החוויות שלי כפי שנכתבו גם ברשמי
אנסה לפרט בכתב את החוויות שלי מההופעה ומהמסביב לה, לא תמיד קל להעביר חוויות שרובן מתרחשות בתוך הלב, אל הכתב - אבל אנסה להעביר משהו. התכנון היה שאפגוש את יאנה הנהדרת ליד ביתה וניסע שתינו במכוניתה ליקנעם. על מנת לפגוש שם את כפית ואחותה ולהמשיך איתן לחולון במכונית אחרת - וזה אכן מה שקרה. וזאת הזדמנות שוב להגיד תודה רבה ליאנה וכפית על ההסעות. החברה היתה נעימה מאד, יאנה, נהנייתי לפגוש אותך שוב, את נהדרת. וכפית נהניתי מאד להכיר אותך ולראות מי זו "כפית" טובת הלב הנחמדה, ככה דמיינתי וככה היה, ויותר! וגם אחותה של כפית היתה מקסימה!
חששנו שנאחר, הדרך היתה עמוסה, אבל הגענו בזמן והספקנו לקנות את הכרטיסים בנחת מהולה בהתרגשות, אני באופן אישי מאד התרגשתי לקראת ההופעה. התכנון שלי היה פשוט לשבת בכסא במקומות המצויינים שלנו ולראות את ג'קו מופיע, בריכוז, בלי הפרעות, פשוט לחוות את כל מה שג'קו הוא בשבילי ולהביט "על זה" - וזה אכן מה שקרה. ההופעה היתה מעולה, מושלמת, הקול של ג'קו היה מצויין. ניצוצות הרוק המחוספס שבוקעים מדי פעם במהלך ההופעה, היו בוהקים במיוחד וההנאה היתה מושלמת. מאד התרגשתי ונהיינתי מכל רגע, הצלחתי לחוות את הווה, דבר שלא קורה לי הרבה. לרוב אני מספספת חוויות מרגשות בגלל התרגשות יתר בזמן אמת. ואח"כ תוהה "איפה הייתי"?! וכל מה שנשאר לי שזה לשחזר, הפעם ההתרגשות וההנאה היתה בזמן אמת! פסיק לא הייתי משנה בהופעה, הקהל התלהב כולו וזה שימח אותי מאד. אחרי ההופעה, החלטתי לנסות לחוות עוד חוויה בזמן אמת ולפגוש את ג'קו, צעדתי עם היסוסים אך בהחלטיות אל עבר "המטרה", התעלמתי מתחושות האי נעימות ואפקט העדריות ששרר בחדר ולחצתי את ידו של ג'קו, ניסיתי להרגיש בזמן אמת את החוויה, אבל לא הלך לי, כי קצת התרגשתי. אבל במבט לאחור הפגישה עם ג'קו היתה נחמדה ואחרי כמה שעות הצלחתי לסנן את כל המסביב ולהרגיש את הפגישה ואת הערך שלה בשבילי. עכשיו לחלק עיקרי ביותר מההופעה, ההנאה שלי משון ושיר, אתם פשוט מקסימות שתיכן. שון, היה כל כך טוב לראות אותך שוב ולדבר איתך, את כל כך נחמדה וחכמה, ממש כמו שאמרתי לשיר
, ושיר את הפתעת אותי, מייד כשראיתי אותך, ראיתי נחמדות כזו בוקעת ממך, זה היה יוצא דופן ונפלא. היה כיף גדול עם שתיכן. מקווה שניפגש שוב בקרוב. אחרי ההופעה של ג'קו, הכל היה נראה קצת חיוור, היתה תחושת שהשיא כבר היה, ועוד איזה שיא, ועכשיו הכל התנהל לו על הבמה במישור המשכי משעמם, זה איפשר לי לדבר עוד עם שון שהיתה עבורי מרכז הבמה באותם רגעים. היה נהדר לראות את כל בנות הפורום המגוון שלנו, אני לא אציין שמות מחשש לשכוח מישהי. אתן משהו מיוחד. וזאת הזמדנות לבקש שאם מישהי צילמה אותי עם ג'קו, אשמח לקבל את התמונה. (תודה תודה לרותם החמודה שצילמה אותי וכבר שלחה לי את התמונה)! זואי היה כיף גדול לדבר איתך ולפגוש אותך לראשונה, הרגשתי שאני יכולה לספר לך מה בעצם ההופעה עשתה לי, אותה כמיהה, ידעתי שתביני. יצאנו החוצה ופגשנו את בעלה הנחמד מאד של שיר שסיפר לנו שגם הוא דיבר עם ג'קו כשג'קו יצא!, איזה איש נחמד. הדרך חזרה עברה בנעימים, כפית נהגה בבטחה לכיוון יקנעם, נפרדנו לשלום ועברנו אל האוטו הנאמן של יאנה, יאנה בטובה הביאה אותי עד הבית! תודה יאנה! הפעם הבאה עלי
יאנה וכפית היה כיף גדול לדבר איתכן ולשתף איתכן חוויות! אני חושבת שלהופעות כאלה מול בני נוער יש אפקט "מתרחב", כל מי שראה את ג'קו מופיע יספר לחברים שלו שהיה "פיצוץ", ומעגל האהבה יתרחב עוד יותר, לדעתי יש להופעות אלה ערך גדול.