חזרתי מת"א וראיתי משהו חדשדשדש...

גם לי יש טלויזיה מול המיטההה...

אבל אין לי וידאו בחדר...

WallFlower

New member
יופי תתגרו באנשים שלא רק שאין להם

DVD או וידאו, גם אין להם אפילו מערכת סטריאו בגלל שאבא גנב אותה! ואותם אנשים מסכנים צריכים לראות סרטים של ג'וני עם אח שלהם שמגיב כל חמש שניות ב"מתי זה נגמר?","צ'יז", "מי לייק צ'יז", "צ'יז יסססססססס מייייייייייייייין!"...

WallFlower

New member
אני לא חושבת שזה התמכרות...

זה יותר אובססיה למילה "צ'יז"... לא יודעת למה...הוא פשוט לקח אותה...אבל זה כבר לא משנה לי... במילא אני שומעת מוזיקה רק בדיסקמן...זה חוסך שאלות מוזרות מצד אימא שמתעניינת איזה מוזיקה זאת... נכון יש את הדיסק הזה של אנדרו WK? עם כל הדם על הפנים שלו? קיצר פעם היא ראתה אותו ושמתי לב שמאז היא טורחת לברר איזו מוזיקה אני שומעת...כנראה היא לא מעונינית לגדל אוהבת מטאל קטנה בבית...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה בסדר גם לי יש אובססיות לכל מיני מילים מוזרות חחחחחחחחחחחח אצלי זה שונה כל פעם שאני שומעת מוזיקה בסטריאו אפילו עם זה על וליום 3 צורחים עליי שזה יותר מדיי רועש

Vivi Sparrow

New member
unfair ../images/Emo11.gif

יש לי טלוויזיה קטנה בחדר והדיגיטל בסלון, ואין לי דיוידי אבל ההורים שלי אמרו שהם יקנו לי בקרוב.

ארג..

הDVD אצל אחותי הזונה
אחותי: אבל אבאאא!! לדנה{אני} יש את המחשב בחדר אז אצלי צריך להיות הDVD! היא אפילו לא רצתה את המחשב!! ארג.. נראה לי רק פעם אחת היא ראתה בDVD סרט
ולי יש את אדוארד ואת שה"ק צרובים אבל לאאאאא זה אצלה בחדר. זונה. טוב לפחות יש את הסטריאו{שמשמש רק בשביל שעון}.

Deppaholic

New member
יש לך אחות גדולה או קטנה

כי אם אחות קטנה אני לגמרי מבינה אותך... יש לי אחות קטנה והיא גם כזאת... כ"כ מפונקת משיגה ת'כל בעזרת בכי ופינוקים בעעע בא לי לחנוק אותה!!!!...בגללה אני לא מוצאת ת'קלטת של CRY BABY... אני חייבת לתת לה הכל אחרת אמא שלי מוציאה עליי את כל הקול שלה...

למעלה