חזרתי כדי למחות על גילויי הגזענות.

mikiz123

New member
דסקלו יילד קטן מה קשור עכשיו שגיאות

כתיב?!?!??! שכל אחד ייכתוב איך שבא לו ושייכתוב אפילו את המילה "תפוחים" עם ע' וג' על מה אתה מתעסק??? על זה שבפורום אנשים כותבים עם שגיאות כתיב??! אנחנו לא בשיעור לשון עכשיו אנחנו בפורום אתה כמו ילד קטן אתה חושב שמעצם העובדה שאתה מתבטא במילים יפות ומסוגננות בפורום זה עושה אותך למכובד. תתעסק בדברים העיקריים ולא בריבים ובשגיאות כתיב (גם אם יש לי פה שגיאות כתיב בהודעה הזאת זה לא משנה...מתעסקים בעיקר). אתה ממש ילד קטן ומעצבן שנכנס לנושאים לא קשורים נ.ב. אני מצטער אם זה מעליב אבל זה היה ממש דבר מגוחח ואתה עושה מעצמך צחוק!!! והנה עכשיו כמובן סביר להניח שתנסה להמשיך להגן על עצמך בתירוצים מטומטמים ולהתעסק בשטויות. פשוט ילד קטן!

nokia5

New member
הוא התכוון לזה שיניב רושם שחיתות

עם שגיאת כתיב גם פה בתפוז וגם בפורום של החובבני

daskaliano

New member
חבל - אבל הפכו את הפורום לבדיחה

במקום שיהיו מרוצים שמאמנים כמו מר בועז פולני כותבים פה ומעלים את הרמה של השיח והדיון, מתחבאים מאחורי כינויים ומשמיצים אותו ואומרים לאיש המכובד הזה שהוא אחד המאמנים היחידים ששורץ בפורום. גועל נפש, הבל ורעות רוח. מה רוצים שיהיה כאן חלון ראווה למוצר אחד בלבד ?

daskaliano

New member
אני מזמין את כל מי שיש לו שאלה

בנושא אגרוף חובבני, להפנות אותה דרך פורום האיגרוף החובבני לד"ר ויליאם שחאדה מנכ"ל איגוד האיגרוף ושם בטוחני הוא יקבל תשובה. בכל מקרה גם BROWN BOMBER בחור מבריק ובעל ידע רב. אני מזמין את כלל המתאגרפים באיגרוף מקצועני לנסות את זירת החובבנים. תתקבלו בשמחה ובחום ומקצועיות באיגוד החובבני.

daskaliano

New member
אני אדם בעל יושרה וזה מספיק

למדתי להכיר ושוחחנו על כך ידידי ג'רי. יש דברים שלא קונים בכסף ואחד מהם הוא היושרה או הINTEGRITY שלך. תחשוב שמחר אחרי שכתבתי ביקורת על CMA אני אעשה הנחות למישהו ? איך זה יראה ? אנחנו חברים ידידי וזה בודאי מובן לך. אבל אתה לימדת אותי שביקורת מקצועית או ביקורת בונה כלשהי צריכה ליפול על אוזניים קשובות. אני מתכוון להצמד לזה. בברכת ליל מנוחה.

garey

New member
daskaliano ביקורת היא לא רק בונה

ככל שהביקורת תיהיה הכי מרגיזה ,החוכמה היא לילמוד ולתקן אותה כדי שבפעם הבאה היא תיהיה פחותה , אמרתי פעם ידידי ,גם עם תשקיע מיליון דולר בארוע ,יהיה משהוא לא טוב , אבל החוכמה תמיד ליעל לשפר להבין ולהקשיב כי ביקורת בונה היא לא הורסת אלה משפרת,החברות היא חברות לעד היא לא מיסתיימת על תקן של ביקורת ,הרי בתור חברים ידוע לי מטרותיך ,ולמזלי הטוב מטרותיך הם לטובת בריאות החניכים וטובת הענף ,זה שווה יותר מהפקה של מיליון דולר........... כי בדרכך למדתי עוד דברים שחשובים לחיים ,והוסיף שמאוד טובים שכמותך למדתי והמשיך לילמוד ,ובטוח שרק את הדברים המועילים , ואוזני שלי קשובות גם לך גם לאחרים ,כי מזיק זה בטוח שלא אלה רק מועיל , לילה מתוק לך ולמשפחתך ,היום גילית שאביך היה מיתאגרף {הוסיף דגול ברומניה }בזמנו רשמתי לכולם תיבדקו מי היה אביו של דסקלו ומאיפה מורשתו אז עכשיו כולם מבינים מאיפה ינקת את מירב ידענותך ,ובטוח ששיפרת אותה יותר ויותר למען שמירת ואהבת הענף והמורשת שאתה אוהב כל כך , יושרך בעיני תמיד כסרגל כפי שאני מכיר אותך הלוואי רבים שכמותך שוב לילה טוב ג'רי מזרחי

