חזרתי כדי למחות על גילויי הגזענות.

BROWN BOMBER

New member
הקרב העולימפי של רוי ג'ונס

מול היריב הקוריאני Park Si Hun תראו ותתרשמו משיטת השיפוט הכושלת של אותה האולימפיאדה שבה שפטו קרבות בשיטה זהה לזו של האיגרוף המקצועני.

ETZ301

New member
מגיב אחרי צפיה.

די קשה להגיב על קרב חובבני אחרי סיבוב אחד. אבל אני לא מבין בכלל את העניין בסיבוב שהראת לי לג'ונס הייתה דומיננטיות מוחלטת הן מנקודת מבט חובבנית ומקצוענית כאחד.

BROWN BOMBER

New member
ראית את הניקוד לפני תחילת הסיבוב?

20 פגיעות לג'ונס ו 3 לפארק. אין לי את כל הקרב מוקלט אך יצא לי לראות אותו במלואו. לא רק שג'ונס היה דומיננטי יותר אלה כמעט והוריד את יריבו בנוק אאוט בסיבוב האחרון. עצם הבעיה היא שלא קבעו את תוצאת הקרב על סמך נתונים מתמטיים לפי כמות הפגיעות אלה לפי ה"נזק" ו"האיכות" שלהן. כמובן שמדובר כאן בטעמם של השופטים. לפי מה שראיתי בקרב - התוצאה נקבעה מראש כמו ב WWF. אין צל של ספק שלרוי ג'ונס ג'וניור נגנבה כאן מדלייה אולימפית.

ETZ301

New member
זה בדיוק מה שאני אומר

השיפוט פה היה לקוי מיסודו. גם מבחינה מקוצענית. הרי ספרו לקוריאני

daskaliano

New member
אני ממליץ לכולם להשיג את הספר

של ד"ר ויליאם שחאדה "האיגרוף" ספר מעולה ללימוד מההתחלה עד לרמות הגבוהות. פרטים אליו.

joker89

New member
אתה קצת מעצבן אותי..

למה אתה מגן על שחאדה..? עוד משהו אל תגיד שהכל שיוויוני.. רב הסיכויים שאתה ממועדון איגרוף ככפות זהב.. אני חושב שיש הפליה בעד מתאגרפים ממועדוני ככפות זהב שהם לרב ערבים (מועדונים אלה מקבלים מימון מהאיגוד). עוד משהו..ההשוואה שאתה עושה היא לא בידיוק נכונה...כאשר הייתה אנטישמיות לא היו יהודים יושבי ראש באיגרוף...גם מי שמגיב פה הוא מדבר במילים בפורום..נו אז מה?!מה הוא עכשיו בתחרויות יכול לעשות משהו כדי לפגוע בערבים? לא "אנחנו" חסרי קול במערכה הזאת עד שייבצר שינויי. אני חשוב שאני צודק תגיד לי בבקשה ואתה תגיד למה אני לא צודק...

Boxline

New member
מסכים עם הג'וקר !! דסקלו -

תלך לפורום של וואלה ותשבח ככה את ויליאם שחאדה לא פה

BROWN BOMBER

New member
יש לך משהו אישי נגד ד"ר שחאדה???

עם יש לך משהו נגד השיפוט או ההתנהגות של המתאגרפים הערבים בארץ אז אין זו סיבה להפוך את העניין לקונפליקט אישי נגד ד"ר וויליאם שחאדה. אני לא מייצג לא את שחאדה ולא את איגוד האיגרוף החובבני. אני הסך הכל מתאגרף אחרי פרישה ולא מייצג אף אירגון. אין אחד שמודע לבעייה יותר ממני מכיוון שחוויתי אותה על בשרי לא פעם ולא פעמיים. עלינו לדרוש מההנהלה ולפעול נגד התופעה אבל בשום אופן לא לגרור את זה לרמה האישית נגד שחאדה או כל אחד אחר...

Boxline

New member
כן יש לי בעיה נגד שחאדה

שחאדה הוא אחד הגורמים שהמצב של החובבני בארץ הוא על הקרשים האיש הזה עושה פרוטקציות בשיפוט בדירוג בקרבות לא משנה מה. הוא פשוט לא מתאים להיות איפה שהוא נמצא עכשיו. לא אכפת לי שהוא ערבי אבל בתור בן אדם הוא צריך להחזיר את המפתחות.

daskaliano

New member
BOXLINE למה אתה מגרש אותי ?

יש לך משהו ענייני לומר ? אינני חסיד של איש. אני מכיר את ד"ר שחאדה ויכול לומר לך כי האיש בסה"כ מקצועי ומנסה לקדם את הענף. יש בכל מקום בעיות ותמיד ניתן להגיע לפתרונות. זה בסה"כ מצריך חשיבה יוצרת ורצון טוב. להגיד שוברים את הכלים - זה מתאים לגנון. להשמיץ ? זה נראה רע. אומרים "אל תען כסיל כאיוולתו פן תדמה לו גם אתה" תנסה להתדיין בצורה בוגרת ידידי.

marx04

New member
ברוך השב

שלום יעקב, אני שמח לראות שחזרת אל הפורום. תרומתך הרבה היתה חסרה. בברכה, אורי.

