חזרתי כדי למחות על גילויי הגזענות.

daskaliano

New member
חזרתי כדי למחות על גילויי הגזענות.

אני ממש מתבייש שברגע שהציגו את הקישור לאתר של איגוד האיגרוף התגובות שעלו היו - וואו כמה ערבים ועוד... האם כשיהודים היו מיעוט נרדף (ואבי היה אכן כזה בהיותו מתאגרף ברומניה בשיא האנטישמיות) הם שבעו נחת מגילויי "אהבה" אלה של הגויים אליהם ? האם כל מה שחשוב הוא האם הספורטאי הוא בצבע זה או אחר ? האם משנה מה הדת בה מחזיק הספורטאי ? האם היות האיגרוף החובבני בישראל בדומיננטיות של ערביי ישראל שהם אזרחים בדיוק כמוני הופך את העניין לשלילי ? האם אנו שסבלנו מגזענות ואפלייה לאורך ההיסטוריה צריכים להתנהג כמו שהתנהגו אלינו במשך הגלות ? האם חשבתם אולי שהפתרון הוא בהעמדת ספורטאים ובהתמודדות בזירה ? אני רואה את עולי חבר המדינות מתמודדים מנצחים, מפסידים, חורקים שיניים ומבססים את מעמדם בענף זה. הייתי שמח לראות את בני ארצנו היהודים הצברים עושים כך ולא מקטרים ולא מייבבים. איך אמר פעם מישהו ? מבכיינות לא בונים מנהיגות. יש עד היום אנשים שמשוכנעים שהם כישלון כי היתה לפני 40 שנה אפלייה עדתית בישראל. תפסיקו לקטר, תתאמנו, תתמודדו, תעלו את כמות הספורטאים ואז תוכלו להיות דומיננטיים בענף. עד 1996 הפדרציה היתה אצל דרוקמן ומה היו הישגים עדיפים ? הערבים באו להתמודד בכל חור ומקום כולל עד אילת. רוצים איגרוף מקצועני - שיהיה בהצלחה. אם אתם חושבים שזו הדרך יבושם לכם. אני מאוכזב מהנהלת הפורום שחסמה אותי על דברים שלא נגעו בגילויי גזענות ולכאלה דברי בלע מתירה להיכתב על הפורום.

garey

New member
daskaliano סחטיין על השם מאפיוזו

יעקב סחטיין איזה שם של מאפיוזוס ,תיזהר שלא תיחסם לעולמי עד ,מסוכן פה ,היטלר מוזכר פה ולא נחסמו ,אבל שם מפוצץ כשלך , דסקלינו ,אפשר להוציא סרט עלייך בתור מאפיונר של הליגה ,,,,,,,,,,,,,, אהבתי את השם החדש, הישן טוב יותר ג'רי

daskaliano

New member
חבל - אבל הפכו את הפורום לבדיחה

במקום שיהיו מרוצים שמאמנים כמו מר בועז פולני כותבים פה ומעלים את הרמה של השיח והדיון, מתחבאים מאחורי כינויים ומשמיצים אותו ואומרים לאיש המכובד הזה שהוא אחד המאמנים היחידים ששורץ בפורום. גועל נפש, הבל ורעות רוח. מה רוצים שיהיה כאן חלון רווה למוצר אחד בלבד ?

