חזרתי. מישהו עוד כאן?

מריה...

New member
ואני לא אפריע לך יותר

ואגיד לך שחייה נעימה ולילה טוב מקווה שתתקלי בדולפנים בדרך ןדגים מכל הצבעים

מריה...

New member
יותר קל לי

להגיד לך מה זה שחיינית גרועה. שזאת אני כמובן שיכולה לטבוע כשהיא בעומק של שני מטרים לא יותר.... *מחייכת במבוכה*

rash

New member
מצטרפת למועדון...

בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי בשעות הקטנות של הלילה אנשים שמחפשים איך להעביר את הזמן באינטרנט ואנשים לדבר איתם. אני לא מצליחה להרדם, הראש שלי מוטרד באלף ואחת דברים, היתה לי היום מריבה עם אמא שלי (מה לעשות עוד גרה בבית, לא רק שותפים זה תירדה...)והראש שלי מתפוצץ, אני מבולבלת, מתה לבכות ולא מצליחה להוציא עוד דמעות, כבר אין לי כוח ואין לי מילים, לא מרגישה שמישהו מבין אותי ונראה לי שאני בכלל לא מבינה את עצמי... rash

מריה...

New member
כרגע

את מוצפת בכל מיני מחשבות, רגשות וכאב...אולי עדיף שלא תחשבי על כל הדברים שמטרידים אותך כרגע. תלכי למיטה, תעצמי עיניים ותנסי לא לחשוב על שום דבר ככל שאת ערה, ככל שהתסריט הזה רץ בראש שלך שוב ושוב ואז קשה לך להתנתק למרות הכאב, וקשה לך לישון תנסי לא לחשוב כרגע ותני לדברים לשקוע עמוק בתודעה לך בינתיים

לא לחשוב?

איך זה אפשרי? הרי המוח לא מפסיק לחשוב אף פעם. ואיך אפשר בכלל לשלוט על המחשבות?

מריה...

New member
זה לא ממש לא לחשוב

זה יותר לעטוף את הראש בבד שחור...לא לראות שום דבר חוץ ממסך שחור...מעין משחק דמיוני כזה. ואת צודקת, לא קל לשלוט במחשבות שלנו...זאת יותר משאלה שנובעת מתוך רצון עז להפסיק הכל לא חשוב...אני סתם מקשקשת :)

rash

New member
../images/Emo24.gif

מריה יקרה- זה לא מהיום, ולא הריב זה הכאב, זה הבילבול שאני נמצאת בו ולא יודעת למה, הריב התפתח מתוך המצב שאני נמצאת בו- דיכאון וחוסר מנוחה נפשית, יש זמנים שהכול טוב כמו שנטע אמרה- אופוריה רגעית שכזאת, אבל תמיד יש את הזמן שאתה מתחיל קצת לחשוב והכל חוזר. אני לא מצליחה להרדם, כבר כמה לילות שאני ממש עייפה אבל ברגע שאני נכנסת למיטה הראש שלי מוצף במחשבות ואני לא מצליחה לישון ואז אני מנסה להתיש את עצמי- מול הטלויזיה, אינטרנט, ספר, לימודים וכו´... הסיפור כל כך מסובך שאני כבר איבדתי את עצמי בתוכו- בעצם החיים שלי כיום הם לא בעיתיים נורמלים למדי, אבל יש לי תיסכול וחוסר מנוחה שאני לא יודעת מאיפה הם נובעים...

אח, כמה שאני מכירה את ההרגשה...

הצורך לבכות והקושי להוציא את הבכי. וכן, השעות האלה, השעות הקטנות של הלילה הן הכי קשות. אוף, זה מה זה מתסכל. אז אם הראש מתפוצץ, ואת מבולבלת ומתה לבכות, אולי כדאי שתעשי מה שאני עושה בשעות אלה. הולכת לכל פורום אפשרי או לכל מקום שאפשר לכתוב בו וכותבת שטויות. אומרים שהשעות האלה הן השעות הכי טובות ליצירתיות. מי יודע, אולי באמת, אחרי שאתפכח ואחזור ואקרא את כל השטויות שאני כותבת, אוכל לבנות מזה משהו יצירתי.

rash

New member
סקרתי כבר את כל הפורומים

רוב הפורומים די מתים ואני כל כך מבינה את מה שאת אומרת בקשר לכך שאי אפשר להפסיק לחשוב, עוד לא מצאתי את הטריק שיעזור לי "לכבות" את המחשבות שלי, הלוואי שהיה כזה. קראתי מאמר בפורום מודעות עצמית על השימוש העודף שאנחנו עושים בראש שלנו, נראה לי שאני אקפוץ לשם לנסות להביא לכם אותו או לנסות להבין מחדש את הפיתרונות שהביאו. בכל אופן תודה לכם, השיחה הזאת כבר מרוממת קצת את רוחי- לפחות לחלוק את הכאב עם מישהו שמוכן להקשיב, מבין וער בשעות כאלה...

תמיד פה בשבילך ../images/Emo13.gif

ולצערי אני לא ממש יכולה להשתמש באייקונים אלא רק במקשים שעל המקלדת שכבר יוצרים את האייקונים (או שכן או שלא), אז זה די מגביל אותי.

rash

New member
רק התחלתי

האמת שאני לא ממש הרבה זמן מטיילת לי ברחבי האינטרנט אבל אני מידי פעם נכנסת לטיולים (אני טסה לדרום אמריקה בינואר), משפחות מתאבדים (חבר טוב שלי התאבד...) ועכשיו כאן אני (בעקבות התיסכולים ונידודי השינה) איפה את?!

אני בעיקר פה

אבל לפני יומיים גיליתי את פורום אומנויות הבמה וממש התחברתי אליו. אז מידי פעם אני כותבת גם שם.

rash

New member
מצאתי...

מצאתי את הכתבה היא נקראת מכורים לחשיבה, אני אשמח להעביר לכם אותו לemail אולי נצליח למצוא את הפתרון לנידודי השינה... אני אנסה למצוא את הכתובת של האתר בכלל (נראה לי די מעניין)

אני לא יודעת...

נכנסתי מקודם לעוד אחד מהפורומים של הרוחניות וממש לא התחברתי. אין לי כח לכל המודעויות והמדיטציות האלה... מכורים לחשיבה? נו, ב-א-מ-ת!

rash

New member
הכתובת:

http://mystic.far-east.co.il עדיין, אם אתן רוצות אני יכולה להעביר אותו לכן ב- Email

rash

New member
יודעת על מה את מדברת...

גם אני ניסיתי את התעניינותי במיסטיקה אבל זה ממש לא אני כל הגילגולי נשמות וכו´ אבל נראה לי שאת המאמר הזה אני אנסה לקרוא. פשוט השכל שלי כואב... וקצת לחזור אחורה- רק רציתי לשאול שאלה קטנה- יש סיבה מיחדת לכך שאת לא מצליחה להרדם? מעבר לשותפה לדירה? יש סיבה מסויימת לכאב? אני עדיין מנסה למצוא את הסיבה האמיתית לדכאון שאני שרוייה בו, אולי זה בגלל כל השינויים שעברתי עכשיו בחיים. אם אפשר לישאול- בת כמה את? מריה הלכה לישון?

למעלה