atpaddict

New member
חזק ואמץ דסקלו

כמו הרבה דברים, גם אגרוף הוא השתקפות חברתית. אני מקוה שנוכל להשתמש בכלי זה כדי להתגבר על שדים גזעניים למיניהם. FARA SANGE NU ESTE VICTORIE

toy s0ldier

New member
יכלתי להצטרף לדיון הזה ולזיין בשכל

יחד איתכם אבל..... למי יש כוח אז רק אומר דסקלנו לא אכפת לי כרגע אם אתה ערבי או לא חוסר כבוד כמו שאתה הראית פה בפורום לא היה צריך להתקל ואם היכולת לחסום אותך הייתה בידי היית נחסם ובקשר לכל ההשוואות שעשית בין יהודים לערבים פשוט דיי.. נמאס מכל החרטא הזה סע לפורום של שחאדה תהלל את שמו שם ותעזוב אותנו בשקט ד"א אני הייתי אחד מהאנשים שכתב "כמה ערביפ" כפי שאמרת בהודעה שלך אם אתה רוצה לבוא בטענות למישהו בוא אליי בטענות אבל לא פה אשמח לשמוע את דעתך בהודעות פרטיות כמובן אני מקווה שתתנהג כמו בן אדם בוגר ועוד פעם אחרונה אני יגיד בשביל אדם בוגר(לפי מה שהבנתי) אתה מראה חוסר כבוד כפי שילד היה מראה אז תאמת אני מצפה לא לראות עוד הודעות שלך ולדעתי אתה חייב לפחות הודעות התנצלות לפורום הזה ביי

garey

New member
toy s0ldierולמה בפרטי הרי זה דיון

ולמה היתהטאות זיון שכל ,למה אתה צריך להביע דעה עם מילים יפות אלו , אעם אתה מכיר את דסקלו בטוח שלא ,ערבי הוא לא ,ואת מי שהוא מלמד ,רמז שומר על חייך,דסקלו יותר מידי בוגר ד"א יש מנהל פורום שישלח אנשים או יחסום אותם לפורומים אחרים,אתה מבין כך זה עובד עם כולכם לצערי , אדם מגיב תגובה עם היא לא מוצאת חן בעיני מישהוא,פוסלים אותו. עיצה ללמידה לחיים ,גם עם לא מוצאת חן בעיני מישהוא תשובה מסויימת ,הוא לא חייב להגיב לה ולא ליפסול אותה ,בטח לא לזרוק מהפורום ,כל עוד הנורמות נישמרות ,עם אתה לא שמח לקרוא את כתביו של יעקב כשנוח לך הם טובים כשלא אז החוצה......,עלה דיון מאוד חריף על איגוד החובבני ועל שחאדה ,אז אסור לכתוב אלה רק מה שנוח לשמוע לא זה לא עובד כך , מחר יכתבו על התאילנדי דבר שלא מוצא חן בעיני אז מה אני יכסה את העיניים ולא אגיב ,ודאי שאגיב ,למה מטרת הפורום ,ויכתבו על הקיק-בוקס לא יגיבו יגיבו או על cma לא יגיבו בודאי שיגיבו ,אז התגובות סליחה על הביטוי הם לא זיון מוח ,במקום לשים את התפל בצד אנו אוכלים אותו כמו לוקשן ,ולא הולכים לעיקר ..........העיקר הוא הענף , ג'רי מזרחי בואו לא נגיב על כלום והוא יסגר תוך פחות משעה ,

toy s0ldier

New member
ג'רי כנס שניה

אני מסכים איתך תאמת לכל אחד יש זכות להביע תדעה שלו וואלה אין לי בעיה לפתח דיון תוסס ומעניין לפי דעתי זה אפילו יעורר את הפורום אבל יש דרכים מסויימות להביע דעה במיוחד בפורום באינטרנט שזה לא פנים אל פנים אלא כל אחד יכול להתחבא מאחורי כינוי ולדבר בקיצור יש דרכים להביע דעות ואף אחת מהדרכים המנורמליות היא לא בדרך שהוא פנה בה חוסר כבוד בוטה תאמת ג'רי מה שבאמת שבר אותי בדיון הזה זה חוסר הכבוד כלפי אורי צבי בכל זמני בפורום לא ראיתי זלזול באורי צבי ואף רק שבחים לגביו ודסקלו ככה מזלזל ומוריד מכבודו סליחה אבל לא לעניין נכון.. אינני קשור לעניין אבל לא יכלתי שלא להגיב על דבר כזה וג'רי באמת באמת אומר לך ככה אם מישהו היה מוריד מכבודו של המאמן שלי או של כל איש אשר אני רוחש כבוד אליו לדעתי יש לי זכות להגיב לו ובחריפות לסיום ג'רי גם אתה איש אשר אני רוחש אליו כבוד אומנם לא יצא לי לפגוש אותך מעולם אך פעילותייך הנרחבות בתחום אומנויות הלחימה בארץ הן שגרמו לי לרכוש את הכבוד הזה אליך אנשים כמו דסקלנו שבאים נותנים ביקורת פוגעים בכבוד של אנשים אין לי שום כבוד כלפיהם אז כמו שאמרתי כבר הדבר היחידי שאני רוצה זה כבוד טיפת כבוד בין כולם ותאמינו לי הכל יסתדר טוב אולי לא הכל..... אבל זאת התחלה...

למעלה