חזרתי לכאן....עם חבילות....

blonda3

New member
שוגרית....../images/Emo25.gif

אז אני החלטתי להסתכל על הצד החיובי של המטבע ולשמוח בדיוק כפי שכתבת,שזה מה שיוצר שם את הקשר הטוב ביניהם,ואני מאמינה שכך הכי בריא. למזלי הרב אני טיפוס שמאד יודע לפרגן בד"כ אז אני משתמשת בתכונה הזאת שלי במקרה הזה ומנסה כל הזמן לחשוב חיובי. אומרים שכשאנחנו שולחים אנרגיות חיוביות הן חוזרות גם אלינו, אז זה מה שאני משתדלת לעשות.

oehhe

New member
לא שאלה, לא בקשה לעזרה, סתם סיפורים

הסופשבוע שלנו היה הפעם על בסיס שיווי משקל, אף פעם איננו שומרים על שיווי משקל בצורה מכוונת, איננו פולנים(חוץ ממני) שיווי משקל = הקדשת זמן שווה לשתי המשפחות ביום שישי בערב, התעלמנו מבואה של השבלולית מהצבא, ונסענו לבקר את אחותה של רולן לרגל מסיבת יום ההולדת של בתה. על הדשא חיכו לנו כל השכנים והחברים של אחותה, כולם מכירים את רולן זה מכבר, כולם בציפיה דרוכה לפגוש את הרכש החדש של רולן. מיותר לציין שאני הרגשתי שם כמו דג ביבשה. לבסוף התאדו החברים איש איש לדרכו, ואנו נמלטנו פנימה כל עוד רוחנו עקב תקיפה מאסיבית של יתושות חורשות רעה וצמאות דם. בביתה של האחות היטבנו את לבנו בארוחת ערב חביבה מעשה ידיה של אחות רולן ואביהן שבא גם הוא למסיבה. השכם בלילה שבנו לביתנו הצנוע, מרחק של למעלה משעה נהיגה. בבוקר שבת נסענו לבית אמי שלי, ארזנו את הזקנה ונסענו אל אחי שלי, גם זאת נסיעה של יותר משעה. יש לציין שאמי, לא רק שמסתדרת היטב עם רולן, היא גם מברכת על שתי הבחירות שלי (הראשונה - לסיים את הפרק הקודם, השניה לבחור ברולן). גם אחי וגיסתי למרות שהיו די מיודדים עם זוגתי הקודמת, מצאו את רולן כבחירה טובה. פאנץ' ליין = אחייני עומד להנשא לבחירת לבו בקרוב, שואל אותי אחי: האם להזמין לחתונה את אשת חיקך הקודמת? ללא שהיות ופהיות כמו שאומרים אצלנו(שליו מאיר- פונטנלה),אני משיב לו: מטעמי נימוס, אתה חייב להזמין. אני מצדי, אשיש אגיל ואעלוז אם לא תופיע. כאמור, לא מזמין תשובות, סתם כך כתבתי משתי סיבות - האחת, אמרו שאינני כותב מספיק, השניה - התעמלות לאצבעות. בבניין ירושלים ניוחם oehhe

blonda3

New member
חחחחחחחחחחחחח-אוהי-אתה בהחלט

"רכש" חדש ומובחר. הרסת אותי בכתיבה ההשלך. אין עליך.
עלה והצלח והמשך לכתוב פה כאוות לבך. ומה ז'תומרת שלא נגיב? אז איך יהיה פה שרשור?

oehhe

New member
חוצפה שכזאת ../images/Emo6.gif

היי בלונדה, את קוראת לי רכש חדש? אני זה שהבאתי את רולנוצ'קה לכאן השמרי לך בדברייך פן אגלה את צבע שערך האמיתי
יאללה, תאתגרו אותי, אני מת לכתוב. oehhe

עלמה2

New member
אתה שחקן הרכש המוצלח ביותר,

אפילו כאן בפורום.......... עד שאני ימצא את המשקפיים, ויקרא את הארוך שכתבת, כך לגימה מהקפה... כן... עם הל.... , לבריאות
ושאלה - למען קירוב לבבות, למה זה מפריע לך לפגוש את הלשעבר ? עלמה

rolan

New member
אם יותר לי...

אשמח לספר את הצד שלי בעניין... אז ככה - אחשל אוהי שאל אותו כאמור... ואוהי האציל הסכים מיידית כמעט בנשימה אחת אמרה אשתו, לרולן לא יהיה נוח אני מצידי, אמרתי שלא יפריע לי כלל אם תגיע זה הצד שלי...

עלמה2

New member
כך = קח - איזה טעות, מרוב ההתרגשות

לכתוב לאוהי על הקפה ????????????. התנצלות !

oehhe

New member
נושא הלשעברית שלי

הוא עדין די רגיש, חדי עין בין קוראינו המסורים שמו בוודאי את לבם לכך שאני מכנה אותה בכל מיני כינויים, הקוראים מוזמנים לחפש באילו כינויים עדין לא כיניתי אותה. בין הפותרים נכונה יוגרל פרס יקר ערך - סופשבוע זוגי עם חמותי.

rolan

New member
אדרבא מלהיפך...

איך כתבת? אני לא שייכת לפולנים.... גם לא לפולניות

למעלה