חטיפות -- בואו נדבר על זה בגלוי

חטיפות -- בואו נדבר על זה בגלוי

הנושא של חטיפות ע"י אסטרונאוטים מפלנטות אחרות (חוצנים) עלה פה לא מעט לאחרונה, יחד עם אזכור של אג'נדה זדונית להשתלטות על כדור הארץ.
יש עדויות רבות של אנשים ברחבי העולם, שדיווחו כי נחטפו ע"י חוצנים ועברו בדיקות רפואיות שונות ומשונות, בניגוד לרצונם ותוך כדי שגופם היה משותק. חלק מהעדויות הן של נשים, שהיו בשלבים מוקדמים של הריון בעת האירוע, אולם כשהוחזרו לביתן נעלמו העוברים שלהן ללא כל הסבר מניח את הדעת.

לצד תופעה חמורה זו קיימת תופעה מחרידה לא פחות, של התעללות ורצח של פרות (cow mutilation, cattle mutilation). לכל הפחות, מדובר באלפי פרות ברחבי העולם, שנעלמו ללא הסבר ומאוחר יותר נמצאו ללא רוח חיים, כשחלקים מסויימים מגופן חסרים ונראה שהוסרו בהליך כירורגי מדוייק.

קיימת סברה, שנעשים ניסויים שונים בבני-אדם ובחיות אחרות ע"י גורמים חוץ-פלנטריים מסויימים, וכן שנעשה "קציר" של חומר גנטי מפרות ואולי גם מחיות אחרות, כולל בני-אדם.

אין ספק שמשהו קורה פה, השאלות הן: מה קורה פה, מי עושה את זה ולמה?
מה דעתכם בנושא? מה אתם יודעים או משערים בהקשר הזה?
מה לדעתכם, יכול להיות המניע לפעולות כאלו?

hamamin

New member
שאלות טובות,מאד .

אשמח לקרא תשובות יחד עם דרור.
[אני יוצא מהנחה שגם את לא יודעת,כמוני, את התשובות]
לי ,אין.

אתה צודק, אני באמת לא יודעת...

... אבל אני מאוד רוצה לדעת.

יש סברות שונות בנושא הזה, שלפחות את חלקן אני מכירה. הסברה שהכי מקובלת עלי, נכון לעכשיו, היא שקיימים שיתופי-פעולה בין אלה שמבצעים את החטיפות והרציחות לבין גורמים ממשלתיים ברחבי העולם, ובמסגרת זו מתקיימת מעין הסכמה בשתיקה או העלמת-עין מפשעים מהסוג הזה, כנראה תמורת דברים אחרים.
חשוב לציין, שאין לכך שום הוכחה, זו רק השערה, אבל למיטב הבנתי היא מבוססת על מעט עדויות של אנשים שעבדו במתקנים צבאיים/ממשלתיים סודיים בארה"ב.

כדאי לצפות בפרק הזה של הסדרה UFO Hunters של ערוץ ההיסטוריה, שעוסק בבסיסים תת-קרקעיים. אגב, כל הסדרה מומלצת מאוד, אני מתארת לעצמי שהרבה אנשים פה מכירים אותה.

חני 852

New member
דרור

הממשלה החשאית הבונים החופשים מורכבים מאנשים עשרים ביותר שולטים כ 2000 איש ביד רמה בממשלות .
קובעים מתי תפרוץ מלחמה עליה בערך המטבע ועוד ..
בשנת 1900 ל 1930 האפורים יצרו קשר עם אנשים אלו .
ניקולה טסלה הצהיר במפורשות שהוא קיבל מידע מהחוצנים אך באותו הזמן אף אחד לא האמין לו .
בתחילה סברה הממשלה שהאפורים שוחרי שלום וחתמה איתם על הסכם ההסכם העניק לאפורים את הזכות
לערוך ניסוים על הפלנטה בתמורה לטכנולוגיה שלהם .
הממשלה החשאית לא חלקה עם האנושות את מרבית
הטכנולוגיה שהשיגה מהאפורים היא שמרה אותה לעצמה
מערכים ש50 אחוז מהעבמים שיכים לממשלה החשאית
ובכלל לא באים מחוץ לכדור הארץ .
הם שילבו טכנולוגיה סוביטית ואמרקאית עים זו של האפורים ובנו כלי טיס עבמים ....

בקזחסטאן

בקזחסטן לא רחוק מהקוסמודרום הרוסי ישנה כניסה למערה שנראית טבעית לגמרי, אבל למעשה השקיפות של האוויר מטעה. במקום אוויר יש שם פלסמה של היסוד איטריום 90 (ראו קישור) שמאפשר פתיחת שער לחור תולעת במארג החלל עצמו. משם באים החוצנים , רובם מהגלקסיה שלנו. הם מחתימים מוחות של מנהיגי ארצות בסימן מולקולארי מיוחד שניתן לזהותו רק ע"י אדם שכבר הוחתם. הקלחת מבעבעת ומוציאה פקודות שונות לביזור אוכלוסיה ולאגירת נשק, אטומי בין השאר, ואגירת מטילי זהב שמיצבים את כלכלת העולם...עד שאחד מה"אורחים" האלה מחליט למוטט את המערכת כולה ע"י הזרמת זהב זול לשוק.
ואז בנקים מתמוטטים בגלל דיפלציה, והמונים מפגינים, ומהומות פורצות... וכך עוברת תהילת העולם SIC TRANSIT GLORIA MUNDI או באנגלית Gloria threw up in the subway on Monday

http://en.wikipedia.org/wiki/Yttrium-90

כנראה שלא במקרה נוצר דימוי סטריאוטיפי חוצני..

