חזרתי לכאן....עם חבילות....

עוד כמה דברים.

רציתי לספר שני דברים. הראשון זה שהייתי מגעילה אל לשעברי (אנחנו דר"כ ביחסים טובים)כשהתחתנתי.הוא אמנם התחיל עם אשתו הנוכחית חצי שנה אחרי שנפרדנו, ואני היכרתי את אהובי ארבע שנים מאוחר יותר - אבל התחתנתי לפניו. אז לחתונה , בגלל שאני לפעמים נבלה (כנראה) - לא הזמנתי אותם. רק אותו. אז אולי לא ממש נבלה, כי לא נעים לי כלפי עצמי. סתם אינפנטילית. בחתונה שלהם באנו בהרכב מלא וכבר הייתי מפוייסת (עם עצמי). השני:בהתחלה ניסינו ליצור סימטריה בין היחסים שלי ולשעברי ,ובין אהובי לגרושתו (אם כי אין שום דבר דומה בהיסטוריה הזוגית). ולכן לאחד מימי ההולדת של ילדיו הזמנו אותה ואת הוריה. רק הם הגיעו. מהמתח הילדה חלתה והסבים היו ס"ה די לא נחמדים. היות ואני לא קדושה - הסקתי את המסקנות. החלטתי שרק במקום בו יש לי סיכוי לקבל - אני נותנת.אני עומדת מאחורי דברי. כשהבן הגיע לבר מצווה הייתי מוכנה לחגוג באופן משפחתי - רק בתנאי שגם היא משתתפת .ולא כאורחת. כשותפה. התשובה הייתה לא . אז תודה רבה . לא. הילד חגג רק באופן כיתתי . ד"א דיווה זכתה במקום שלישי בתחרות לעבודות גמר בנושא חיסכון במים
(500$)
. אנחנו מאד גאים בה.

blonda3

New member
סביבית-תודה על הדוגמאות.

כשהזמנת את האקס שלך לחתונתך בלי זוגתו-הוא הגיע? לגבי הבר מצווה-הבן של מי חגג? ולפעמים לחגוג רק חגיגה כיתתית פותרת את הבעייה המשפחתית במצבים כאלו. כל הכבוד לדיווה!

blonda3

New member
פיתוח הנושא-סיבות ללמה להזמין או לא

להזמין את האקסים לארועים משפחתיים. אז סביבית כתבה סיבה אחת של מתח שעלול להיווצר או של חוסר רצון להשתתף של הצד השני. תנו לי סיבות נוספות ללמה אני(או כל אקס אחר) לא אמורה להיות מוזמנת למסיבה ההיא שלהם,ולמה כן. אני חושבת שלא-בגלל באמת שעלול להיווצר אצלהם מתח, באיזה צד של המשפחה שם, או אצלהם-האקס ואשתו-ואז זה מיותר ואפשר להבין. למה כן-כי זאת הזדמנות לפתיחת דף חדש של יחסים, לקרוב לבבות ,כי זה ארוע שיש עדות שואים זאת כמצווה לבוא לברך ולשמח, כמו בברית ובחתונה.... ואם זה מצליח אז זה מאד יפה בעייני.