שלום יעקב דסקלו,

לצערי,אני רואה כי שבת לפורום על מנת להעליב,לפגוע,ולהתסיס!! רק הצטרפת לפורום וכבר אתה מדבר על גזענות,גועל נפש,הבל ורעות רוח. וכמובן יורד על הפורום ומנהליו"הפכו את הפורום לבדיחה",כדבריך. נכון, בעבר הלא רחוק נאלצנו לחסום את כניסתך לפורום בשל דברי הבלע,ההסתה,והתנגחויות מגוחכות. אם ברצונך לכתוב ולהגיב בפורום,הינך יותר ממוזמן,בתנאי שתתבטא בצורה הניאותה בה ניחנת,בכבוד ובהגינות.אינני מפחד מביקורות ותמיד קיבלת מענה על תגובותיך, ובצורה מכובדת והוגנת.אך כאשר התחלת להתבטא בצורה בוטה ומכוערת משולחת רסן וחסרת כל פרופורציה וללא מעצורים-נחסמת!! והנה עכשיו חוזר אתה על אותה הטעות...ואתה מלא פליאה מדוע נחסמת?? פורום זה שמר בזמן האחרון על אופיו המקצועי,האמין,והספורטיבי,ואני אעשה הכל כי ישאר כך. ולדבריך בקשר למר בועז פולני,הרי כי אני אישית ביקשתי מאותו גולש בפורום,להפסיק ולהשמיץ,ואכן הגולש כיבד את בקשתי והעניין נסגר...אז עכשיו אתה מגיע בנסיון "לפוצץ" את הרגיעה בנושא. עצתי לך דסקלו,תהיה מקצועי,וספורטיבי,תרחק מפוליטיקה,גזענות,ורחמים עצמיים,יש לך ידע ואתה מעביר אותו בצורה יפה,תעשה זאת בפורום ותבורך. בכבוד רב, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי זה יותר בוטה אורי ידידי

ציטוט ..." רביעית מזכירות האליפות וועדת הגורי יש לה הזכות לקצר הסיבוב והתחרות לפי שיקול דעתה ...." ומהו שיקול דעתה?? האם שיקול דעתה הוא כאשר מתחרה מטעמה מפסיד, מקבל בראש ובאופן ברור רואים מי מהמתחרים ראוי לניצחון.. אז הם פתאום מחליטים לקצר את הסיבוב כי זה לא מתאים להם..." התשובה לשאלה היא - כ-ן - חד וחלק........ כמו כן... הועדת ערעור שלהם משולה לועדת בובות, שם בועדה הם ממש לא נטרלים... ויגבו את השופטים המושחטים שלהם, בכדי לתת לגיטמציה לאיגוד המושחט הזה... אני מציע למתאגרפים החובבנים - תשקלו טוב טוב את הצעתי לעבור לתחום האגרוף המקצועני, אצל איגוד כזה אין לכם מה לחפש, לא מענינית אותם טובת המתחרים, מושחטים נמאסתם. יניב והוסיף שהשבוע ניכתב בפורום הניכבד על היטלר ואף אחד לא הגיב , אני לא מליץ יושרו של דסקלו אבל מאתמול עדיין לא ראיתיו "מפוצץ " הרגיעה כיתבי ידידינו יניב אמורים לשרת אינטרסים מובהקים כולל שיכנוע של חניכים ממכונים אחרים ומאמנים אחרים לעזוב ולהגיע לאיגרוף מיקצטעני ,העם זה לא אתי ,העם זה לא ניגוד לכלל המאמנים העוסקים במלאכה ולא משנה מה מוצאם,העם זו לא הוצאת לשון הרע לקרוא מושחתים נמאסתם או לא תגיעו לשום מקום ,איפה הכבוד למאמנים העוסקים במלאכת קודש זו זה לא קריאת תיגר,סליחה עם כל הכבוד אלייך ידידי אורי צבי זו גזילת פרנסתם של אחרים בריש גלי לא הייתה רוצה שיקראו לבוא לקי-בוקס שבו אתה עוסק ,מילותיו של יניב פישר הם הרבה הרבה יותר מהיתלאמות ופוליטיקאיות בכלל,אז בבקשה זה לא מיקצועי ספורטיבי ואמין אתה יכול כמובן בתור מנהל הפורום למחוק מי שרק תירצה ,זה בידיך , ג'רי מזרחי נ.ב שלשום רשמו בוואלה תיראו אייך אורי צבי משמיץ את ג'רי בשם אחר ראה את תגובתי שם לגבייך,או בכלל, , ,

joker89

New member
למה?

הוא מבקש גם מהמאמנים לעבור למקצועני ולא קורא רק לחניכים... והדברים שלו מבוססים...אני לא תומך בסי אם איי אני בעצמי מחובבני.. אני לא יודע סתם עשו עיניין גדול מידיי זה רק אינטרנט...

