיעו לטיפול במחלקה האונק', ושההחלמה תהיה מלאה ושלמה, בקרוב .