daskaliano

New member
הד"ר שחאדה ענה תשובה בפורום

בחור הנקרא PRO BOXER שאל: אני מצפה לתשובה מויליאם שחאדה - 2005/07/06 למה באליפות ישראל שהיתה בעכו לנוער קיצרו את הסיבובים לפחות מ2 דקות לסיבוב ? אני רוצה להבין איך אלעד שמואל הפסיד בחצי גמר ליריב אפס מנצרת ? אתה ראית איך אלעד שמואל טחן את היריב שלו. איך אתה יכול לדבר על הגינות אחרי שאתה רואה כזה דבר ? איך אתה יכול לצפות ליחס רציני אם כל תחרות יש צלכם אלימות מכות וברדק ? אני ממתין לתשובות כך ענה לו ויליאם: dear pro Boxer אני קודם כל מברך אותך שאתה נמצא יום יום באתר איגוד האגרוף .שנית ספורטאי שרוצה להתווכח על נושא מסוים צריך להזדהות ולא להסתתר אחרי שמות כאלה . הרי אנחנו חיים במדינה דימוקרטית שמאפשרת לכל אדם להביע על דעתו .שלישית שופטים תחריות האגרוף טובי השופטים במדינת ישראל ואם היתה החלטה לפי דעתך או דעת המאמן לא נכונה הרי התקנון נותן אפשרות לערער על התוצאה .רביעית מזכירות האליפות וועדת הגורי יש לה הזכות לקצר הסיבוב והתחרות לפי שיקול דעתה .חמישית אני רוצה להודות לך על כל הערה או ביקורת שתציין אותה לעתיד ומאחל לך הצלחה . דרך אגב האתר והפורום פתוח לכל אדם לתת דעתו בכדי שנוכל להמשיך וללמוד ולתקן את עצמנו וללמוד מכל איש שיכפת לו הספורט והאגרוף במדינת ישראל . ד"ר ויליאם שחאדה - מנכ"ל

ETZ301

New member
יעקב יש רק משהו שאני מתקשה להבין

ותרשה לי לצטט את ד"ר ויליאם שחאדה: שנוכל להמשיך וללמוד ולתקן את עצמנו וללמוד מכל איש שיכפת לו הספורט והאגרוף במדינת ישראל לא נראה לך שכתגובה לטענה על שיפוט לקוי זה די לא מקובל. בכל איגוד לחימה שמכבד את עצמו החוקים הם אבן היוסד לכל. לטעמי איגוד שמכבד את עצמו לפני הוצאת הקרבות ואליפויות חייב להיות סגור במאה אחוז שהשיפוט הוא ללא רבב. אני חושב שכאשר היו"ר עצמו מטיל ספק באיכות השיפוט ומודה כי יש מה לשפר. אומר משהו על איכות האיגוד.

ETZ301

New member
חייב רק להוסיף

שאני לא מקושר לשום אגוד לחימה בארץ ולא לשום מועדון.

daskaliano

New member
ETZ ידידי - ואם אתה מתקשר לארגון ?

מה זה פוסל אותך ? אם אתה מעלה טענות מקצועיות זה נכון ולגיטימי וראוי לתשובה. אין לי בעיה עם אף אחד ועם אף איגוד. כל דיון חייב להיות מקצועי ולא אישי. אם כולם יפנימו כולנו נרויח מזה. חייבים לשים בצד ולהפריד בין האישי למקצועי. קשה אבל חובה. אם יש למישהו טענות על רמת שיפוט שישמיע. אם יש למישהו טענות על רמת אימון שישמיע. אם מישהו חולק על טכניקה טקטיקה או אסטרטגיה - יופי של דיון אפשר לפתח. זו מהותו של דיון מקצועי רציני וענייני בענפי הקרב. לצאת בשלטי חוצות ולצעוק אני הכי טוב - זה לא לעניין.

daskaliano

New member
תגיד לי בK1 לא גונבים קרבות ?

האם רק בחובבים יש את הדרעק הזה ? זה לא הופך את העניין לבסדר, אבל ללמוד לשפר ולהתקדם זה בהחלט חיובי. האמן לי שערוריות שיפוט יש בכל העולם.

ETZ301

New member
K1

אני חייב להגיד שאחד האיגודים שנצמד הכי הרבה לחוקה שלו. תראה זה גם די שונה: התכלית של שתי הענפים האלה שונה. בK1 כ70 אחוז מהקרבות נגמרים בנוקאוט בשתי הסיבובים הראשונים. באגרוף חובבני ב20 אחוז מהקרבות רואים נוק דאון. מכך יוצא שהשופטים בK1, נמצאים יותר לרשמיות. באגרוף חובבני הם צריכים להיות דרוכים והכי מקצועיים שיש.

ETZ301

New member
ועוד על השיפוט

באיגודים מקצועניים השיפוט לרוב מתבצע עפ"י סיבובים. ולא עפ"י מספר מכות. עוד פרצה לשיפוט לקוי. אני רק אומר שוב בארוף חובבני השופטים צריכים להיות ברמת בג"ץ.

BROWN BOMBER

New member
רוי ג'ונס הפסיד באולימפיאדה בגלל זה

ב 1988 היה נסיון להחליף את שיפוט הנקודות ומשהו דומא לשיפוט המקצועני. הערכה לפי סיבוב. אז רוי ג'ונס ג'וניור השתטף באולימפיאדה בסיאול קוריאה והפסיד למתאגרף מקומי בנקודות. מאוחר יותר הכירו בתוצאה כאחת השערוריות בהיסטוריה האולימפית אבל בינתיים הפסיד ג'ונס את מדליית הזהב האולימפית שללא ספק היתה אמורה להיות שלו.

ETZ301

New member
תראה, אני לא מסנגר

על שיטת הניקוד המקצוענית ומציע להחליף בה את החובבנית. בשיטת הניקוד החובבני יש באמת הרבה יותר הגיון לספורט אולימפי. רק אמרתי שבשיטת הספירה לפי מכות יש הרבה יותר פרצות לשיפוט לקוי מבלי היכולת לבקר מבחוץ.

BROWN BOMBER

New member
אבל עדיין עדיף

שזה יהיה יותר מתמטי ולא תלוי באערכה ועניין של טעם אישי. עוד מעט אני אכניס את הקישור לקרב שעליו דיברתי ותראה על מה אני מדבר...

ETZ301

New member
מחכה ונותן קישור שימושי

של כמה חוקות (כולל העתיקות... מגניב) וקטגוריית המשקלים.

למעלה