האהאהאהאהא!!!!!!... חברה שלי תהיה בדודו טופז... (כל התחרות הזאת על סאבלימינל והצל.. לא סובלת אותם...מזוייפים שכמותם)... בחיים שלי לא ראיתי דודו טופז..אבל נוו... טלוויזיה וחברה שלי שם אז למה לא?!... ובקשר לאחיות הקטנות.. יא אלוהים אני כ"כ מבינה אותך יש לי אחות קטנה בכיתה ד' (אין לי מושג בת כמה היא) ואח קטן בן 3 הוא עוד פסדר,חמוד ולא מציק (אני חוששת שעדיין לא) אבל היא?! היא... מלכת הקרציות אני רואה אותה אני מתעצבנת.. היא עושה הכל אחריי ה-כ-ל.. איפה הייחודיות?! והיא מעצבנת אותי בכוונה.. אני קוראת לה מיני קלאודיה (מורה שלנו לאנגלית) בגלל שהיא מתולתלת והיא עשתה פן ועכשיו היא ניראת בדיוק כמו המורה שלנו רק יותר קטנה כי גם המורה שלנו עושה ככה... יא יצא ארוך...
כיתה ד' זה נורא. טוב גם זה עובר. חח המורה לאנגלית!? הקטע שאחותי מעתיקה ממני הכל עבר לשמחתי. שתיחנק עם המזרחית והפופ שלה וזה שהיא חושבת שהיא מלכת העולם. איך אני מחנכת אותה {"סגרי את הדלת כשאת יוצאת מהחדר שלי", "סגרי את המחשב", "תלמדי לדפוק בדלת!"}. אני משליטה טרור בבית כשההורים שלי יוצאים כלפי האחיות הקטנות שלי. שתי קרציות. אני גם מנצלת אותן{"תביאי לי שתיה"}. צריך ללמוד לשלוט בהם.
בקטע הזה... גם אני עושה ככה לאחותי... או כמה האחיות שלנו דומות באופן כואב.. יש לאחותי ת'קטעים האלה שהיא שמה מוזיקת פופ ישראלית (רוני וכל שאר הזבל) ושרה את זה בקולי קולות וכל הבית שומע.... היא מ-ז-י-י-פ-ת... והיא אוהבת לשיר...זה שילוב מאוד לא טוב
היה משעמם... גועל נפש... ישב לידי מישו קרצייה שחשב שאני "תופסת" מסאבלימינל עד שפשוט נשבר לי ממנו ואמרתי לו כמעט בצעקה "אני לא תופסת מסאבלימינל, לא באתי בשבילו, באתי בשביל חברה שלי עזוב אותי בשקט"... אבל הוא לא עזב אותי..