חזרתיייייייייייייייייייייייייייי

חזרתיייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

התגעגעתי אליכם כל כךךךךךךךךךךךךךךךך
עוד מעט אני יספר חוויות .... הטיול היה נחמד .. יותר נכון חרא .. את זה אני יספר כבר עוד מעט .. שמחה לחזור

SHANIELICIOUS

New member
|מזיע תרשי לי לצטט משהו../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

אור:"לא כדאי לך הוא עושה מפחיד"

idanias

New member
אוף חבל שחזרת../images/Emo4.gif

חחח סתם
אני יודע למה חרא...אבל את תספרי כבר... התגעגנוו

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo4.gifבאמת אוף../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

חחח יאאלה תכתבי חויות
ותביאי לי אוהל בדואי

חוויות../images/Emo122.gif

אוקיי אני מקווה שמישו יקרא את זה כי זה כנראה יהיה ארוך
אז ככה .. קמתי ב 5 בבוקר
כן כן ועידן עד לזה חח לא ישנתי כל הלילה בגלל שהייתי בלחץ שאני לא אקום בזמן ..
אז קמתי .. התארגנתי והכול .. וקצת לא הרגשתי טוב .. הגרון שלי כאב ובקושי יצא לי קול .. והיה לי נזלת ובקיצר הייתי חולה אבל לא רציתי להפסיד ת'טיול .. וחבל שכך .. חבל שלא נשארתי בבית .. קיצר אמא שלי <חח מסכנה היא צריכה לקום מוקדם בגללי
> הסיעה אותי לבצפר .. בערך ב רבע ל 7 .. עוד אומרים לנו להיות בבצפר ב 6 וחצי ואני חשבתי שאני מאחרת ובסוף אני באתי ראשונה <מהכיתה>
כמובן שהמחנכת שלי סינג'רה אותי ... אמרה לי לכתוב כל מי שבא ולהודיע לה כל שניה .. קיצר אחרי כמה זמן עלינו לאוטובוסים .. ונסענו .. ונסענו .. ונסענו
<שעתיים בערך חח> ד"א נסענו לנגב למי שמתעניין .. עצרנו באמצע המדבר .. באמצע שום מקום .. והתחלנו ללכת .. עליות .. ירידות <זה לא נשמע טוב
> סלעים .. סולמות וחבלים .. הלכנו איזה 4 שעות .. והיה קשה .. בסוף הגענו לאוטובוס תודה לאל חח כולם היו מתים מעייפות .. ואז נסענו לנווה מדבר .. <זה היה כבר ערב> נווה מדבר זה כאילו מקום ענק <מבנה> באמצע המדבר שיש שם בריכות מחוממות .. והיינו אמורים להיכנס לשם עם בגדי ים אבל לא היה זמן כי הגענו מאוחר .. אז ישר כולם רצו למלתחות ..<מקלחות> כי היינו צריכים להיות מוכנים לערב .. התקלחתי עם מים קפואיםםםםםםםםם
היו מקלחות עם מים חמים וכמה מקלחות עם מים קפואים ולצערי אני נתקעתי על המקלחת הקפואה .. אחר כך התארגנתי לערב והייתי חייבת לעשות איך שהו פן בפוני
כי הוא התחיל להיות מטולטל ואני לא אוהבת .. אז התחלתי לעשות פן .. עם המתקן הזה שמחממים ת'ידיים אחרי ששותפים אותם
נו זה שעושה רוח חמה
XBBBB עושה אחלה פן ..
אחר כך דיברתי עם עידנוש
שמתברר שגם הוא חולה באותה מחלה כמו שלי ובאותו זמן
חח עידנוש תרגיש טובבבבב