ג'רי ידידי,

כמה הבהרות מבחינתי לגבי דברי יניב: 1. ההתקפות על איגוד האגרוף החובבני בארץ,בין אם צודקות ובין אם לאו,אינן הולמות את אופיו של הפורום וכמו כן העלבות ו/או קריאות גנאי, והמסר נמחק.במידה וישנן תלונות וטענות לגבי האיגוד הנ"ל,יש להפנותן לפורום של איגוד האגרוף החובבני. 2.אודה לך באם תכוון אותי למסר בפורום זה בו נכתב על "היטלר". 3. לגבי הקריאה לבוא ולהתאמן במועדון זה או אחר,זו הצעה שכל מאמן יכול לכתוב בפורום,ושוב ללא השמצה ועלבון של מאמן/מועדון אחר.להזכירך גם לי יש מועדון בת"א,וההודעה שיניב כתב,אמורה לפגוע גם בי,אך אינני רואה בה שום פגיעה ושום השמצה,וההתייחסות לכל עניין ההודעה הזו מיותר לחלוטין.כפי שניתנת בו במה גם לפירסום תחרויות גם של "הזירה" וגם של "הליגה המקצוענית" ואירועי אמנויות לחימה אחרים,כך גם לגבי מועדונים המציעים לבוא ולהתנסות באימון במועדוניהם.,וכן,אין לי שום בעיה אם מועדוני קיק-בוקס אחרים יציגו עצמם ויציעו לאנשים לבוא ולנסות,פורום זה אינו פרסומת בלעדית למועדון שלי,וגם אינני טורח לפרסם את שם המועדון שלי,למרות היותי מנהל הפורום,כל אדם בוחר לעצמו את המכון והמאמן המתאימים לו. 4.בנוגע להשמצות מצידי לגביך בפורום "וואלה",אני סבור כי אתה מכיר אותי מספיק זמן בכדי לדעת שאני לא "יורד לרמה כזו",אני מעוניין לקדם את הפורום אותו אני מנהל אבל באופן מקצועי וללא השמצות,התלהמויות,ועלבונות,לא בפורום זה ולא בכל פורום אחר. 5. לגבי "דסקליאנו",צר לי כי דרכו סרחה בכל הנוגע להתבטאויות בפורום,נהניתי להתפלסף עימו כל עת שדבריו היו מקצועיים גרידא,כולל התקפות חוזרות ונשנות שלו כלפי שעליהן קיבל הוא מענה ללא יוצא מן הכלל.אך ברגע שהדברים יוצאים מכלל פרופורציה וחסרי כל טעם טוב,שוב,ישנה רמה מסויימת אשר מתחת לה אינני יורד. שלך בפורום, אורי צבי,

garey

New member
אורי צבי ההצעה לבוא למכון נעשת

בהשמצת איגוד שלם ,הרי רשום שם במסר ,עזבו אותכם מאיגוד זה בוא אלינו , לא תגיעו לשום מקום שופטים {מושחטים וכו"לי ,זה סטיגמה של ניהול שיחה או בקשה בודאי שלא, ליקרוא לחניכים לבוא למכון זה או אחר דעתי שונה משלך {ולא ביגלל cma אלה גם בליגה או במשולבת היו עושים כך ,לא מקובל נקודה, בהקשר לפירסום ארועים ותחרויות " בוודאי " שמקובל לכן פורום זנה ואחרים נימצאים כולל העברות מידע ונושאים שמלמדים על אופיו של מאמן ולוחם וחניך , בוואלה מה שכתבו ניסחתי באותו רגע אין סיכוי בעולם שאורי יאמר מילה וחצי מילה עלי או על כל אדם ומוטב שלא תשחירו את פניו ברבים, זה המסר שאני העברתי לאותו אדם ,היות ואנו מכירים זמן די רב, דסקלו יעקב לא סרח במאום ,ואני לא מגן עליו באופן פרטני , גם כשהוא רושם על האיגרוף החובבני מוצצים את דמו לחינם ,על מה ולמה , כי הו לא משוייך ,למי הוא לא משוייך ,לליגה וcma הוא משוייך לצה"ל , מעבר לא אוכל לפרט והמבין יבין, כתביו יפים דעותיו גם עם לא מקובלות על צד מסויים שאותו צד לא יגיב ,גם על הליגה הוא כתב חופן של תקלות מה הביג דיל ,תילמדו תתקנו ,לא ניראה למישהו מה שאומר האדם תיתעלמו, גם אני תקפתי בפורום לא פעם גם הותקפתי לא פעם ,בטוח שאף צד לא נהנה להיות מותקף, אבל לא צריך להגיע למצב של חשיבה עם כתב משהוא חיובי על צד מסויים הוא משוייך אליו,בהקשר להיטלר ממש ממש זה היה ביטוי מול בועז פולני מנסה ליראות מי כתב אמצע והעביר לך ,חבל שלא שמתי לב באותו הרגע , לילה מתוק { תימצא עוזר במהרה מי כמוני יודע כמה קשה" הקולו הרמנו" ג'רי לילה טוב נ.ב בלי שום קשר ראה יעקב אייך מיחס חשיבות לאליפות הקרבה ואומר בכל הפורומים לליגה הזמינו גם את cma ללא כחל וסייג , על נושא זה אין צורך בתגובה ניראה מה יחליטו ועם יבוצע,שוב בואנוס דיאס

