חוויות../images/Emo122.gif
אוקיי אני מקווה שמישו יקרא את זה כי זה כנראה יהיה ארוך
אז ככה .. קמתי ב 5 בבוקר
כן כן ועידן עד לזה חח לא ישנתי כל הלילה בגלל שהייתי בלחץ שאני לא אקום בזמן ..
אז קמתי .. התארגנתי והכול .. וקצת לא הרגשתי טוב .. הגרון שלי כאב ובקושי יצא לי קול .. והיה לי נזלת ובקיצר הייתי חולה אבל לא רציתי להפסיד ת'טיול .. וחבל שכך .. חבל שלא נשארתי בבית .. קיצר אמא שלי <חח מסכנה היא צריכה לקום מוקדם בגללי
> הסיעה אותי לבצפר .. בערך ב רבע ל 7 .. עוד אומרים לנו להיות בבצפר ב 6 וחצי ואני חשבתי שאני מאחרת ובסוף אני באתי ראשונה <מהכיתה>
כמובן שהמחנכת שלי סינג'רה אותי ... אמרה לי לכתוב כל מי שבא ולהודיע לה כל שניה .. קיצר אחרי כמה זמן עלינו לאוטובוסים .. ונסענו .. ונסענו .. ונסענו
<שעתיים בערך חח> ד"א נסענו לנגב למי שמתעניין .. עצרנו באמצע המדבר .. באמצע שום מקום .. והתחלנו ללכת .. עליות .. ירידות <זה לא נשמע טוב
> סלעים .. סולמות וחבלים .. הלכנו איזה 4 שעות .. והיה קשה .. בסוף הגענו לאוטובוס תודה לאל חח כולם היו מתים מעייפות .. ואז נסענו לנווה מדבר .. <זה היה כבר ערב> נווה מדבר זה כאילו מקום ענק <מבנה> באמצע המדבר שיש שם בריכות מחוממות .. והיינו אמורים להיכנס לשם עם בגדי ים אבל לא היה זמן כי הגענו מאוחר .. אז ישר כולם רצו למלתחות ..<מקלחות> כי היינו צריכים להיות מוכנים לערב .. התקלחתי עם מים קפואיםםםםםםםםם
היו מקלחות עם מים חמים וכמה מקלחות עם מים קפואים ולצערי אני נתקעתי על המקלחת הקפואה .. אחר כך התארגנתי לערב והייתי חייבת לעשות איך שהו פן בפוני
כי הוא התחיל להיות מטולטל ואני לא אוהבת .. אז התחלתי לעשות פן .. עם המתקן הזה שמחממים ת'ידיים אחרי ששותפים אותם
נו זה שעושה רוח חמה
XBBBB עושה אחלה פן ..
אחר כך דיברתי עם עידנוש
שמתברר שגם הוא חולה באותה מחלה כמו שלי ובאותו זמן
חח עידנוש תרגיש טובבבבב
קיצר אחר כך ישר נסענו ל"מאהל המחומם" .. כן כן מה לעשות שהבצפר שלנו קמצן .. נותן לנו לישון באוהלים של בדואים .. זה היו אוהלים ענקייםם .. עלק מחוממים טוב שלא קפאתייייי .. קיצר כל הבנות שבשכבה <שתבינו זה הספיק לכול הבנות שבשכבה שלי ויש 7 כיתות בשכבה ..> היו באוהל אחד והיה איזה סדין שחור מפריד .. ובחלק השני של הסדין היו כל הבנים של השכבה .. קיצר היינו צריכים ללכת כבר לארוחת ערב .. שכמה מפליא היא הייתה באוהל .. ישבנו על מזרונים .. כמו הבדואים .. נתנו לנו להיכנס בקבוצות של 6 אנשים .. והשולחן .. אם אפשר לקרוא לזה שולחן .. היה כל כך קטן שלא הבנתי איך לעזזל 6 אנשים אמורים לאכול מזה .. הוא היה בגודל של שרפרף קטן .. בצורת משולש .. ובלי כלום באמצע כאילו היה בו פתח.. לא יודעת איך להסביר .. בואו נגיד שאם הכנסתי יד לשולחן אז היא יצאה מהצד השני ונגעה ברצפה .. חבל שלא צילמתי .. קיצר מעל זה הביאו לנו מגש ענקקקק עם כל מיני אוכל .. היו בכל מיני צלחות פלסטיק קטנות כל מיני דברים .. כמו חומוס .. סלטים .. טחינה .. ובאמצע היה מגש גדול של בשרים .. קישואים .. ואורז .. בעע נראה לי הם עשו גמל על האש .. זה נראה עוד חיי
אכלתי קצת מהאורז ומהחומוס .. והלכנו לארגן את ה"מיטות" .. הביאו לנו מזרונים וכריות .. ואנחנו הבאנו שקי שינה .. חבל שלא הבאתי שמיכה או משו .. קיצר אחר כך היה דיסקו .. הפלא ופלא .. באוהל
.. הוא היה כל כך מעפןן .. לא הלכתי אליו .. כמעט אפחד לא הלך אליו .. וגם לא היה לי כוח .. אז במקביל עשו קומזיץ בחוץ .. הדליקו איזה מדורה .. קטנה וחמדמדה .. לפחות חיממה אותי .. היה שם קרר .. כל שניה הוספתי כל מיני שיחים למדורה
שלא תיכבה חס וחסה חח .. קיצר ב 11 בלילה בערך אמרו לנו ללכת לישון באוהלים .. טוב הלכתי להחליף לפיג'מה בשירותים כמו כולם .. והיה שם כל כך מגעיללל מלא בוץ ומים .. אבל אין מה לעשות .. חזרתי מהר לאוהל אבל לא הצלחתי להירדם .. נמנמתי לאיזה 5 דקות .. וחברה שלי החליטה לצלם אותי .. מהפלאשים התעוררתי .. ולא הצלחתי להירדם עד 4 בלילה בערך .. בעיקר בגלל שהבנים זרקו מהצד השני כל מיני ממתקים על הבנות ומים וכל זה <מזלם שלא פגעו בי> וכל שניה דיברו וצחקו ולא נתנו לישון .. מה גם שהיה ק-א-פ-ו-אאאאאאאאא שםם .. לא מספיק ששמתי קפוצ'ון ועל זה ג'קט מחמם .. גם ברגליים מתחת לשק שינה שמתי ג'קט .. היה כל כך קר .. נרדמתי לאיזה שעתיים בלחץ .. חברה שלי העירה אותי באיזה 6 ומשו בבוקר .. היינו צריכים להתארגן לארוחת בוקר .. שהייתה ב 8 בכלל .. אז קמתי והתארגנתי .. והפעם מזל שמישהי הביאה פן לשם כי אם לא הייתי צריכה להשתמש עוד פעם במתקן
.. אחרי שציחצחנו שיניים והחלפנו בגדים הלכנו לאכול ארוחת בוקר .. <מלפפונים עגבניות קוטג' ביצים קשות ולחם .. ומי שרצה לקח קורנפלקס או מעדן .. וגם הכין תה או נס> .. אח"כ היינו צריכים להכין 2 פרוסות לצהרים .. הכול שם נראה כזה מגעיל .. אז הכנתי מה שתמיד מכינים .. גבינה צהובה עם מלפפון וגבינה צהובה עם עגבניה ..
אח"כ היה שם איזה חוות גמלים אז הלכתי להצתלם איתם
ובכללי הצתלמתי הרבה
קיצר אח"כ אירגנו את התיקים ואת השקי שינה והחזרנו הכול לאוטובוס ואז התפצלנו ..