קיצר אחר כך ישר נסענו ל"מאהל המחומם" .. כן כן מה לעשות שהבצפר שלנו קמצן .. נותן לנו לישון באוהלים של בדואים .. זה היו אוהלים ענקייםם .. עלק מחוממים טוב שלא קפאתייייי .. קיצר כל הבנות שבשכבה <שתבינו זה הספיק לכול הבנות שבשכבה שלי ויש 7 כיתות בשכבה ..> היו באוהל אחד והיה איזה סדין שחור מפריד .. ובחלק השני של הסדין היו כל הבנים של השכבה .. קיצר היינו צריכים ללכת כבר לארוחת ערב .. שכמה מפליא היא הייתה באוהל .. ישבנו על מזרונים .. כמו הבדואים .. נתנו לנו להיכנס בקבוצות של 6 אנשים .. והשולחן .. אם אפשר לקרוא לזה שולחן .. היה כל כך קטן שלא הבנתי איך לעזזל 6 אנשים אמורים לאכול מזה .. הוא היה בגודל של שרפרף קטן .. בצורת משולש .. ובלי כלום באמצע כאילו היה בו פתח.. לא יודעת איך להסביר .. בואו נגיד שאם הכנסתי יד לשולחן אז היא יצאה מהצד השני ונגעה ברצפה .. חבל שלא צילמתי .. קיצר מעל זה הביאו לנו מגש ענקקקק עם כל מיני אוכל .. היו בכל מיני צלחות פלסטיק קטנות כל מיני דברים .. כמו חומוס .. סלטים .. טחינה .. ובאמצע היה מגש גדול של בשרים .. קישואים .. ואורז .. בעע נראה לי הם עשו גמל על האש .. זה נראה עוד חיי
אכלתי קצת מהאורז ומהחומוס .. והלכנו לארגן את ה"מיטות" .. הביאו לנו מזרונים וכריות .. ואנחנו הבאנו שקי שינה .. חבל שלא הבאתי שמיכה או משו .. קיצר אחר כך היה דיסקו .. הפלא ופלא .. באוהל
.. הוא היה כל כך מעפןן .. לא הלכתי אליו .. כמעט אפחד לא הלך אליו .. וגם לא היה לי כוח .. אז במקביל עשו קומזיץ בחוץ .. הדליקו איזה מדורה .. קטנה וחמדמדה .. לפחות חיממה אותי .. היה שם קרר .. כל שניה הוספתי כל מיני שיחים למדורה
שלא תיכבה חס וחסה חח .. קיצר ב 11 בלילה בערך אמרו לנו ללכת לישון באוהלים .. טוב הלכתי להחליף לפיג'מה בשירותים כמו כולם .. והיה שם כל כך מגעיללל מלא בוץ ומים .. אבל אין מה לעשות .. חזרתי מהר לאוהל אבל לא הצלחתי להירדם .. נמנמתי לאיזה 5 דקות .. וחברה שלי החליטה לצלם אותי .. מהפלאשים התעוררתי .. ולא הצלחתי להירדם עד 4 בלילה בערך .. בעיקר בגלל שהבנים זרקו מהצד השני כל מיני ממתקים על הבנות ומים וכל זה <מזלם שלא פגעו בי> וכל שניה דיברו וצחקו ולא נתנו לישון .. מה גם שהיה ק-א-פ-ו-אאאאאאאאא שםם .. לא מספיק ששמתי קפוצ'ון ועל זה ג'קט מחמם .. גם ברגליים מתחת לשק שינה שמתי ג'קט .. היה כל כך קר .. נרדמתי לאיזה שעתיים בלחץ .. חברה שלי העירה אותי באיזה 6 ומשו בבוקר .. היינו צריכים להתארגן לארוחת בוקר .. שהייתה ב 8 בכלל .. אז קמתי והתארגנתי .. והפעם מזל שמישהי הביאה פן לשם כי אם לא הייתי צריכה להשתמש עוד פעם במתקן
.. אחרי שציחצחנו שיניים והחלפנו בגדים הלכנו לאכול ארוחת בוקר .. <מלפפונים עגבניות קוטג' ביצים קשות ולחם .. ומי שרצה לקח קורנפלקס או מעדן .. וגם הכין תה או נס> .. אח"כ היינו צריכים להכין 2 פרוסות לצהרים .. הכול שם נראה כזה מגעיל .. אז הכנתי מה שתמיד מכינים .. גבינה צהובה עם מלפפון וגבינה צהובה עם עגבניה ..
אח"כ היה שם איזה חוות גמלים אז הלכתי להצתלם איתם
ובכללי הצתלמתי הרבה
קיצר אח"כ אירגנו את התיקים ואת השקי שינה והחזרנו הכול לאוטובוס ואז התפצלנו ..