... בדמות "אפור"
(בגוונים שלפעמים נוטים לחום או ירוק).

רוב העדויות שאני שמעתי או קראתי אכן מתארות מעורבות של אפורים, מסוגים שונים. אצלי זה יצר רתיעה מהם, אפילו כעס, דבר שאני לא מרגישה כלפי ציוויליזציות אחרות (לפחות על-סמך המעט שידוע לי עד כה).

אכן, רוב העב"מים שנצפים הם טכנולוגיה ניסיונית ובד"כ צבאית, חלקם תופעות טבע, רק למיעוטם אין הסבר ארצי מניח את הדעת, ועל-סמך המאפיינים שלהם חושבים שאולי מדובר ברכבי חלל שלא מכאן.

u333

New member
זו לא סתם "נטיה"....

המיתומן - ברוב המקרים - אכן מאמין בכל רמ"ח אבריו כי שקריו אינם שקרים אלא התרחשו במציאות

לכן התופעה מזכירה לי את אלו הטוענים (כן, רק טוענים - כי מעולם לא הוכח) כי ראו ו/או נחטפו ע"י חייזרים למיניהם. הם אכן מאמינים בזאת בכל מאודם. וזו ההפרעה

עדיין, זה משהו שמצריך אבחון מקצועי ואישי

סביר להניח, שחלק מהעדויות לגבי חטיפות הן תוצר של מיתומניה או הפרעה נפשית אחרת, אבל מאוד לא סביר שכל העדויות הן כאלו. לדעתי, הכי נכון והכי הוגן לבחון ברצינות כל מקרה לגופו. כמובן, שזה מצריך הרבה יותר מדיון בפורום, כך שהסקפטיות מובנת ומקובלת.

הסברים אפשריים

הנשים פנו לקלינקה להפלה, ולא רצו שיידעו שהן ביקשו הפלת העובר, אז הן חזרו עם סיפור פנטסטי כזה.
בבוסניה, הצדדים הלוחמים והשונאים זה את זה חיבלו בפרות של הצד העויין בתור פעולת תגמול חבלנית. עקרו עיניים, חתכו עטינים.... נורא! אבל זה היה מעשה ידי אדם. אולי גם במקרים אחרים מדובר בנקמה או בחבלה מכוונת, ויצירת זירת פשע שנראית כאילו חוצנים עשו זאת, כמו מעגלי התבואה.

hamamin

New member
התשובה---שקרנים מזן בוסני,וואלה.

מה שיכת ומה מועילה חיסולה של פרה במתכונת חוצנית [מאות,או אפילו אלפי עדויות שאין שום אפשרות
לאדם לבצע אותה אלא אם הוא מביא חדר ניתוח עם ליזרים ומשאבת דם משוכללת,לכל הדם כולו]
מעגלי תבואה זו אמנות,בכל מקרה גם של חוצנים.
הורדת חצי פרצוף מפרה או חצי חתול זה זוועה לא אנושית בכל מקרה,
ואין דם.
בקשר לנשים--- הפתיחה של הסיפור לא היתה בתרבויות פרימיטיביות והנזק התדמיתי לחשיפה גדול מהסתרת ההפלה
ועוד שלא היתה בכלל הסתרה.
לא קונה את התשובות שלך.

שמעת על החגב שנמצא כלו רטוב מדיו רדיואקטיבית?

לא ייתכן שאדם עשה דבר כזה, רק רובוט מדרגה עליונה יכול להפעיל קרן ניוטרינו כזאת שיגרום לחגב לצלול לתוך קסת דיו רדיאקטיבית. במקומות שונים בעולם נמצאו חגבים כאלה, כשהמוח הקטן שלהם מאכסן פטה-בייט נתונים על מרחקים של כוכבים זה מזה ועל מהירות סיחרור גלקסיות שנמצאות במרחק 170 מיליון שנות אור משביל החלב, והסטוריה של אותן גלקסיות מרגע היווצרותן.
לאנושות אין עדיין הכלים לאגור כמות אדירה כזאת של מידע, בתוך נפח פיזי קטן כל כך כמוח חגב. היווצרות להקות ארבה, אינה אקראית. צירוף של מיליוני חגבים מושתלי מוח עם דיו רדיאקטיבית, מאפשר חיבור של עוצמה מוחית אדירה, השקולה לחיבור מיליארד מחשבי-על ארציים.

hamamin

New member
רק שלא ישבטו אותך [אלוהים ישמור]

אנחנו רוצים אותך חד יחיד ומיוחד.
יש אפשרות אצלך שגם למציאות העובדתית יש ממשות בעולם או שהכל רוח ?
אתה לא חייב לענות מיד,קח לך את הזמן.

ברור שחלק מהעדויות הן שקריות

אנחנו לא עד כדי כך תמימים, ההנחה הראשונית היא שחלק מהעדויות שקריות ולחלקן יש הסברים שלא קשורים בכלל לפעילות חוץ-פלנטרית, אבל עדיין נותרים לא מעט מקרים אמיתיים שאין להם שום הסבר ארצי מניח את הדעת.
בעיני זה לא סביר, שאנשים שונים ברחבי העולם ימציאו בדיוק אותם "שקרים" וגם יחזרו עליהם בעקביות בעדויות חוזרות ונשנות שנגבו מהם.

פעם נשמעה טענה דומה...

... לגבי מקרי אונס.

אני לגמרי מבינה ומצדיקה את הזהירות מפני שקרים ורמאויות, אבל שלילה מוחלטת באופן גורף היא לא הוגנת כלפי אלה שלא משקרים, ואני מאמינה שיש כאלה, אפילו אם מדובר במיעוט.

למעלה