עלמה 3

New member
לי התקבל ונשאר טעם מר ורע../images/Emo67.gif

מאז הברמיצווה של המשקיף. האקסית עשתה הכל על מנת להשחיר את פני בעלי, מול כולם אפילו בפני הרב שלימד לבר מיצווה. האקסית והמשקיף הסתירו את לימודיו לבר מיצווה, עד שהרב קלט אותה. שביא משקרת, שאל את המשקיף שאלות..... וביקש את הטלפון של אבא.. באיזה בוקר הרב מתקשר וסיפר את הכל למורכב על הברמיצווה. וירד על מורכב וביקש ממנו להגיע לבית הכנסת וללות את בנו..... הרב הבין שמדובר במפלצת........ המורכב שאל את בנו כמה חודשים לפני מה הכוונות ומה קורה לגבי הבר מיצווה והמשקיף הסתיר את הארוע, כמובן שבהמלצתה של הגרגמלית. הגרוע מכל, פתאם התברר שזה כל כך קרוב..... וחולקו הזמנות לכל העולם, אפילו לבני משפחת המורכב וכולם הסתירו....... גם אמו שתיחיה... ואז הרב הלחיץ אותה ואמר שהוא מסר תאריכים והאבא ביקר בבית הכנסת וסוכם שילווה את המשקיף... בהכל (רב מצחיק) יומיים לפני קיבלנו הזמנה, רק לבית הכנסת....לא לאירוע עצמו, ההזמנה היתה ממוענת למורכב ואישתו...... בלי הנשם המשותף לנו.... ובהזמנה האבא לא היה רשום כלל, רק הגרגמלית, לא חשוב שעשתה מעצמה צחוק וכל מבוקשה זה לפגוע......ולהשחיר את פני המורכב... כמה אבא רע ! לגרגמלית יש מערכת יחסים עם אדם נשוי, באותו בוקר הראשון של עליה לתורה בעלי נסע לבד ופגש שם אותה עם החבר הנשוי......שלקח פיקוד ללא בושה. הרב טיפל בעניין.......ואמר שעם אביו הביולגי חי וקיים הוא המלווה. בכל אופן לארוחת הצהרים לא הוזמנו...... בני משפחתו של מורכב היו.. אכלו ונהנו..... לא יודעת איך לאמא שלו (חמתי) עבר האוכל בגרון..... בלי שבנה היחיד היה שם.... בכל אופן כיבדנו את ההזמנה ואת מעמד המשקיף והיינו בחצי בבר מיצוה, היה מביך ביותר.....לראות שכל כוונתה להרחיק את המורכב מבנו. נו .... טוב... היום הכל חוזר לה כבמורנג.....והיא מכה על חטא. היא הצליחה להרחיק טוב טוב עד לאיבוד בנה. עלמה

blonda3

New member
אוי עלמל'ה-כמה עצוב......./images/Emo24.gif

כמה כואב לקרוא את הסיפורים שלך, אבל את יודעת מה? טוב שאת כותבת, טוב שאת מוציאה, חבל שזה היה כך, אבל תמיד יש מקום לתקווה. כבר כתבתי לך, למרות הכל-תחשבי חיובי....

עלמתי

שמעתי ממך את הסיפור כבר קודם,והנה אני קוראת אותו שוב ושוב ואני המומה. איך אמא עושה דבר כזה לבן שלה? תהרגי אותי אני לא מבינה? אבל אל דאגה יום יבוא והכל יתפוצץ לה ישר
. וחמותך? זה סיפור בפני עצמו...היא נשארה לויאלית לאקסית במקום לבנה.....גם כן קטע.... אני מקווה שהמורכב דומה לאבא שלו....... ואם המורכב קורא אותי כאן ,אז אני בטוחה שאתה לעולם לא היית עושה דבר כזה.

blonda3

New member
תגובה ליונה-בקשר ללויאליות../images/Emo11.gif

של הסבתא...אז אולי זאת היתה לויאליות לנכד ולא לאקסית.... ובאמת שלא תמיד ההורים שלנו לויאלים כלפינו. לצערי-אני גם יכולה לספר לך כמה סיפורים מצמרי שיער, אבל זה לא שייך לפורום הזה.

בלונד

אי אפשר להיות לויאלים לנכד ולבן יחד?....... יוצאת לחפש את הסיפורים בפורומים אחרים....

עלמה 3

New member
בלונדה,

הסבתא, אכן נשארה לוילאלית לאקסית, הנכד ממש לא מעניין אותה...

בושה

בלונד , אני חייבת לתקן אותך:לא הזמנתי אותםסתם כי הייתי גועלית.וקטנונית. ומגעילה. אז כמובן שהוא לא בא. מגיע לי. אני מודה שחתונה לא עוברת בקלות על הילדים. זאת הבנתי רק כשראיתי את התמונות והתבוננתי ברגישות (אני לא תמיד כזו אל הזולת). עלמה.צר לי על מה שאתם והילדים צריכים לעבור מאישה מרירה וילדותית כזו. אני , מה לעשות, לא יכולה להציע לחשוב חיובי - זה לא מתאים לי. אני חושבת וחושבת עד שמוצאת משהו.לפעמים לעשות רע. כי זה משהו שאנשים מבינים. כאלה שמסרבים לראות את הטוב.ולעשות את הטוב. וזה לא שאני עושה רע. אני מאמינה אדוקה במשפט : צדיקים- מלאכתם נעשית בידי אחרים. לרוב הרעים עושים זאת לעצמם. אני לא צריכה ללכלך את הידיים.

