חזרתי. מישהו עוד כאן?

rash

New member
לא לבד...

אומנם אני חדשה כאן אבל טוב לדעת שאני לא לבד... אני לאחר יום מטורף עם המון משקעים נפשיים ואני פשוט לא מצליחה לישון... rash

welcome to the club

תרתי משמע... בכלל, איך זה שעוד לא פתחו פורום הפרעות שינה? או שאולי יש כזה פורום ואני לא יודעת עליו?

מריה...

New member
אפילו אם אין

אני חושבת שיש כאן מספיק אנשים עם הפרעות שינה כדי לפתוח פורום, מה את אומרת?

בעצם

אני חושבת שכל לילה הפורום הזה הופך להיות פורום הפרעות שינה. לא?

אממ...

זה נורא מסובך. אני אפילו לא יודעת אם לקרוא לזה הפרעות שינה. כי אני קושרת את זה עם העובדה שגם השותפה שלי לא ישנה. ואז יש מצב כזה שהאור בחדר שלה חודר גם לשלי (למרות שאת רובו אטמתי עם בריסטול שחור ששמתי על הדלת של החדר שלי) והיא כל שניה יוצאת ונכנסת וזה די מפריע, אבל מה, אני אגיד לה לא לצאת מהחדר? אז זה מצב מסובך כזה שאין לי בעצם איך לפתור אותו, אולי חוץ מלעבור דירה. מצד שני, אולי זה כן הפרעות שינה. כי בשבוע האחרון הצלחתי לישון למרות שהשותפה שלי לא ישנה וחוץ מזה היו גם לילות שהשותפה שלי בכלל לא היתה בבית ובכל זאת לא הצלחתי לישון. אז אולי זה בכלל לא קשור אליה. בכלל אני במצב מאוד מוזר לאחרונה. אתמול הייתי באופוריה והרגשתי ממש טוב והיום פתאום דאון כזה. מוזר מאוד.

מריה...

New member
כן...

קראתי את ההודעות שלך מהבוקר ושמתי לב לעד כמה זה מפריע לך...אבל את בטח יודעת שהחיים הם עליות וירידות. למרות שאני בהחלט מבינה התסכול ואולי גם האכזבה שאת מרגישה היום. להיות שם למעלה, לנשום אוויר צח ולהרגיש את הרוח מלטפת לך את הפנים ופתאום, הפסגה כל כך רחוקה והאוויר מסביב מחניק... אני בהחלט מבינה. לפעמים קשה להתרגל לשינויים קיצוניים כאלה

וזה לא רק זה...

העניין הוא שכל דבר הכי קטן יכול להפיל אותי ואין לי חיסון נגד זה.

מריה...

New member
אני יודעת

אולי כי את עדיין לא כל כך מוכנה לעמוד על ראש הפסגה. שם יש גם רוח חזקה שלא תמיד קל לעמוד מולה...אבל תגידי לי עכשיו, הרגעים האלה שבילית שם לא היו שווים מבחינתך?

היו שווים, בטח שהיו

ודגש על ה- היו. מה זה משנה מה שהיה? עכשיו זה כבר איננו. לפחות לבינתיים.

מריה...

New member
נכון

הם היו...כבר חלק מהעבר אבל אף פעם לא חשבת שאולי אפשר לשאוף כוחות מהדברים הטובים שקרו איתנו בעבר ולהתמודד עם הקשיים של ההווה?

הרי זה מה שאני מנסה לעשות

ואם תקראי את הדיאלוג שלי עם עצמי, שכתבתי כאן, תראי שאני כן מנסה לשאוב כוחות מהרגעים היפים שהיו לי. אבל איך לעזאזל מתגברים על הבעיה האמיתית והיא שאני לא ישנה בלילה? כמו שגלי אמרה, גם לי לפעמים בא להשתכר ולשכוח מהכל...

מריה...

New member
אבל

את יודעת שאלכוהול זה לא התשובה...אז מה כן, את שואלת? שאלה טובה. אני צריכה לחשוב על זה לפני לענות אבל את היצירתית כאן, אין לך רעיון מבריק כזה שיכול לפתור הבעיה ;)?

אני רוצה להבהיר משהו...

כשאני כותבת כאן על האלכוהול אני לא מתכוונת לזה ברצינות. גם סהר טעתה בלילה שעבר וחשבה שאני באמת מתכוונת להתפתות לזה. בלילה שעבר פשוט חשבתי להעביר את הלילה בהומור, וגלי היתה האדם המתאים לעשות את זה איתו. ועכשיו, אני סתם כותבת שטויות ולא להכל אני באמת מתכוונת. לגבי היצירתיות - היא לא כל כך פועלת אצלי עכשיו, בכל זאת, למרות השעה.

מריה...

New member
היי

אני יודעת שאת לא רצינית בקשר לאלכוהול, אבל בכל זאת לרגע, בא לי להשמע כמו סהר
גם יצירתיות היא כמו רכבת הרים לפעמים...או יותר נכון כמו להיות בים ולרכוב על הגלים. לפעמים הגל הנכון מגיע ועליו את יכולה לגלוש רחוק, רחוק ולפעמים אפשר לחכות שעות וחוץ מגלים קטנים שבאים ומתרסקים על החוף, אין. למרות זה, תרשי להגיד לך שעם כל גל, את מביאה לנו את מיטב הצדפות והקסם הטמון עמוק בים. אז כרגע אין גלים של יצירתיות, הא?

מריה...

New member
זה הים יקירה

גלים של כאב גלים של שמחה...גלים של יצירה...גלים שמנסים להטביע אותנו ולפעמים לסחוף אותנו רחוק מהחוף לאיזשהו אי (נחמד, לא) הבנתי שאת אוהבת לשחות. את שחיינית טובה?

למעלה