חלק 2../images/Emo3.gif

חלק בחרו במסלול הקשה <5 שעות הליכה ונסיעה בג'יפים עלק> וחלק בחרו במסלול הקל <שעה הליכה עלק> .. אני בהתחלה בחרתי במסלול הקשה אבל אחרי היום הראשון אני וחברה שלי ישר עברנו למסלול הקל .. מי שהיה במסלול הקשה היה אמור לנסוע על ג'יפ .. חח בואו נגיד שזה לא היה בדיוק ג'יפ .. יותר נכון זה היה משאית .. שהוציאו לה ת'חלק האחורי ושמו כיסאות ..
והמסלול הקל מלא עברו אליו על הבוקר חח .. כולם עלו לאוטובוס ואז המדריך עלה ואמר "אני שמח שעליתם לאוטובוס ונחתם קצת עם המזגן אבל אנחנו מתחילים ת'מסלול הליכה מכאן אז כולם לרדת למטה" וכולם צועקים לו "לאאאאאאאא אין לנו כוחחחחח אוףףףף"
קיצר בלית ברירה ירדנו מהאוטובוס .. והתחלנו ללכת .. עלק המדריך עושה זה מסלול בלי עליות רק ירידות .. טוב שלא היו מליון עליותת .. וגם זה אמור היה להיות שעה .. ובסוף זה היה 3 שעות ..
וגם באמצע איבדנו אותו חח התחלנו לחפש אותו ואני עם הקול הצרוד שלי התחלתי לצעוק "יואבבבבב יואבבבב" <ככה קוראים לו> קיצר מצאנו אותו בסוף .. והמשכנו ללכת .. ובלה בלה בלה .. הגענו לאוטובוסים וכולם היו מתים מעייפות .. ואז נסענו ל"חוות בודדים" זה כאילו משפחה אחת <אמא אבא ו 4 ילדים קטנים וגדולים> שגרה באמצע המדבר .. ויש לה חווה של סוסים והיא מגדלת כל מיני פירות או משו כזה .. ועושה יין ומוכרת אותו .. קיצר היא <האמא> סתם חירבשה לנו על זה שזה היה פרוייקט של 30 שמפחות שיגורו בנפרד בכמה אזורים מבודדים במדבר ולא יודעת מה עוד .. ת'אמת כולם היו עסוקים בלנוח בצל ולשתות מהמים עם הקרח שהיו שם .. וואו איזה חום היה .. קיצר אח"כ הצתלמתי קצת עם הסוסים חח
ואז נסענו לאיזה חנות לקנות גלידה ולנוח .. ופתאום מה אני מגלהההההה?!?!?!?!?!?!
שגנבו לי ת'כסףף!!!!! הבאתי 120 שקל ואת הכול לקחווו
ואני לא יודעת מי .. איזה גנבים
מה זה התבאסתי .. הרס לי את כל הטיול .. והמחנכת שלי נתנה לי 100 שקל אבל אמרתי תודה אבל לא צריך .. כאילו לא נעים לי לקחת ממנה כסף .. אז החזרתי לה .. היא גם רצתה לעשות חיפוש באוטובוס אבל אמרתי לה הלך הלך אין מה לעשות .. וסתם זה יהיה לי פדיחות .. זה לא שמי שגנב עכשיו יתן לי ת'כסף .. חוץ מזה אני לא חושבת שזה היה מישו מהכיתה שלי .. לאף אחד אין משו נגדי .. כנראה זה היה מישו מהשכבה או בדואים .. זה ביאס לי את כל הטיול שגם ככה לא היה משו .. טוב נו אח"כ נסענו ל"חוות האלפקות" וקצת שכחתי את העיניין של הכסף .. גאד זה היה מצחיק .. היו שם אלפקות חמדמדות שהתחילו לירוק על כל מיני ילדים מהכיתה שלי חחח מסכנה ילדה מהכיתה שלי .. איזה אלפקה הביאה לה יריקה בעין .. בעעעעעעעעע .. מזל שאני עמדתי רחוק .. והיו שם גם למות <למה זה חיה שגם יורקת למי שלא מודע לכך חח> וכל מיני חיות .. כמו חמורים ברווזים ציפורים תרנגולות כבשים ארנבים וכ'ו .. קיצר הייתה איזה מישהי שם שהיא כנראה בעלת החווה והיא אמרה לנו שהיריקות של אוכל שהאלפקות אכלו בלי לבלוע ואז הם מעלות גירה כמו הגמלים ואז לועשות את זה מחדש .. ואם מישו מעצבן אותם או מפחיד אותם אז הם יורקות - מקיאות את מה שהם אכלו .. בעעע .. חח קיצר כשהיינו צריכים לחזור לאוטובוסים הלכתי לשירותים עם עוד כמה בנות .. ופתאום ראינו איזה חמור משוחרר שהתחיל לרדוף אחרי איזה ילדה אחת והיא רצה וצועקת הצילוווו
ואני נקרעתתתתתת
<אמרו לי שהחמור רץ אחרי המחנכת שלי גם חחח לא ראיתי> ופתאום החמור רץ לאיפה שהשירותים אז אני וכמה בנות מהכיתה שלי ישר נכנסנו לשירותים והתחבאנו חח הוא היה מטורףףף ..קיצר אחר כך הוא נרגע ואנחנו ישר רצנו לאוטובוסים
.. בדרך הנהג שם לנו בדי וי די כל מיני סרטים כמו "המופע של נאור ציון" "המופע של שלום אסייג" <היה קורעעעעעעעעעעע> ו"צ'רלי וחצי" ועוד איזה סרט ששכחתי ת'שם שלו .. קיצר נפגשנו עם הקבוצה השניה של הילדים שהיו במסלול הקשה ואכלנו ארוחת צהרים .. הביאו לנו איזה שניצל קר בתוך לחמניה קשה .. עם קצת חסה ומלפפונים .. וטרופית .. ו 2 תפוזים שלא נגעתי בהם .. ובפלה שלא נגעתי גם בו .. קיצר אח"כ כולם היו עייפים .. וממש לא מרוצים
המדריך עושה לנו אחרי שעלינו בחזרה לאוטובוס "נהנתם???" אז כולם צועקים לו "לאאאאאאאאאאאאאא"
כי באמת זה היה טיול דיי חרא .. קיצר תודה לאל נסענו הבייתה .. בדרך ראינו את הצ'רלי וחצי שראיתי איזה מליון פעם .. וזהו .. אבל מה שביאס אותי זה שממש כל הטיול הייתי מצוננת .. ועם כאבי גרון חזקים .. וגם הראש כאב לי קצת .. ועד עכשיו אני חולה ד"א .. אבל אין מה לעשות .. העיקר אני בבית .. את "החוויה" הזאת אני בטוח לא אשכח .. זהו .. מקווה שתקראו
למרות שזה ארוך

