חזרתי מההופעה!!!

שונית 7

New member
ועוד משהו:חוויתי היום חוויה חד פעמית

שאסור בשום אופן לפספס.!!!

מסכימה איתך!! אחרי ניסיון..../images/Emo8.gif

אני אכתוב את הכל מחר'וש..היה מדהים!!!

kapit5

New member
שונית שמחה לשמוע שנהנית

הוא באמת יחיד ומיוחד. שמחתי לשמוע שני שירים "חדשים" את יקירתי-על שני בתיו וכמובן את תגידי בביצוע סוף הדרך סטייל ג'קו

שונית 7

New member
בוקר טוב ומעולה כפיתוש../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

נהניתי ....קטן על מה שהרגשתי שם חוויה ראשונית וחד פעמית!!! כתבתי ברשמי וחוזרת פה: אין דברים כאלה כמו שאילתי אומרת. וכל הביצועים שלו אתמול כולל תגידי היו מושלמים.הבחור נזרק לבמה כמו טיל מונחה וכיוון שישבתי מאחור יכולתי לחוש את ההתרגשות והחשמל לא רק של הפורום וזה הדבר המשמח והחשוב מבחינתי!

eilati27

New member
בוקר חמים ונעים לכן....../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

את החוויה שלי רשמתי ממש (!!!) בהרחבה בפורום הרשמי... אני לא רוצה לחזור על הכל כאן שוב... אני יכולה לסכם את זה בשתיי מילים: ג'קו נסיך!!!! ותמיד יישאר כך... תודה לכולן על חוויה מדהימה ולשתיים מטורפות במיחוד על חוויה אישית בזמן הסיגריה שלי (
) תודה ג'קו על חוויה מרטיטה... אוהבת

בוקר טוב שונית ../images/Emo24.gif

חסרת לי מאד אתמול... אני מקווה שנצליח להיפגש במהרה בימינו... איזו הופעה נפלאה.... עם טעם של עוד...

שונית 7

New member
נשבעת לך ..ניסיתי לאתר אותך../images/Emo6.gif ללא הצלחה

כנראה.....זיהיתי כמה אחדות. מצטערת שלא נחשפתי,אולי זה לא כל כך מובן ....גם לי לא כל כך.אבל זה יקרה בטוח.....אין לי פשוט ברירה....חיבת כבר לפגוש אתכן, אבל יש לי משהו להוסיף על מה שכתבת:כבר אמרתי ואני מדגישה :לא רק חלק מהתיכוניסטים התלהבו ... רב הקהל אתמול היה שלו....אני ישבתי מנותקת ממכן ובתוך הקהל ויכולתי להתרשם באוביקטיביות! גם הנער וגם חלק גדול מההורים והמורים התלהבו שרו מחאו כפיים השתוללו....פשוט צריך עוד הופעות כאלה ...יש כאלה שאמרו לפני ההופעה שבאו בעיקר בשבילו (טוב חלק גם לעברי ) היה חשמל באוויר כשהוא הופיע ואני לא מגזימה.......ואחרי אתמול......באמת יהיה טוב

dor and more

New member
חחח.... ../images/Emo6.gif

ממש לא ... חמודה את ... היה ממש כייף לשבת לידך.... אפילו אחרי שגקו סיים לשיר....

שונית 7

New member
ואיך נובה הייתה אומרת:../images/Emo13.gif

הפורום מורכב מתבורת שרלילות משובחות ביותר!!! ואני מסכימה לאחר שתפקדתי אתמול כדנידין או דנידינית יותר נכון!!!

rootteem1

New member
love ya'll!!

אבל קטרינה התחילה עם ה- "יוש" חחח קטרינוש פקאצוש צ'לי! ושוניתה לא הבנתי אם ראית אותי ואת אפרתי רצות באמצע מאבד אותך לצד השני של הבמה?

rootteem1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התכוונת לומר הTOTA המהממת!!!!!! בשחור
יש לך תמונה ממש יפה עם ג'קושששששששששש אני עוד מעט אעלה ואשלח לך=]]] וקרן סורי אני ממש מפגרת חח העלתי את התמונה שלך בעשרים לשתים ובטעות שלחתי לעצמי במקום לך! אין רק לי זה יכול לקרות אז שלחתי שוב.. אבל הפעם לך באמת=] וקטרינה שכחת את ה"נשיר רעים.." ואז "נשיר לקול צלילי מיתר".... חחחחחחחחחח קרועונת שלי! ה-כ-ל ב-ז-כ-ו-ת-ך!!!!

Karina85

New member
חחח זה כוח הפקאצות... ../images/Emo8.gif

מווווואאאאאאאאאאאאאהההה זה לא רק בזכותי זה גם בזכות אפרת ששלחתי אותה אל "קו האש" לנסות להכנס לוילון השחור ... וכמובן בזכות לי... ובזכותך שהתקשרת אליה!!! לאב יוש יפה שלי... אבל אל תשכחי שאת צריכה לשלוח לי את השלל.

למעלה