סביבוש

אני קוראת אותך,חושפת ללא פחד או חשש את השיניים ואת הקרניים.בא לי נורא להגיד לך שהעטיפה שלך היא רק הגנה. בא לי לצעוק אישה רגישה את והאומץ להחשף בצד הזה בא ממקום של נשמה טובה. סתם כי בא לי להגיד.

blonda3

New member
סביבית-טוב שאת כזאת../images/Emo45.gif

טוב שיש לך את האומץ לכתוב בדיוק מה שאת מרגישה. העיקר הכנות. ולהיות שלמה עם עצמך ועם האמת שלך, ולהביע חרטה או בושה-זה גם מאד חשוב. אהבתי לקרוא מה שכתבת.

עלמה 3

New member
סביבה, אני מודה, שבמקרה שלה

לא מסגולת לחשוב חיובי................. אני מודה שקרה וקרו הרבה פעמים שנגררתי..... אחרי הרשע ומצאתי איך לעשות לה רע. (לא דרך הילדים) כל כך רע, שהיא לא הבינה איך זה קורה לה ואכן זאת הדרך היחידה שהיא הבינה, רק דרך הרע היא התחילה להבין , לא היתה לי ברירה, הרגשתי שאני חייבת להפסיק את מחול השדים הזה בחיים שלי ולהגן על ילדיי, עשיתי את מה שעשיתי, בלי לראות ובלי לחשוש לאבד את בעלי, וזה לא קטע של נקמה. זה היה לעצור אותה - והיא נעצרה. מודה לא יכוליתי שלא ללכלך את ידיי. וגם לא מצטערת. כן אני מאד מאד מאמינה במשפט האחרון שלך, מה שנקרא כל כלב בא יומו.. ואכן היום שלה הגיע, דרך אגב בעלי אומר שעדין לא הגיע..... סביבה, אני אוהבת את הכתיבה שלך. עלמה

blonda3

New member
עלמה-נשמע מפחיד....../images/Emo5.gif

מה שכתבת כאן. ואת יודעת את מי הזכרת לי כאן? את האמא של ליה וריקי מהטלנובלה משחק החיים....אחת נקמנית, מניפולטיבית, מסוכנת....מפחידה.... מקווה שאת לא כמוה.....

עלמה 3

New member
בלונדה זה הרושם שקבלת ממני.....

חבל, אני רחוקה מזה............................. מאד. ציינתי שם לא פעם אחת שזה לא נקמנות ! אלה לעצור אותה - " שתפסיק " הצתרפתי והמשכתי את דבריה של סביב השעון !

blonda3

New member
עלמה-חס וכרפס-תרגעייייי../images/Emo128.gif../images/Emo24.gif

איך ידעתי שלא תביני אותי פה???
ידעתי!
טוב-זאת רק היתה אסוציאציה, לא התכוונתי שאת כמוה, תרגעי.
אשמח לשמוע ממך מאחורי הקלעים דוגמאות ל"הפסקות"שלך.... בסדר?

rolan

New member
כל הכבוד לדיווה

|מדלית זהב| תראו כמה אלופים אנחנו מייצרים תמסרי לה חיזוקים להמשך מוצלח!!!

sugar7

New member
בלונדה - תגובה לשאלתך "המקורית"

(לגבי הבגדים), וסליחה אם אני מחזירה את הגלגל (או הדיון) אחורה. התשובה שלי מאד אמביוולנטית. מצד אחד בתור "אשתו של אבא" אני יכולה לספר לך שאחד הדברים הראשונים שבנו את הקשר ביני לבין ילדיו היה שהלכתי איתם לקנות בגדים (בעיקר עם הנסיכה). כך שאם את מסתכלת על טובת הילדים ושואפת עבורם שיהיה להם טוב במשפחה של אבא, הרי שאת יכולה לשמוח עם הצד הזה ולשמוח שאשתו של אבא דואגת גם לבנך. מצד שני, כאמא בעצמי, אני לא יודעת איך אני הייתי מרגישה בנעלייך. אני מניחה שזה היה לי מאד קשה.

למעלה