אעע שכחתי להזכיר שזה בטוח שגנבו לי

כי בבוקר העברתי את הכסף מהכיס של הג'ינס לתיק של המסלול איפה שיש פתח קטן כאילו הכסף לא יכול לצאת או ליפול .. ובצהרים הפכתי את כל התיק .. הוצאתי הכול וחיפשתי ואין .. לא מצאתי .. וגם היום כשפירקתי ת'מזוודות אז לא מצאתי .. אע ושכחתי להזכיר שישר אחרי שאמא שלי באה לאסוף אותי בחזרה הביתה היא לקחה אותי ישר לרופא כי קדחתי מחום והייתי ממש חולה ..
פעם ראשונה שאני נוסעת לרופא אחרי הטיול
.. ואז הגעתי לבית .. התקלחתי .. וישר נרדמתי בספה .. בישיבה חח .. מה לעשות הייתי נורא עייפה .. ובאמצע הלילה התעוררתי והלכתי למיטה ..

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo10.gifואי איזה גנביםםםםםםם../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

מצטערת
יאאלה מה את עושה חשבון למורה חחחח
חחחחחח החמור
סחה על התמונה שלו
תרגישי טובי כפרוש עליכוש חולה עליךךך

../images/Emo24.gif

טנקס מאמוששש
גמני חולה עליךךךךך
חח כפרע על החמור הזה
וגם ככה המורה אמרה לי להחזיר לה יום ראשון ת'כסף ומה עכשיו אני יביא 100 שקל לבצפר .. טוב שתוך שניה יגנבו לי אותו .. אז החזרתי לה כבר שם

למעלה