daskaliano

New member
אורי היקר אתה מזכיר לי סיפור ישן

היו היתה נמלה. חרוצה עבדה ללא לאות כל ימות השנה. עם הזמן הוחלט למנות לנמלה מנהל כדי לשפר את תפוקתה. הנמלה המשיכה לעבוד כרגיל והמנהל היה צריך פקידה. עם הזמן הנמלה המשיכה והמנהל קיבל לישכה ובהמשך גם צוות עוזרים מנהלי חשבונות ועד. הנמלה כמובן המשיכה בשלה ועבדה ללא לאות. עם הזמן הארגון שתפח הגיע להפסדים והוחלט לצמצם בכוח האדם וההחלטה הגאונית היתה - לפטר את הנמלה. כן ידידי, אני מתסיס אני מפריע אני ולא אף אחד אחר.

MikeTyson

New member
יעקב, עד עכשיו...

כיבדתי אותך גם מאחרי מסך של מחשב. מ-2 סיבות פשוטות; א. ידע נרחב באיגרוף. ב. אתה בן אדם מבוגר (ממני) וזו מ"חובתי" לכבד אותך. לטעמי, מה שאתה עושה עכשיו, זה דבר מגעיל ביותר. בפורום אני לא כותב הרבה בתקופה האחרונה (חוסר זמן וגם רצון) אבל כשאני נכנס אני רואה את השטויות שאתה מתעסק בהן. אז תעשה טובה יעקב, אם הפורום של שחאדה כ"כ חשוב לך עד שאתה נאלץ לכתוב שטויות בפורום הזה - תעיר קצת את הפורום של דוקטור ויליאם שחאדה. כי ממה שאני רואה עכשיו הוא לא כל כך פעיל. בהצלחה.

MikeTyson

New member
הייתי מתעלם!

אומר לעצמי "איזה זבל של אנשים!" וממשיך הלאה. אנחנו לא ילדים. אוקיי, מאשימים אותך? תבוא להוכיח שאנשים טועים, ובדרך הזו לא תשיג כלום. אתה יודע להתנסח יפה, יש לך כתיבה נקייה ותאמין לי שכולם יבינו אותך. חוץ מזה, אם כבר חזרת לפורום אני חושב שההודעה הראשונה שלך צריכה להיות קצת פחות 'רעשנית' כי הרי עזבת את הפורום ברעש גדול. יעקב, אני לא רוצה להיכנס לזה, זה לא עניין שלי. אבל תעשה טובה, מספיק.

דסקליאנו,

טעית,זה לא הפורום לסיפורים,שמו של הפורום הנוכחי הוא "אומנויות לחימה בזירה". בכבוד רב, אורי צבי,

daskaliano

New member
הפינה לשיפוטכם ואתם תחליטו

שימו לב לשגיאת כתיב זהה שחיטות במקום שחיתות. תחליטו אתם מי מבצע התססה... שימו לב מי כותב שחיתות עם טעות כתיב(שחיטות)...בפורום אגרוף http://www.boxingisrael.com/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=62&func=view&id=44&catid=2 ובפורום תפוז אותה השגיאה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1256&msgid=56345729

daskaliano

New member
לפקוח לך את העיניים

הבט ימינה - הבט שמאלה. ועכשיו תביט לאמת בעיניים. אינני מנסה לעשות כלום. מאשימים אותי בהתססה ומי שמאשים אותי הוא המתסיס.

למעלה