חחחחחחחחחחחחח אנשים, באמאשלכם...

aLiNa oO

New member
חחחחחחחחחחחחח אנשים, באמאשלכם...

CUT THE BULLSHIT. יש אנשים שבאמת נבהלים מזה
למרות שאני מתקשה להאמין שמישו אשכרה מפחד מהחרא הזה, עם כל ה"הסברים ההגיוניים" שזה ייקרה ובלה בלה בלה... GIVE ME A BREAK ולכו תשתו איזה תה ירוק מרגיע, כולם נלחצו בטירוף וניפחו את זה יתר על המידה, כאילו זאת מינימום שואה גרעינית... אני אישית מתכננת לצאת היום מהבית ולבלות קצת :) יום שמח היום - היום שבו מישו פתטי אחד הצליח לעבוד על מדינה שלמה :) יומטוב לכולכם :)

אני אומר שכנקמה

איזה חוקר ישראלי יפרסם שעוד שבוע יפגעו טילים בארצות הברית. ישראלי לא יוצא פראייר

aLiNa oO

New member
אני אומרת שכנקמה...

נשלח אליהם את מיטב הערסים של ארצנו. הם כבר יטפלו בהם. (או שזה עונש כבד מידי, ולאף אחד לא מגיע דבר כזה ?)

נשלח את כולם

אין כמו ילד תימני בן 14 מתחיל עם אמריקאית בת 17 כדיי להראות להם מה זה.

aLiNa oO

New member
חחחחחח תודה...

כשיש את האמצעים - I SURE KNOW HOW TO USE THEM... וזה האמצעי המושלם בערך D: מחר בבוקר כבר ייצאו העיתונים ובהם ציטוט של אותו פוץ שהפיץ את זה "HAHA, GOTCHA', ASSHOLES !"... מי יודע, אולי נרוויח גם איזה סרטון דקומנטרי או נראה אותו בספר השיאים של גינס "האיש שהצליח להבהיל 7,000,000 איש במס' שבועות"...

בעיתונים יהיה רשום

בטח העמוד האחורי על תפוז וזה. עמוק בפנים הם יודעים שהמתקפה זה עניין של זמן. ושוב- יש עוד כמעט יממה שלמה שנחטוף בראש, קחו ת'זמן.

aLiNa oO

New member
אני כבר חטפתי היום בראש...

או בעצם זה היה כשנולדתי... לא זוכרת... מה שבטוח - I DON'T HATE IT... אמנם זה עניין של זמן המתקפה (איזו בדיוק ?), אבל אין מצב שיש להם מספיק פצצות אטום כדי להחריב את כל הארץ... אנשים צריכים לקרוא קצת על פצצות אטום לפניי שהם חושבים שזאת פצצה ענקית שתיפול במרכז ותפרק לארץ ת'צורה כמו מינימום הטיטאניק...

רואים שאת לא יודעת מה קורה

מקורות מאוד מוסמכים אמרו לי <בואי נרא למקורות האלה "מחמוד אחמדיניג'ד" > שיש להם מספיק פצצות אטום להשמיד את כל העולם! <טה טם!> ומתקפת החייזרים אלא מה :p ואין לך חתימה וזה מעצבן אותי

LittleFairy

New member
XD

אפשר פשוט לשלוח את כל הפרחות סלאש פקאצות הן כבר יעשו את העבודה.

aLiNa oO

New member
לא, ככה אני קוראת לו בחדר המיטות :)

את מוזמנת לעדכן אותי מה זה מיתות...

aLiNa oO

New member
אההה הוא כבר מת ?

מגניבבבבב ! זה הופך אותי רשמית לנקרופילית :)

למעלה