חזרתי. מישהו עוד כאן?

rash

New member
עוד שאלה...

קצת קשה ככה עם הפורום- עד שמקבלים תגובות... נטע- מה קרה למחשב שלך שאת לא יכולה להכנס לצ´ט? מריה טוב לראות שאת עוד איתנו למרות שגם היה טוב לדעת שהצלחת להרדם... יש לי עוד שאלה- חשבתן פעם ללכת ממש לעזרה מיקצועית, מישהו שינסה לעזור לכן מה אתן עוברות או איך להתמודד עם זה? היום אחרי המריבה שלי עם אמא שלי שכמו שאמרתי נבעה כביכול מהתיסכולים שלי, הכל התפץ החוצה, עלה הרעיון שאולי אני אלך ליעוץ, סתם כדי שינסו לעזור לי להבין מה עובר עלי ולנסות להתמודד עם זה. אתן חושבות שזה יכול להועיל? אני די מרגישה מתוסכלת ולא יודעת למה...

מריה...

New member
לישון עכשיו? מה פתאום

ובקשר ליעוץ, אני חושבת שזה רעיון טוב. אולי באמת מישהו מקצועי יכול לעזור להבין את המצב שאת נמצאת בו כיום וטפל בדיכאון שהזכרת. וזה נכון שככל משאירים דברים מפנים, בסוף הכל מתפוצץ...אז נראה שזה יכול לעזור. את לא עייפה?

rash

New member
תודה ../images/Emo24.gif

כן התעייפתי, אבל תודה בכל אופן, נראה לי שאני אקבל את העצה ואם לא יעזור, עכשיו אני יודעת שיש לי לאן ליפנות ואיפה לדבר, גם בשעות כאלה... למה את לא הולכת לישון?!

rash

New member
לילה טוב?!

נראה לי שהצלחתי להתיש את עצמי ושאני הולכת לישון. תודה רבה לכן על העברת השעות הקשות! מחר כנראה שאני לא אכנס לפורום כי אני נוסעת קצת לאחותי לנקות את הראש אבל אשמח להמשיך לשוחח איתכן בלילות ללא שינה... שלכן rash

מריה...

New member
תודה גם לך ולנטע

הלילה יותר נסבל כשאת משוחחת עם אנשים :) לילה טוב וחלומות פז

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

בכותרת התכוונתי לזמן התגובה שלי. כתבת את ההודעות האלה אחרי שכבר הלכתי לישון. אז לגבי השאלות שלך: אני בת 26 ו... לא יודעת למה אני לא ישנה. הבעיה עם השותפה נראית לי הסיבה העיקרית. אבל בהחלט יכול להיות שזה לא רק זה. לגבי טיפול, אני דווקא חושבת על זה הרבה זמן אבל כל הזמן דוחה את זה, בעיקר בגלל הכסף. ולגבי הבעיה עם המחשב, לא יודעת הכל דפוק אצלי במחשב. אפילו לאינטרנט עצמו אני בקושי מצליחה להכנס וצריכה להפעיל את המחשב איזה 8 פעמים עד שאני מצליחה לעשות איתו משהו, ועל צ´טים בכלל כבר אין מה לדבר. (זה מחשב עתיק, אין לו הרבה זכרון, בקיצור הוא עושה הרבה בעיות). אבל את יודעת מה, בינתיים גיליתי את היתרון של הפורום על הצ´ט. בפורום יותר קל לי להתבטא ולכתוב מאשר בצ´ט. אולי בגלל שיש יותר זמן "לסדר את המחשבות" תוך כדי כתיבה.

למעלה